IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Collin St. Cloud

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Collin St. Cloud
Klassenoudste
avatar

Posts : 134

Wizard ID
Leeftijd: 15.5
Partner: I will never break my promise to my brother
Bekwaamheid: Zwerkbal & Toverdranken

BerichtOnderwerp: Collin St. Cloud   zo maa 25, 2012 1:17 am

Naam;
Collin St. Cloud
Leeftijd;
15,5
Familie;
Claire St. Cloud[30 jaar oud] & Onbekend
Sam St. Cloud †[7 jaar oud]
Bloedstatus;
Halfbloed
Partner;
I won’t break my promise to you, dear brother
Huisdier;
Oscar - Kat
Bekwaamheid;
Toverdranken & Zwerkbal
Twee Afdelingsmogelijkheden;
Huffelpuf/Ravenklauw
Reden voor keuze; Collin komt op voor zijn vrienden wanneer het nodig is, maar is toch eerder een iets terug getrokken type, al heeft de jongen vrienden zat. In Ravenklauw zou hij dan echter weer passen om zijn slimheid.
Vakkenpakket;
Astronomie, Toverdranken, Spreuken en bezweringen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Zwerkbal, Gedaanteverwisseling, Kruidenkunde, Verzorging van Fabeldieren
Uiterlijk;
Collin heeft bruine haren, en chocolade bruine ogen. Qua bouw zijn, zijn armen en schouders zeer gespierd, en met zijn 1m80 is hij niet een van de kleinte. Verder ziet hij er hele verzorgd uit. Zijn knieën zitten onder de littekens die van links naar rechts en door elkaar gaan, eveneens als zijn onderbenen. Op zijn nek heeft hij een moedervlek die meestal meteen in het oog springt.
Innerlijk;
Collin was altijd al een slimme gozer geweest, een A+ student. Vroeger nam hij ook al vaak deel aan de sporten op zijn gewone school. Iedereen had altijd al geweten dat hij later naar een van de grotere bekendere colleges zou gaan. De jongen is de vriendelijkheid zelve, of zo ziet hij er toch uit. Maar sinds de dood van zijn broertje drie jaar geleden, is hij duidelijk veranderd. Hij is meer verlegen geworden, eveneens ook terug getrokken. Een schudgevoel ligt over de jongen heen vanaf hij Sam kwijt is gespeeld en hij zelf weer tot leven is gekomen met hulp van een reddingswerker, vanaf die moment had hij gewenst dat zijn broertje gered was en niet hij.

Geschiedenis;
Vijftien en een half jaar geleden beviel Claire St. Cloud van een zoon, Collin. Zijn vader was al verdwenen toen Claire had verteld dat ze zwanger was. Het was moeilijk om voor eten op de plank te zorgen voor haarzelf en haar zoon, ze was bang dat er werkelijk iets erg zou gebeurden met hem, door het tekort aan voedsel. Maar uiteindelijk wist ze dat god haar een geschenk uit de hemel had gegeven met Collin, de jongen was zo slim en hij was ook zeer atletisch gebouwd, al van jongs af. Een kleine drie jaar later werd zijn broertje Sam geboren, en de twee waren meteen al echt goed bevriend, ze hadden een ware band met elkaar. Alles deden ze samen, ze hadden dezelfde interesses, ze speelde vaak vangbal in het bos. Collin had zelf een kleine vijver gegraven die sprekend leek op de vijver van een kamp waaraan ze hadden deelgenomen. De jongens waren bekend met alles en iedereen in Marblehead, iedereen kende hen ook natuurlijk. Op de dag wanneer de Red Sox(hun favoriete base ball ploeg) speelde in het stadion maakte Collin(10), die even aangesteld was als babysit door zijn moeder, een roekeloze beslissing. Hij stal de wagen van zijn buurvrouw n reed samen met zijn broertje Sam(7) naar Fenway Park, de rit heen ging goed, Collin reed zo voorzichtig als hij kon. Na een geweldige wedstrijd die ze vanaf de eerste rij hadden meegemaakt, gingen ze weer naar huis, met diezelfde wagen. Toen ze over de brug reden raakte hij en zijn broer in gesprek over de maan, en dan plots werd alles zwart. Ze waren aangereden door een veel te snel rijdende vrachtwagen. Hun lichamen werden uit de auto gehaald en ze werden in twee ambulances vervoerd naar het ziekenhuis. Daar gebeurde het onvoorstelbare de oudste St. Cloud werd door de reddingswerker weer op de wereld gebracht terwijl ze met zijn broertje nog druk bezig waren. Hij kwam er echter niet meer uit. En op die dag, waar hij de slechtste beslissing ooit had gemaakt verloor hij zijn kleine broer. Het jaar na de ergste gebeurtenis uit zijn leven verliep echter heel stroef, maar wanneer de jongen met zonsondergang in het bos was, op hun eigen gecreëerde baseball veldje was, zag hij Sam weer terug. Elke dag opnieuw en opnieuw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Collin St. Cloud   zo maa 25, 2012 5:25 am

Je Karakterkaart is goedgekeurd,

Je wordt ingedeeld bij Huffelpuf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Collin St. Cloud
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: