IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Turn in to the dark

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dianna Bradley
Dreuzel
avatar

Posts : 26

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: ~
Bekwaamheid: Verweer tegen Zwarte kunsten, Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Turn in to the dark   vr maa 16, 2012 2:20 am

Dianna staarde voor haar uit. Ze luisterde naar haar kamergenoten die allemaal diep in slaap waren. Ze stond op deed haar spuikerbroek aan en trok ook een shirt aan. Door boven op deed ze haar zwarte mantel. Ze was van plan om naar buiten te gaan. Even de frisse lucht in. Ze pakte haar toverstok van haar nacht kastje en verliet de slaapkamer en liep de gangen in. "Lumos" Fluisterde ze terwijl ze een zwiep gaf aan haar stok. Een klein lichtjes kwam uit de punt van de stok en bleef daar zitten. Het was licht genoeg om een paar meter te kunnen zien. Dianna hield de stok boven haar hoofd en liep zo door de gangen heen. Ze schrok toen ze plots iets hoorde. Dianna draaide zich om en keek om haar heen. Het enigste wat ze hoorde was een schilderij die zei dat het licht uit moest. "Sorry" Fluisterde ze waarna ze door liep. Dianna keek nog een keer naar achteren en botste tegen iemand op. Ze was bang dat het een leraar was of nog erge man hoe hete die man nou? Die man met die kat. Ach wat maakte het uit. Maar nee toen ze voor haar keek. Zag ze een meisje. Een stuk jonger dan haar. Een jaar of drie ofzo. Dianna glimlachte en keek haar nieuwsgierig aan. Ze had geen idee wie dit was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset Moon
Dreuzel
avatar

Posts : 16

Wizard ID
Leeftijd: 14 jaar
Partner: Will you be the light on my path?
Bekwaamheid: Fabeldieren, bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Turn in to the dark   di okt 30, 2012 4:17 am

Eindelijk.. Ze was er weer aan ontkomen. Ze had de groep al gezien. Ze hadden haar ook gezien, maar één blik van de hogere jaars die toevallig langs liep was genoeg geweest om de groep weer door te laten lopen. Sunset had dankbaar geknikt en was weggerent. De regen uit, de school in. Haar gewaad was door en door nat. Sunset schoof de cappuchon van haar hoofd en zuchtte. Ze zou wel even naar de leerlingen kamer gaan en een schoon gewaad aan doen. Ze had er toch meer. En dan zou deze even kunnen drogen. Of ze moest iemand vinden die de juiste spreuk wist. Het lag op het puntje van haar tong, ze had het wel eens gehoord. Maar het jonge blonde meisje wilde het risico niet nemen dat de spreuk fout zou gaan. Snel liep ze door de gangen, opweg naar de leerlingen kamer. Ze lette niet op en botste tegen een meisje aan. Geschrokken deed Sunset een paar stappen achteruit. "Oh mijn god, sorry! Ik... Ik was in gedachten..." stamelde ze. Ze voelde een bonk tegen haar rug en zag de pestgroep langslopen. Zwadderaars. Uiteraard. Maar ze liepen gelukkig verder, zonder nog iets te zeggen. "Ik ben Sunset van Hu... Hee ben jij niet ook een Huffelpuf?" vroeg ze nieuwschierig.

-sorry van de flut-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Turn in to the dark
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Gangen-
Ga naar: