IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 You're my sunlight

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: You're my sunlight   za maa 17, 2012 10:04 am

|Victoire Wemel|


Nog slaapdronken strompelde Teddy de grote zaal binnen en plofte aan de tafel van Griffoendor neer. Zijn haar zat nog helemaal in de war en de das om zijn nek zat helemaal scheef, maar dat kon hem op dit moment niet veel schelen. Deze keer had hij zijn haar een rosse kleur gegeven, was eens iets anders dan altijd blauw en zwart. Sommige eerstejaars keken hem wat vreemd aan en hij kon in hun ogen lezen dat ze het raar vonden dat hij ineens een andere haarkleur had. De jongen glimlachte even naar een meisje dat hem al de hele tijd aanstaarde en kon haar gedachten bijna horen: 'Ik zweer dat hij gisteren bruin haar had' Tja, je kon nu eenmaal je uiterlijk veranderen als je een tranformagiër was. Zonder verder nog aandacht aan die starende blikken te geven, begon hij een broodje te smeren en beet er eens van. Het ontbijt was belangrijk ja, maar meestal kreeg hij er 's morgens niet veel in. Zijn hoofd raakte het tafelblad net niet toen een van zijn vrienden ineens hard op zijn rug klopte. "Man, kan het wat rustiger?" Vroeg hij wat geïrriteerd terwijl hij zijn bruine ogen op de jongen naast hem richt. Ja, hij had een ochtendhumeur en de jongens die hem nu wat zaten uit te lachen wist dat goed genoeg. "Hé, Romeo, je Julliet komt eraan." Wat argwanend draaide Teddy zich om en zijn mondhoeken krullen om in een brede glimlach als hij Victoire ziet aankomen. "En voor haar kan er wel een glimlach vanaf," mompelde Jeffrey terwijl ook hij een broodje pakte. "Ach hou je mond." Snel stond hij op en liep op het blonde meisje af. "Victoire, alles goed?"


Laatst aangepast door Teddy Lupos op zo maa 18, 2012 3:49 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   za maa 17, 2012 10:24 am

Victoire werd gapend wakker toen ze het rumoer van haar kamergenoten hoorde. Ze ging zitten en zag nog net de laatste de kamer verlaten. Zuchtend liet ze haar nu nog warme voeten op de koude vloer zakken. Eigenlijk wou ze haar sloffen aan doen maar dan duurde het langer voordat ze echt wakker was. Victoire trok het slaapshirt uit en pakte een haar rok, bloes en trui. Ze waste zich eerst voordat ze zich in haar kleren hees. Haar cape liet ze achterwegen die zou ze naar het eten wel op halen. Victoire liet zich op haar bed zakken en deed haar schoenen aan. Daarna deed ze haar das goed en begon haar bed op te maken. Victoire keek om haar heen op zoek naar James maar blijkbaar lag hij nog lekker te slapen. "Kom ik dat ook maar" Mompelde ze. Toen ze uiteindelijk zag hoe laat het was schrok ze toch lichtjes. Het was later dan ze dacht. Victoire verliet haar kamer en liep haast renden daar de grote zaal. Eenmaal daar bleef ze even staan en deed haar lange blonde haren goed en liep uiteindelijk de zaal binnen. Ze keek naar de tafel van haar afdeling en zocht naar Teddy. En al snel had ze hem gevonden. Met een liefelijk glimlach liep ze naar hem toe. "Hé, Romeo, je Julliet komt eraan." Victoire grinnikte toen ze het hoorde. Hij was dus weer eens met een verkeerde been uit bed gestapt. Ach ze kon er wel tegen als hij zijn ochtend niet had. Ze vond het niet erg om haar eten in stilte op te eten. Maar toen Teddy zich omdraaide bleek hij al weer te glimlachen. Zo erg zou het dus ook al weer niet zijn. Haar glimlach werd groter toen hij haar haar toe liep. Ze keek naar zijn haar en schudde haar hoofd. Waarom moest hij zijn haar nu telkens weer van kleur veranderen. Oké ze vond het wel leuk maar toch zag ze liever de echte Teddy. Niet dat hij nu niet echt was. "Victoire, alles goed?" Victoire keek hem aan en pakte zijn hand vast om hem vervolgens naar de tafel te trekken. "Goed maar ik heb honger" Zei ze zachtjes. "En hoe is het met jou?" Vroeg ze hem waarna ze hem los keek. Terwijl ze ging zitten keek ze hem aan wachtend op antwoord. Victoire had nooit geweten wat liefde was. Maar tot nu toe hield ze van die liefde. Maar toch ook weer meer van Teddy. Victoire pakte wat te drinken en een broodje. Daar op deed ze hagelslag en nam al snel een hap. "Goed geslapen?" Vroeg ze hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   zo maa 18, 2012 6:31 am

TeddyVictoire was knap en veel jongens zouden met haar willen daten, maar het was niet alleen haar uiterlijk waarvoor Teddy gevallen was. Natuurlijk speelde dat ook wel een rol, maar hij hield meer van haar innerlijk. Ze was lief, vriendelijk, kon goede grapjes maken als ze wilde. Hij struikelde bijna over zijn eigen voeten toen ze hem ineens bij hand pakte en terug mee naar de tafel sleurde. Hij grinnikte om haar opmerking en plofte naast haar en zijn vrienden neer. "En hoe is het met jou?"Een van de jongens trok zijn mond al open om in zijn plaats antwoord te geven, maar sloot hem weer toen Teddy hem een vernietigende blik toewierp. Op dit moment had hij echt geen zin in stomme opmerkingen over vanalles en nog wat. Hij was zoal moe genoeg zonder nog eens al dat gezeur aan zijn hoofd. Het was niet dat Teddy zijn vrienden haatte, zeer zeker niet, maar soms waren ze echt vervelend. Hij was nog nooit echt kwaad geworden op iemand, kon dat ook niet, maar bijna iedereen in Griffoendor wist dat je zijn geduld 's morgens niet op de proef moest stellen. "Het gaat goed." Hij trok bijna een pruillip toen ze zijn hand los liet om een broodje te smeren. Haar aanraking zorgde ervoor dat duizende vlinders in zijn buik in beweging kwamen en hij zich de gelukkigste jongen op aarde voelde. De jongen nam een slok van zijn pompoensap en smeerde nog een broodje. Nu Victoire er was, had hij ineens wel zin in eten. "Goed geslapen?" Door die vraag snoof de jongen even en at eerst zijn mond leeg vooraleer hij antwoord gaf. "Er zijn tijden geweest dat ik beter sliep." Ja, die waren er inderdaad geweest. Sinds kort werd hij gekweld door nachtmerrie's omdat hij wilde weten hoe zijn ouders zijn omgekomen. Omdat hij dat niet wist begon hij te fantaseren en daardoor verschenen de afschuwelijkste beelden voor zijn ogen. Even rilde hij bij die gedachte en ging rustig door met eten. Hij moest dringend weten hoe zijn ouders precies omgekomen zijn , want anders werd hij nog gek. "Heb jij je werk voor toverdranken al af?" Het was ergens toch makkelijk dat hij en Victoire dezelfde lessen hadden, ze hadden alleen allebei een ander keuzevak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   zo maa 18, 2012 6:52 am

Victoire grinnikte toen ze merkte dat een van zijn vrienden er op wou reageren. Maar toch bleef het stil. Ze wist al waarom. Teddy was nog al goed in zijn blikken. Alleen snapte ze niet waarom iemand daarom niet wat zei of deed. Ach ja misschien lag het eraan dat het vroeg was en Teddy niet echt een ochtend mens bleek te zijn. Ze nam een slok van haar pompoensap. Eigenlijk snapte ze niet waarom ze dat dronken. Oké het was lekker. Maar ze ging toch ook geen tomaten sap drinken. Eerlijk gezegd moest ze er niet aan denken. Al vond ze tomaten wel lekker. En al helemaal op brood met een klein beetje zout. Maar dat ging ze niet nemen. Iedereen zou haar raar aan kijken. En van zout kreeg ze alleen maar dorst. Dus tja. "Het gaat goed." Ze glimlachte en was blij om het te horen. Ze wist eigenlijk niet hoe hij het uit hield zonder zijn ouders. Victoire had geen idee hoe het was. Maar het moest een hel zijn. Niemand die om je gaf die je je dingen leerde. Of laat staan verhalen vertelde. "Er zijn tijden geweest dat ik beter sliep." Victoire wist wat er in Teddy om ging. Ze legde haar hand geruststellend op de zijne en kneep er even in. Ze hoorde wat gejoel zoals altijd maar negeerde het dit keer. Victoire boog naar hem toe. "Ik heb een idee" Fluisterde ze in zijn oor. -Doelend op zijn ouders.- Waarna ze even kort haar lippen op de huid van zijn wang liet rusten. Ze konden naar de bibliotheek gaan. Daar zou vast wel wat te vinden zijn. En anders kon ze haar ouders smeken of zij het hem wouden vertellen. Ja dat was een idee. "Heb jij je werk voor toverdranken al af?" Victoire haalde haar hand weer van de zijne en knikte. "Ja jij dan?" Ze was blij dat ze Teddy bij elke les zag. Nou ja ze hadden alleen een andere keuze vak. Maar veder was ze zowat de hele dag bij hem. Tuurlijk gingen ze hun eigen gang wel. Maar toch voelde ze zich veiliger bij hem. En daarom wou ze bij hem zijn. En omdat ze van hem hield.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   wo maa 28, 2012 3:33 am

Teddyliefde is iets moois en dat besefte hij nu pas. Vroeger irriteerde hij zich altijd aan dat kleffe gedoe van al die koppeltjes, precies ofdat ze elkaar vaarwel moesten zeggen, maar nu snapte hij het wel. Die vlinders in je buik voelen was gewoon geweldig, maar ergens was het wel vervelend als hij zich moest concentreren. Meestal zweefde Victoire dan door zijn gedachten en voor hij het wist stond haar naam op de plaats waar het antwoord moest komen bij huiswerk ofzo. Het was nu niet zo dat hij het heel erg vond, Victoire was gewoon een geweldig meisje. De vlindertjes die in zijn buik rondfladderden vlogen terug op toen ze haar hand op de zijne legde en er zachtjes in kneep. Zijn mondhoeken krulden lichtjes omhoog en vertederd keek hij haar aan. "Ik heb een idee" Een rilling liep over Teddy's rug toen ze naar hem toeboog en in zijn oor fluisterde dat ze een idee had. Toen haar lippen zijn wang raakte kleurde zijn gezicht wat rood en onbewust gaf hij zijn ogen een roze kleur. Toen mensen hem raar aankeken besefte hij wat hij gedaan had en veranderde zijn oogkleur terug naar bruin. Op momenten als deze haatte hij het om een transformagiër te zijn. Bij sterke emoties had hij er gewoon geen controle meer over. Eigenlijk was hij al blij dat zijn haarkleur niet veranderd was naar roze, want dan zou iedereen die perongeluk keek het gemerkt hebben. Even sloot hij zijn ogen en zorgde ervoor dat zijn haar terug hun natuurlijke kleur hadden. "Wat is je idee?" Deze keer was hij diegene die wat naar het meisje toeboog met een brede grijns op zijn gezicht. Een paar centimeter bij haar lippen verwijderd bleef hij hangen en keek in haar ogen. Na een tijdje blaasde hij in haar gezicht en ging grinnikend terug rechtzitten. Zijn humor had hij van moeder zoals iedereen altijd zei en eigenlijk was hij daar wel trots op. "Ja jij dan?" De grijns bestierf wat op zijn lippen en even ging hij met zijn hand door zijn haren. "Half." Dat was weer iets dat hij waarschijnlijk van Harry had, die had zijn huiswerk ook nooit gemaakt. Dat was iets dat hij misschien eens moest gaan verbeteren, voordat hij een jaar zou moeten blijven zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   za maa 31, 2012 1:57 am

Toen Victoire zag hoe zijn mond hoeken omhoog gingen kreeg ze een glimlach rond haar lippen. Ze hield er van om hem blij te zien. Toen ze merkte dat hij rilde door haar doen werd haar glimlach nog groter. Victoire keek terug in zijn ogen en bloosde licht toen deze roze waren. Ze vond het best schattig als Teddy dit soort dingen kreeg als ze samen waren. Maar zelf moest ze er altijd van blozen. Victoire keek snel naar haar bord en tikte met haar vingers op het tafel blad. "Wat is je idee?" Victoire keek weer op naar hem en glimlachte toen hij dichter bij was gekomen. Ze bleef in zijn ogen kijken en hoorde verschillende mensen fluiten. Ze baalde altijd als iedereen zo kinderachtig deed. Kom op zo iets bijzonders deden ze toch ook al weer niet. Ze keken elkaar enkel aan. "Misschien kunnen we onderzoek doen in de bibliotheek." Victoire wist zeker dat Teddy wist waar ze het over had. En tja anders sleepte ze hem gewoon mee. Zo moeilijk was dat niet.
Victoire giechelde toen Teddy in haar gezicht blaasde en weer terug ging zitten. Ze keek hem met een glimlach aan en besloot nog een broodje te pakken. Ze deed er enkel boter op en trok er stukjes van af waarna ze het in haar mond deed. Victoire schudde lichtjes haar hoofd toen ze hoorde dat hij zijn huiswerk nog niet af had. "Moet ik je anders helpen" Opperde ze met een glimlach terwijl ze van haar broodje naar hem keek. Maar al snel keek ze weer terug naar haar brood waar ze nog een stuk van af trok en deze besloot op te eten. Victoire had haar eten op en keek naar Teddy. "Ga je mee" Fluisterde ze zachtjes terwijl ze naar de deur knikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   ma apr 30, 2012 5:21 am

[quote="Teddy Lupos"]
Teddy


De meeste mensen vonden het grappig dat hij zijn uiterlijk naar believen kon veranderen en gebruikten hem soms als een soort atractie. Vooral eerstejaars vonden het geweldig, vroegen om de twee seconden of hij zijn neus in dat van een varken wilde veranderen, totdat zijn vrienden ze afsnauwden natuurlijk. Zelf deed hij dat niet echt graag, mensen afsnauwen, maar soms moest zelfs dat gebeuren. "Misschien kunnen we onderzoek doen in de bibliotheek." Even hield Teddy zijn hoofd schuin en dacht na over dat plan. Er waren waarschijnlijk wel een aantal boeken te vinden waar zijn familie in voor kwam, misschien kon hij daar inderdaad wel iets uit leren. Bedenkelijk knikte hij terwijl hij Victoire bleef aankijken en na een tijdje in haar gezicht blies. De glimlach om zijn lippen werd een grijns toen ze begon te giechelen en zelfvoldaan ging hij terug recht zitten. Het was fijn om het blonde meisje aan het lachen te maken, daar werd hij zelf ook vrolijk van. Toen het roze helemaal uit zijn ogen was getrokken durfde hij terug om zich heen te kijken. Soms was het echt vervelend dat hij het Transformagiër zijn nog niet onder de knie had en dat mensen altijd wel wisten welke emotie er door hem heen ging. "Moet ik je anders helpen?" Teddy keek Victoire terug aan. "Als je dat zou willen?" Toverdranken was nu ook niet echt zijn sterkste vak, dan nog liever transfiguratie of Zwerkbal, veel leuker. Snel stak hij het laatste stuk van zijn broodje in zijn mond toen Victoire vroeg of hij meeging en stond op. "Ik zie jullie straks wel weer." Met een grote grijns op zijn gezicht hielp hij Victoire met opstaan, pakte zijn en haar tas en liep samen met haar naar de bibliotheek.


Start jij een topicje bij de bibliotheek? :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You're my sunlight   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're my sunlight
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Grote Zaal-
Ga naar: