IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Chalice O'Hall

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chalice O'Hall
Dreuzel
avatar

Posts : 55

Wizard ID
Leeftijd: 15 years -> 02'04
Partner: I should die for some love x
Bekwaamheid: Kruidkunde & Zwerkbal

BerichtOnderwerp: Chalice O'Hall   do maa 15, 2012 7:44 am

Naam; Chalice O'Hall (Cha-lis)
Leeftijd; 15 - 02'04
Familie; Mother // Unknow - Father // Unknow - Siblings // Unknow
Bloedstatus; Pure blood
Partner; x I should die for some love
Huisdier; The white Owl, Revolt
Bekwaamheid; Kruidkunde & Zwerkbal

Twee Afdelingsmogelijkheden; Ravenklauw & Zwadderich Verras me, Q
Reden voor keuze; Chalice is een slimme, is het wat onhandig, verstandige meid. Ze zal haar vrienden niet laten vallen voor andere. Ze is moedig, en trekt haar mond open als ze het er niet mee eens is, hoewel dat niet altijd slim en handig is. Ze is betrouwbaar, en vertelt nooit geheimen door. Ze kan echter wel erg fel uit de hoek komen.
Vakkenpakket; - Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Waarzeggerij Keuzevak
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Leer der Oude Runen
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal

Uiterlijk; Chalice heeft een gave, lichte huid. Ze heeft felrode haren, doordat ze tijdens de les een keer haar haar gekleurd had tijdens het beoefenen van een spreuk. Helaas kreeg ze het niet meer terug. Echter vind ze het niet erg, het rood valt op, maar staat wel vurig en pittig. Ze combineert het met rode lippenstift, die haar bleke gezicht wat bleker doen lijken. Ze heeft donkere ogen, en lichtere wenkbrauwen. Haar neus is iets aan de kleine kant, net als haar oren. Haar lengte is ook iets kleiner dan normaal. Ze is slank, en heeft op haar armen een paar kleine moedervlekjes zitten. Ze draagt thuis gewoon dreuzelkleding, meestal rokjes, jurkjes of korte broekjes. Ze houdt van felle kleuren, en dat is ook wel te zien. Tegen hakken heeft ze ook niks, en ze vind de zonnebril een heerlijke uitvinding. Chalice is ook vaak te zien met een kort, zijden sjaaltje, met verschillende kleuren en printjes. Ze straalt vrolijkheid en positiviteit uit, wat haar karakter precies omschrijft. Ondanks haar korte lengte, is ze behoorlijk onhandig en onveilig. Ze is echter wel heel handig op een bezem. Chalice heeft leren naaien, iets wat ontzettend Dreuzel is, maar mega handig. Volgens Chalice. Ze naait meestal dingen op haar schoolgewaden. Iets wat niet getolereerd word. Ze is er vaker op aangesproken, maar ze vind het geweldig. Meestal naait ze namen van haar vrienden erop, of zoekt ze stukjes stof en print en knipt ze daar vormen uit. Vervolgens naait ze ze erop. Ze heeft bijna altijd op school haar zwarte laarsjes aan, waar ze met haar toverstok altijd allemaal dingen op schrijft. Ze ziet er altijd heel vrolijk uit, ook al draagt ze het zwarte schoolgewaad.
Innerlijk; Chalice is een warme, lieve dame. Ze is een beetje slungelig. Ze maskeert dat met haar vrolijkheid, en positiviteit, waardoor ze wel gewaardeerd word, ondanks die onhandigheid. Chalice houdt van muziek, ze zingt zelf ook. Ze maakt graag vriendinnen, maar laat zich niet misbruiken. Ze is een tikkeltje naïeve, maar weet donders goed wanneer iemand niet klopt. Chalice houdt niet van leugens, ze is eerlijk, open en oprecht. Ook geheimen hebben vind ze vreselijk. Ze kan er ontzettend slecht tegen. Meestal vertelt ze haar eigen geheimen aan mensen die ze echt vertrouwt, wat er eigenlijk best weinig zijn. Geheimen van andere neemt ze echter mee tot in haar dood. Ze is vriendelijk en beleefd, maar kan ontzettend druk, en soms zelfs irritant zijn. Ze bedoeld het echter wel goed, en heeft een goed hart. Chalice houdt van gezelschap, maar kan prima alleen zijn. Als ze na wilt denken, zoek ze de stilte en de schoonheid van de natuur (Hier op Zweinstein is dat dus het Verboden bos) op, en zorgt ze er zorgvuldig voor dat niemand haar volgt. Een andere optie om zich even af te sluiten van de rest, is om een flink boek te lezen. Een totaal ander feitje aan Chalice is dat ze nooit stil kan blijven zitten. Ze danst vaak, erg onserieus, maar dat doet er niet toe. Als ze op haar stoel zit, dan zwaait ze met haar benen, of schuift ze steeds heen en weer. Meestal zit ze in kleermakerszit, tot ze erop aangewezen word. Chalice kan, ondanks haar vrolijkheid, erg fel zijn, en hier en daar een sarcastische opmerking kan je niet vergeten op te noemen. Ze neemt het op voor haar vrienden, maar niet altijd zonder slag of stoot, beter gezegd, spreuk of vervloeking.
Geschiedenis; Haar naam is Chalice Akemi O'Hall. Meer stond er niet in het krullende, nette handschrift. Waarschijnlijk van haar vader, die twee dagen nadat hij zijn blonde baby bij het kindertehuis achter gelaten had, vermoord was. En zo kreeg deze jonge heks haar naam: Chalice Akemi O'Hall, met een roepnaam die gewoon 'Chalice' of 'Chal' luidde. Ze was intelligent, en getalenteerd. Ze was zo ver mogelijk van de toverwereld weggestopt, met de angst van haar vader en moeder om haar heen zwevend, de angst dat ook zij vermoord zou worden. Ze groeide op, ging naar een gewone Dreuzelschool, en maakte vriendinnen. Ze merkte echter donders goed dat ze anders was, en toen ze 11 jaar was, werd haar vermoeden bevestigd. Een tovenaar, ze wist zijn naam nog prima, verscheen uit het niets, en vertelde haar dat ze een heks was. Het geschokte gevoel leek nog dagelijks in haar lichaam te zitten. Toch had ze het wel verwacht. Deze man ging met haar mee naar de WegisWeg, en ze ontwikkelde een sterke band met hem. Als een vader. Na vier jaar school en vakantie hadden ze nog steeds contact met elkaar. Dagelijks schrijven ze naar elkaar, meestal met verstuurde brieven van de uil die Chalice van hem gekregen had, de witte Revolt.
- Q, als je haar in Zwadderich zet, word ze een Akemi ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Chalice O'Hall   do maa 15, 2012 7:48 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Zwadderich!


Daar deed ik lang over ;-;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Chalice O'Hall
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: