IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Claire Lovique

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Claire Lovique
Dreuzel
avatar

Posts : 17

Wizard ID
Leeftijd: 17
Partner: Fuck off
Bekwaamheid: Gedaanteverwisselingen & Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Claire Lovique   vr maa 16, 2012 10:45 pm


Naam; Claire Lovique
Leeftijd; 17 jaar
Familie; Claire heeft een zusje, van een jaar jonger. Haar vader is een tovenaar, getrouwd met een heks. Haar hele familie bezit toverbloed, en dat maakt ook dat zij een volbloed is.
Bloedstatus; Volbloed
Partner; Fuck off
Huisdier; Claire heeft een kraai, genaamd Apollo. De kraai is zwartgrijs met opvallende, lichtblauwe, wijze ogen.
Bekwaamheid; Claire heeft een talent in Gedaanteverwisselingen en weet veel van Fabeldieren af.

Twee Afdelingsmogelijkheden; Huffelpuf & Ravenklauw
Reden voor keuze; Claire is erg slim, ze weet hoe ze in de meeste situaties moet dealen, en ze houdt niet van concurrentiestrijd. Daarom lijkt Huffelpuf het meest geschikt voor haar. Claire kan soms koeltjes zijn en als het nodig is van haar afbijten, ook kan ze een luisterend oor bieden, en dat waarderen de meesten wel aan haar. Daarom is ze ook wel geschikt voor Ravenklauw.
Vakkenpakket; Astronomie
Toverdranken
Verzorging van Fabeldieren
Waarzeggerij
Spreuken en Bezweringen
Kruidenkunde
Verweer tegen de Zwarte Kunsten
Geschiedenis van de Toverkunst
Gedaanteverwisselingen
Zwerkbal
Leer der Zwarte Kunsten


Uiterlijk; Claire heeft een gave, zachtroze huid. Ze heeft een volle bos krullen, wat ze meestal los draagt. Ze heeft opvallende, groene ogen en zachte, volle lippen. Ze is knap, en dat weet ze van haarzelf. Ze heeft prachtige witte tanden die kaarsrecht staan. Claire is erg slank, en zit iets onder de gemiddelde lengte. Ze draagt altijd sieraden en draagt naast haar uniform kleding die comfortabel zit. Ze heeft een klein litteken op haar schouder.
Innerlijk; Claire is een handig, slim en stil meisje. Ze heeft haar eigen manier van omgaan met lastige situaties. Ze wordt meestal gewaardeerd doordat ze een luisterend oor kan bieden voor anderen. Ze is nog nooit in contact gekomen met de dreuzelwereld, en ze is niet van plan om daar ooit te komen. Ze denkt, overweegt en besluit eerst voordat ze iets onderneemt. Claire vertelt nooit wat over haarzelf en op dat gebied is ze wel gesloten. Vriendschappen sluiten doet ze niet snel. Als je haar vertrouwen eenmaal wint, dan moet je zelfs geeneens proberen dat te beschamen. Haar humor is sarcastisch en dat wordt vaak verkeerd opgevat. Ze heeft een voorkeur om met het mannelijke geslacht om te gaan. Claire kan ook wel van haar afbijten als het nodig is.
Geschiedenis; Claire is geboren in een afgelegen huis op een groot erf. Ze was enig kind en haar ouders hadden hoge verwachtingen van haar. Ze is strict opgevoed en werd rijkelijk beloond als ze iets naar hun zin deed. Ze had dan altijd een voldaan gevoel en dat hield haar op de been. Ze had een eenzame jeugd en dat heeft ook zo zijn littekens bij haar achtergelaten. Ze zat het liefste in haar vrije tijd op het erf waar ze alles even kon vergeten en die kans kreeg ze zelden. Ze had in haar kindertijd maar aan 1 iemand houvast; Apollo. Hij kwam altijd bij haar raam zitten en gaf haar wijze woorden waar een kleine betekenis achter zat. Claire is geboren met een gaven om de taal van kraaien te kunnen spreken. Haar ouders probeerden dat af te leren en na 1 jaar hadden ze Apollo en Claire van elkaar kunnen scheiden. Ze heeft maanden zonder hem gezeten en dat was voor haar de moeilijkste en meest eenzame periode uit haar kindertijd. Sinds ze op Zweinstein zit zijn zij en haar raaf weer bij elkaar gekomen en is hij haar meest dierbare bezit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Claire Lovique   zo maa 18, 2012 7:54 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Huffelpuf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Claire Lovique
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: