IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Teddy Lupos

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Teddy Lupos   za maa 17, 2012 8:56 am

Naam; Teddy Remus Lupos
Roepnaam; Ted
Leeftijd; 13 years
Familie; ouders:
Nymphadora Tops {RIP}
Remus Lupos {RIP}

pleegouders:
Harry Potter
Ginny Wemel

Halfbroers/zussen:
Albus Potter
James Potter
Lily Potter

Lyra Lupin

Bloedstatus; Halfbloed
Partner; Victoire, I will love you forever
Huisdier; Gigi, sneeuwuil
Bekwaamheid; Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisseling

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor and Huffelpuf
Reden voor keuze; Teddy's vader was een rasechte Griffoendor en van hem heeft de jongen ook zijn moed geërft. Zijn moeder daarentegen was een huffelpuffer en van haar heeft hij zijn geduld.
Vakkenpakket; - Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Mineralen en Edelstenen

Uiterlijk; Normaal heeft Teddy warrige bruine haren en bruine ogen, maar aangezien hij een Transformagiër is kan het goed zijn dat hij ineens met zwarte haren en groene ogen gaat rondlopen. Hij heeft een gemiddelde lengte van 1.70m en een normale lichaamsbouw. Het is grappig om te zien dat mensen neit meer weten wie hij is als hij zijn uiterlijk totaal verandert heeft, alleen zijn stem verraad hem soms nog.
Innerlijk; Teddy Lupos is een redelijk vrolijke en aardige jongen. Zijn vrienden kunnen altijd op hem rekenen en hij doet zoveel mogelijk zijn best om hen niet teleur te stellen. Meestal is hij erg behulpzaam, tenzij iemand hem kwaad krijgt of heeft gekwetst. Het kan onbewust gebeuren en daar houdt hij zelf ook wel rekening mee. Het is zeker geen goed idee om zijn vriendschap op de proef te stellen, want als je zijn vertrouwen eenmaal kwijt bent is dit voor altijd. Teddy heeft zijn ouders nooit gekend, maar heeft genoeg informatie van zijn peetvader en familie meegekregen om te weten dat zijn vader een weerwolf en zijn moeder, net als hij, een Transformagiër was. Dit wil dus zeggen dat hij zijn uiterlijk naar believen kan veranderen en dat gebruikt hij soms wel om mensen die zijn vrienden kwaad gedaan hebben terug te pakken. In tegenstelling tot zijn vader veranderd hij niet elke vollemaan in een weerwolf en daar is hij blij om. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn grootvader, Ted Tops, die is vermoord toen hij op de vlucht was. Hij is enorm trots op zijn ouders omdat ze hun best hebben gedaan om een wereld te creëren waarin hij gelukkig kan leven en zonder problemen zijn weg kan vinden. Natuurlijk sprong hij bijna op en neer van blijdschap toen zijn oom, Harry, voorstelde om bij hen te gaan wonen. Dat betekende dus dat hij niet echt meer als een wees bestempeld kon worden. Als mensen negatief over zijn ouders, vrienden of familie beginnen te praten kan het goed zijn dat die persoon in de ziekenzaal belandt, want niemand spreekt kwaad over diegene aanwie hij zijn leven zou geven. De jongen is als een blok voor Victoire Wemel gevallen en kan bijna niet zonder het meisje. Als er iemand aan haar komt, komt deze ook aan hem en daar zal die persoon voor boeten. Qua intelligentie is hij zoals de meeste, de ene dag gaat het goed en de andere dag weer wat minder. Net als veel leerlingen heeft hij soms wat hulp nodig van de slimmeriken en leraren, maar meestal is hij er wel door.

Geschiedenis; Teddy's ouders hebben meegestrijd in de strijd om zweinstein en zijn allebei om het leven gekomen. Hij zelf was op dat moment nog maar een baby en weet dus niet heel goed meer hoe de twee juist waren. Het enige dat hij weet is dat zijn vader een weerwolf en zijn moeder een transformagiër was. De jongen wachtte altijd bang af bij vollemaan, maar veranderde nooit in een weerwolf zoals zijn vader. Stiekem vindt hij het spijtig dat Bellatrix en Dolohov dood zijn, dan kon hij nu zijn wraak nog nemen. Na een tijd heeft hij er vrede mee genomen dat vrienden van zijn ouders hen vermoord hebben. Sinds hij Victoire op perron 9 drie kwart ontmoet heeft gelooft hij in liefde op het eerste gezicht. Het heeft even geduurd vooraleer hij het lef had om haar aan te spreken, maar na een tijdje is het gelukt en nu zijn ze gelukkig samen. Natuurlijk rouwt hij nog altijd om het verlies van zijn ouders, maar doordat Harry en Ginny hem geadopteerd hebben, is de pijn minder erg dan dat het zou zijn als hij nog in het weeshuis zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Teddy Lupos   za maa 17, 2012 8:59 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Griffoendor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Teddy Lupos
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: