IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Felix Syntrax

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felix Syntrax
Dreuzel
avatar

Posts : 36

Wizard ID
Leeftijd: 13 Years
Partner: Wainting for Justice, but the right one didn't opend my eyes yet.
Bekwaamheid: Toverdranken&Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Felix Syntrax   za maa 24, 2012 4:15 am

Naam;
Felix Omnia Syntrax
Leeftijd;
13 Years Old
Familie;
Mother: Diana Apple (42 Years, Ravenclauw)
Father: Drace Syntrax (44 Years, Zwadderich)
Brother: Jace Syntrax (8 Years, -)

Bloedstatus;
Fullblood
Partner;
Justice for the right one, but I didn't find him yet.
Huisdier;
Black tom-cat, Steve
Bekwaamheid;
Toverdranken, vervloekingen.
Twee Afdelingsmogelijkheden;
Ravenclauw--Zwadderich
Reden voor keuze;
Haar moeder was altijd slim, en zij had dat geerfd, maar toch volgt ze liever de duistere voetspoeren van haar vader. Ze wil dolgraag leren, en is dan ook leergierig, maar dit uit ze niet ,en meestal hangt ze de stoere meid uit die haar huiswerk niet maakt.
[b]Vakkenpakket;

- Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Waarzeggerij Keuzevak
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Voorspellend Rekenen
- Leer der Oude Runen
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Literatuur
- Magische Mineralen en Edelstenen

Uiterlijk;
Felix heeft donkere zwarte haren, die tussen haar schouderbladen en haar middel altijd los hangt, soms in een staart, vrijwel nooit voorkomend. Ze heeft bruine ogen, en een slank postuur. Ze is 1.67, en heeft een klein gewicht van 44.5 Kg. Ze heeft kuiltjes in haar wangen als ze lacht, geerfd van haar moeder, Diana Apple.
Innerlijk;
Laten we zeggen, dat Felix geen lieverdje is. Ze is leergierig, maar wil dit niet teogeven, en graag in de voetsporen van haar vader treden, tot ongenoegen van haar moeder. Ze is slim, moedig en als de ene A zegt, zegt zei B, zegt diegene dan B zegt zei A, kortom, ze wil altijd een eigen mening hebben. Stil is ze niet, en weet vaak tot soms de laatste nieuwtjes. Het liefst is ze wel alleen, omdat ze dan gewoon kan denken en zeggen wat ze wil, zonder dat iemand haar lastig valt.[b]
[b]Geschiedenis;

Felix Omnia Syntra is netjes in een rijke Volbloed famillie opgegroeid. Ze heeft liefde van haar ouders gekregen en op jongel eeftijd al geleerd om met een toverstok om te gaan. Ze heeft al in jonge jaren geleerd en met haar neus in de boeken gezeten, maar haar vader begon haar meer te intereseren, wat hij deed, hij was schouwer, en ook hij was zeer inteligent. Maar toch, door zijn afkomst, (Felix'opa en oma, beide zwadderich) werd hij ingedeeld bij Zwadderich. De bekwaamheid van Toverdranken heeft Felix geerfd van haar moeder, zij was goed in kruidenkunde en toverdranken, dit ging goed samen. De Vervloekingen heeft ze deels van haar vader en deels van zichzelf, want dit soort spreuken hebben haar altijd geboeid. Toch schuilt er ook een goede zwerkbalspeelster in Felix, maar naar een conflict waarbij een beuker tegen haar hoofd is aangekomen, waarbij ze een aantal herrineringen heeft verloren+een zware hersenschudding, toen ze 6 jaar was, durft Felix met geen hand een van de zwerbalballen aan te raken, bang dat ze weer opvliegen. De komst van haar broertje was wat minder in het gezin, haar moeder had een zware bevalling die ze nauwelijks overleefde, en haar vader stortte zich daardoor dieper in zijn werk. Dit was niet het enige wat Felix heeft meegemaakt. Haar ouders kregen door haar broertje, die bleek Autisme te hebben en niet naar zweinstein te kunnen, en daardoor heerste er soms spanning in het huis. In haar tweede jaar op Zweinstein waren haar ouders 25 Jaar getrouwd en om dit te vieren haalde ze Felix in de kerstvakantie terug naar huis voor een groot feest. Felix was blij dat haar ouders weer bij elkaar waren, maar het feest liep uit op een drama. Haar ouders kregen weer ruzie, en na die nacht hebben ze geen woord meer met elkaar gesproken. Twee weken later kreeg Felix een brief per post dat haar ouders waren gescheiden, haar moeder zou ze nooit meer zien, die woonde nu in Denemakren, te ver weg. Hierdoor is Felix echt in de voetsporen van haar vader aan het treden, die langzaam verslechterde, iedere vakantie kwam Felix thuis om voor haar broertje én haar vader te zorgen, die hen maar hun liet gaan. felix'geschiedenis is eigenlijk een groot geheim voor iedereen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Felix Syntrax   zo maa 25, 2012 5:28 am

Je karakterkaart is goedgekeurd,

Je wordt ingedeeld bij Zwadderich!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Felix Syntrax
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: