IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Aiden Mcfort

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden Mcfort
Docent Verweer tegen de Zwarte Kunsten
avatar

Posts : 98

Wizard ID
Leeftijd: 28 Years
Partner: A lost love can't be found again.
Bekwaamheid: Verweer tegende zwarte kunsten&Magische mineralen en edelstenen

BerichtOnderwerp: Aiden Mcfort   za maa 31, 2012 2:58 am

Naam;
Aiden Antle Mcfort
Leeftijd;
28 Years
Familie;
Mother-Died 12 Years ago (Snul)
Father-Still alive since 42 Years (Ravenklauw)
Bloedstatus;
Halfblood
Partner;
A lost love can't be found again.
Huisdier;
Rango, Gray Owl
Bekwaamheid;
Verweer tegen de zwarte kunsten&Magische mineralen en Edelstenen

Twee Afdelingsmogelijkheden;
Ravenklauw&Huffelpuf
Reden voor keuze;
Aiden is slim, bijna hoogbegaafd al heeft hij het in zijn zweinsteinjaren nauwelijks gebruikt. Huffelpuf past bij hem omdat hij wel van een grapje houd, maar ook veel opzichzelf is aangewezen, en hij het liefst over veel problemen praat.
Vakkenpakket;
Verweer tegen de zwarte kunsten (leraar)

Uiterlijk;
Aiden heeft zwarte, bijna, meisjeskrullen, en een kleine snor en baard, dat overgaat naar stoppels. Hij is lang, een beetje slungelig en heeft bruine ogen. Op zijn rug is schuin een litteken gevestigd van een spreuk die door zijn vader werd terugekaatst en op zijn rug terecht kwam. Hij is 1. 78 Meter lang en heeft een gewicht van 65 Kilo, en er komt niets bij of af. Voor de rest heeft hij een normale bouw.
Innerlijk;
Aiden is vooral inzichzelf aan het mompelen, maar dat maakt hem geen gek. Hij is aardig en spontaan, en soms heeft hij last van ADHD, maar voor de rest kan iedereen met hem overweg, behalve de zwaderaars dan, want hij kan lachen om elk grapje, hoe vernederend het ook is.
Aiden lijkt misschien een beetej gek, maar hij laat juist zien wie hij is, en gebruik bijna nooit, zoasl hij het noemt, ''maskers''.
Aiden is iemand die altijd verteld wat hem op het hart zit.
Geschiedenis;
Aiden heeft geen gemakkelijke jeugd gehad, hij heeft vele erge ruzies met zijn ouders gezien, waarbij er vele spreuken en vervloekingen in het rond vlogen. Zijn ouders hebben elkaar nooit gelegen, maar probeerde voor hem te zorgen, al ging dat niet helemaal. Uiteindelijk hadden zijn ouders een van de hevigste ruzies ooit, waarbij zijn moeder De vloek Crucio op zijn vader afvuurde, deze blokeerde hem, maar belandde op de rug van de toen 8-jarige Aiden, die het uitschreeuwde van de pijn. De wond was geheeld, maar er bleef een groot litteken achter dat zijdelings over zijn hele rug lag. Sindsdien is hij bij zijn ouders weggehaald, maar hij is het nooit vergeten. Zijn schoolcarriere ging goed, todat hij op zijn 16de te horen kreeg dat zijn moeder was overleden, ze was weer zwanger geraakt van zijn vader, maar zij, en de baby, overleden bij de geboorte. Aiden proeerde na het nieuws uit de put te komen, maar zijn 6de jaar was zijn verschrikkelijkste jaar maar toch haalde hij makkelijk alle S.L.I.J.M.B.A.L.en en P.U.I.S.Ten, en hij maakte zijn carriere met succes af. Na een aantal jaar keerde hij weer terug naar zweinstein, om nu de leerlingen te vertellen wat hij heeft meegemaakt in verweer tegen de zwarte kunsten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Aiden Mcfort   za maa 31, 2012 3:06 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Huffelpuf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Aiden Mcfort
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: