IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Occlumentie

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Severa Sneep
Docent Occlumentie & Kruidenkunde
avatar

Posts : 9

Wizard ID
Leeftijd: 24
Partner: komt nog wel ooit
Bekwaamheid: Kruidenkunde en Toverdranken

BerichtOnderwerp: Occlumentie   do maa 15, 2012 10:31 am

Severa loopt haar kantoor binnen ze was via de achterdeur gekomen en had hem open gelaten zodat ze kon genieten van de frisse buitenlucht en het mooie weer terwijl ze aan het werk is. Ze gaat achter haar bureau zitten en ziet een brief liggen die afkomstig is van het schoolhoofd.

Beste Severa,
Er is een leerling in de afdeling Zwadderich die jou hulp wat betreft Occlumentie goed kan gebruiken, het gaat om Lyra Lupin een 5e jaars. Lyra heeft nog al wat mee gemaakt en heeft deze lessen in Occlumentie zelf aangevraagd. Naar haar is ook een brief gegaan dus ze zal zich spoedig bij je melden voor haar eerste les.

Lupin dacht Severa die naam had ze eerder gezien, ze trekt een laadje van haar bureau open en begint er in te rommelen opzoek naar waar ze die naam eerder had gezien. Ze heeft een stuk perkament gevonden legt het op het bureau en vouwt het open ja daar staat de naam Lupin samen met nog veel meer namen van heksen en tovenaars die tijdens het laatste gevecht tegen de duisteren heer waren gesneuveld. Maar hoe kan dat? Hoe kan dit meisje in haar 5e jaar zitten ze is te oud om een kind van Teddy Lupin te zijn maar te jong om een kind van Remus Lupin te zijn. Toch?
Ach ja waar maakte ze zich toch druk om, achter al deze dingen en nog veel meer zou ze tenslotte snel genoeg komen tijdens de lessen. Ik hoop dat de jonge dame zich heeft gerealiseerd dat ik al haar herinneringen kan zien tijdens de lessen want zo niet kan het nog al vervelend worden om de lessen te geven. Mensen willen wel vaker iets leren maar zijn niet berijd om er dan daadwerkelijk iets voor te doen. Ik hoop maar dat ze er echt goed over na heeft gedacht.

Severa staat op van achter haar bureau en loopt naar buiten ze blijft heel even staan om van de zon te genieten die met zijn warme stralen haar zwarte haren snel verwarmt, dan loopt ze de kas in en plukt wat munt en kamille. Als ze van beide kruiden genoeg heeft om thee van te kunnen zetten loopt ze terug naar haar kantoor waar ze ketel op het vuur zet om het water vast te koken. Want als iets spoedig ging gebeuren hield met dit soort dingen in de zelfde dag nog. Severa gooit de kruiden in het water zodat die vast kunnen treken en het duurt ook niet lang of haar hele kantoor ruikt naar munt en kamille, heerlijk denk Severa niets beters dan verse kruiden. En terwijl ze daar van staat te genieten word er op de deur geklopt. Het is alleen niet bij de deur die Severa had verwacht, ze draait zich om naar de open achter deur en ziet daar een meisje staan met donkerbruin haar en bruine ogen, is dit het meisje dat ze les moet gaan geven of iemand die te lui was om om te lopen naar de voordeur. In het geval van het laatste dan had het meisje toch pech want haar kantoor was geen snelle roeten het kasteel in. Dus om zeker te weten wat er aan de hand is vraagt Severa Kan ik je ergens mee helpen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Occlumentie
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Kamers :: Professor Sneep's Kamer-
Ga naar: