IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 I just wanna be alone... Why does nobody understand?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yuna Hayashi
Dreuzel
avatar

Posts : 58

Wizard ID
Leeftijd: 13
Partner: Do you love someone as shy as me?
Bekwaamheid: Kruidenkunden

BerichtOnderwerp: I just wanna be alone... Why does nobody understand?   wo apr 04, 2012 1:37 am

Met rustige passen, en haar tas om haar schouder, verliet ze de les. Yuna was het type, dat altijd als laatste de les verliet. Ze hield niet van die eeuwige opstoppingen bij de deuren van het lokaal. Ze had geen idee waar Mickey uitspookte.Die zal vast weer ergens in het kasteel ronddwalen. Dacht ze bij zichzelf. Zolang die enge congierge haar maar niet vond. Ergens zat het haar toch niet lekker. Ze pakte haar boeken van haar tafel en vertrok. 'Mickey?' Fluisterde ze zacht door de gangen. 'Mickey, waar zit je?' Geruisloos liep ze verder. Nu begon ze zich toch wel ongerust te maken over haar kleine kat. Ze zou niet weggaan tot ze haar had gevonden. 'Nee, ik had je ook gewoon in de kamer moeten houden...' zuchte ze, terwijl ze tegen een muurtje aan leunde. Op dat moment kwamen er een paat Zwadderaars aan. Yuna besloot ze te negeren. Ze had het niet zo op zwadderaars. 'Hey,' begon een van de jongens. 'Jij, Huffelpuffer, zin in een potje Truth or Dare?' Yuna schudde haar hoofd, maar zweeg. 'Komop, doe mee!' Opnieuw schudde ze haar hoofd. 'Nee, bedankt.' Zei ze zacht. De jongen pakte haar hand, en probeerde haar mee te trekken. Metteen rukte ze hem los. 'Laat me los!' schreeuwde ze, en ze zette het op een lopen. Ze keek niet achterom, en rende met volle vaart de binnenplaats op. Ze lette niet op, dus botste ze tegen iemand op. Ze viel over hem heen, en bezeerde haar knie. 'Oh, sorry, het spijt me...' Ze werd rood van schaamte, en stond als de wiedeweer op. 'Nogmaals sorry...' ze wou zich al weer omdraaien om weg te rennen, maar bedacht nog even wat diegene te zeggen had.

& Tidus
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidus Zanar
Dreuzel
avatar

Posts : 2

Wizard ID
Leeftijd: 16 yearrs old
Partner: ...
Bekwaamheid: ....

BerichtOnderwerp: Re: I just wanna be alone... Why does nobody understand?   wo apr 04, 2012 10:03 pm

'Oh, sorry, het spijt me...' Ze werd rood van schaamte, en stond als de wiedeweer op. 'Nogmaals sorry...' Het meisje maakte gestalte om verder te rennen maar bedachte zich nog net en bleef staan."Oh niet erg hoor kan iedereen gebeuren." zei hij zachtjes om het meisje wat zo te zien heel verlegen was niet af te schrikken."Hey, doe je nu wel mee met truth or dare?" klonk er om het hoekje. Tidus keek keek verbaasd die kant uit en zag wat huffelpuffers de hoek om komen en het meisje aankijken. Hij zetten zijn borst naarvoren en trok een stoer gezicht om er een beetje bij te horen."Ik doe ook mee." zei hij vastbesloten naar de groep. De groep knikte blij dat er nog iemand mee wou doen. Maar toch bleven bij het meisje doorzeuren over dat zij ook mee moest doen. Zielig vond hij het niet, maar hij had wel wat meelij."Ach doe gewoon mee veel kan er niet mis gaan toch?" zei hij gerustellend."En anders kan je dan nog altijd wegrennen." Met een gerustellende blik hoopte hij dat het meisje zou meedoen. En als iets niet zou doen zou hij helpen alleen dat zij hij niet hardop.

OMG, echt superdupervaag!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I just wanna be alone... Why does nobody understand?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» I wanna meet you,Pantherface.
» {Setjesshop} I wanna set the universe on fire
» Wanna share? [&RUNNINGPAW]
» I just wanna feel alive and Get to see your face again [Yang]
» Do you wanna be evil?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Binnenplaats-
Ga naar: