IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Billie Anderson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Billie Anderson
Afdelingshoofd Griffoendor & Docent Astronomie
avatar

Posts : 109

Wizard ID
Leeftijd: 32
Partner: I just miss you, David Smith..
Bekwaamheid: Astronomie, sterrenkunde.

BerichtOnderwerp: Billie Anderson   di apr 03, 2012 7:25 pmBillie Carla Anderson
Leeftijd; 32
Familie; Jackie Anderson-Lovett - moeder
Onbekend - vader
Gary Lovett - stiefvader
Tyler Lovett - halfbroertje
Tyler Anderson - broer
Bloedstatus; Halfbloed
Partner; -
Huisdier; Gallifrey, maar hij word altijd "Geoffry" genoemd. Het is een dikke, grote, héle oude kat die de hele dag slaapt en eet, maar wel lekker bij je op schoot komt liggen.
Bekwaamheid; Astronomie & Sterrenkunde

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor of Ravenklauw
Reden voor keuze; Billie is een pientere vrouw, wat vaak onderschat word door haar algemene gedrag. Haar kennis is haar passie, maar wel op een specifiek gebied. Ze is gefascineerd door wetenschap over het universum, de sterren en de planeten, maar verder is ze geen "genie". Door haar avontuurlijke en moedige karakter past ze bij Griffoendor; ze is niet bang voor confrontatie of verassingen.
Vakkenpakket; NVT

Uiterlijk;
Billie heeft over het algemeen een jonge, opgewekte uitstraling. Ze heeft donkerbruine ogen en midden-lang blond haar, dat soms een beetje krult onderaan. Ze is nooit een echt atletisch type geweest, heeft een gemiddelde lengte en bouw. Haar kledingstijl kan erg verschillen; de ene dag loopt ze het liefst rond in een spijkerbroek en een vest, de andere dag draagt ze graag sierlijke linnen kleding, wat meer "sassy".

Innerlijk;
Billie staat altijd open voor nieuwe ontdekkingen en ideeën. In plaats van dat ze haar wereld afsluit voor de visie van anderen, laat ze zich beïnvloeden en probeert ze zich te verplaatsen in anderen. Ze is niet het type dat haar leven uitstippelt en in de stress raakt als er iets anders gaat dan verwacht. Stiekem is ze dol op verassingen en wendingen. Haar leven is als een spannend boek. Regelmatig doet ze mee aan spontane acties, puur om een beetje avontuur te beleven, want dat is wat ze het allerliefste wil. Bij haar gebeurd nooit iedere dag hetzelfde, dat is haar "regel". Soms maakt deze drang naar plezier en belevenissen haar wat egoïstisch, want ze houdt geen rekening met de wil van anderen, met haar toekomst en met de personen die ze teleurstelt. Ondanks haar uitbundige manier van leven is ze een trouw persoon en ze geeft veel om anderen. Ze wil haar passie en kennis graag met anderen delen. Billie is ontzettend slecht in namen onthouden, dus als ze jouw naam weet, betekend het dat je veel voor haar betekend. Het is lastig om een plek in haar hart te vinden, en soms zul je bij haar niet de kansen krijgen die je verdiend. Ze kans soms wat fel overkomen, maar nooit koud en gevoelloos, ze is een blijft een warm mens. Als je haar tegenkomt in de gang zul je haar bijna altijd met een brede glimlach zien, want ze is optimistisch in gesteld. Dat betekend niet dat ze geen idee heeft wat pijn en verdriet is, ze weet alleen dat het geen zin heeft om dat aan de hele wereld te laten zien. Billie is soms wat kortaf als ze het niet met anderen eens is, hier en daar valt soms een sarcastische opmerking, maar ze komt op voor anderen en is over het algemeen vriendelijk en vrolijk richting de mensen waar zíj van denkt dat ze het verdienen.

Geschiedenis;

Jackie was alleen toen haar dochter geboren werd. Haar verloofde was plotseling verdwenen, en ze was achtergelaten met duizenden vragen. Die vragen werden automatisch overgenomen in Billie's opvoeding. Billie voelde zich altijd anders, en omdat ze haar vader niet kende voelde het alsof er een deel van haar miste. Naarmate ze ouder werd gebeurden er steeds meer vreemde dingen. Ze had altijd wel door dat haar moeder iets verborg, maar ze kon er niet achter komen wat. Toen ze tien jaar was, verloofde haar moeder met een andere man en ze kregen samen een zoon; Tyler. Ze wist dat haar moeder evenveel van haar hield, maar toch leek haar half-broertje meer aandacht te krijgen. Hoe jaloers ze ook was, op een of andere manier was haar band met Tyler erg sterk. Billie was altijd erg op zichzelf, maar met behulp van haar zelfstandigheid bleef ze een vrolijk en zorgeloos meisje. Iedere avond keek ze naar de sterren, vroeg zich af wat zich er allemaal in de ruimte afspeelde. Op zulke momenten vond ze haar leven wel erg saai. Als oplossing besloot ze om boeken te lezen over de maan en de planeten en bedacht ze haar eigen avonturen, want fantasie had ze zeker. Er was maar één persoon met wie ze haar passies kon delen, en dat was haar beste vriend. Met hem had ze onbegrensd veel plezier.
Toen ze elf was, besloot ze dat ze oud genoeg was om haar eigen weg te gaan en ze dwong haar moeder om te vertellen wie haar vader was. Haar moeder zat met haar handen in haar haren, en besloot uiteindelijk dat het tijd was voor de waarheid. Op die dag ontdekte Billie de reden voor al haar eigenaardigheden en eigenschappen; ze was een heks. Haar vader, waarvan ze de naam niet mocht weten, was een volbloed tovenaar. Het liefst vertrok ze om hem op te zoeken, maar vlak voordat ze dat plan kon uitvoeren kreeg ze een brief van Zweinstein.
Vol goede moed en enthousiasme ging ze naar de school. Haar ouders zou ze niet erg gaan missen, maar het afscheid van Tyler vond ze wel lastig. Soms voelde ze zich schuldig dat de band met haar vader en moeder zo slecht was, want ze waren niet eens nare personen. Ze voelde zich simpelweg niet met hen verbonden. In haar jaren op Zweinstein maakte Billie erg veel plezier met haar afdelingsgenoten, maar ook veel met leerlingen van andere afdelingen. Natuurlijk schepte ze wel eens op over haar afdeling, maar verder kon het haar niet zo veel schelen waar iemand in zat. Ze deed niet aan "labelen", hoe moeilijk dat soms ook was. Om haar grappige en stoere opmerkingen werd ze aardig populair, maar er waren ook veel haters die zich ergerden aan haar constante gebrabbel en haar arrogantie. Door de jaren heen ontwikkelde ze veel kennis, maar leerde ze zichzelf ook veel beter kennen. Vanaf haar zestiende deed ze mee aan uitbundige feesten, wat haar soms nogal in de problemen kon brengen. Maar ze had de jaren van Zweinstein met redelijke cijfers doorstaan. Ze was - soort van - klaar voor het echte, volwassen leven. In haar twintigerjaren was ze hopeloos op zoek naar een baan - en een liefde. Zo'n beetje om de drie weken ontmoette ze weer een nieuw persoon waar ze een tijdje mee date, maar het bleek altijd weer niet de ware te zijn. Ze raakte het vertrouwen in zichzelf en in anderen kwijt. Alles waar ze verstand van had, waren sterren en astronomie, en welk beroep paste daar nou bij? Ze was nog niet eens écht in de ruimte geweest... Het gene wat ze moest en zou doen voor ze dood ging.
Toen ze tweeëndertig werd, en in diepe schulden zat, besloot ze dat haar zorgeloze prettige leventje voorbij moest zijn. Het was tijd om hard te gaan werken en zich niet meer als een onverantwoordelijke tiener te gedragen. Ze zocht dag in dag uit, nam ontslag van haar baantje als serveerster en besloot om eindelijk iets met haar talent en haar passie te gaan doen; ze zou lerares Astronomie worden op de tofste school van allemaal; Zweinstein.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Billie Anderson   wo apr 04, 2012 7:47 pm

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Griffoendor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Billie Anderson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: