IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 James Lefroy

Ga naar beneden 
AuteurBericht
James Lefroy
Dreuzel
avatar

Posts : 5

Wizard ID
Leeftijd: 17
Partner: Haven't found the one yet.
Bekwaamheid: Waarzeggerij, bezweringen

BerichtOnderwerp: James Lefroy   ma apr 09, 2012 2:52 amNaam; James Lefroy
Leeftijd; 17
Familie; Father: Thomas Lefroy (†)
Mother: Cassandra Leigh (46)
Brother: Edward Lefroy (21)
Bloedstatus; Halfbloed
Partner; Unattached
Huisdier; -
Bekwaamheid; Waarzeggerij, bezweringen

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor, Ravenklauw
Reden voor keuze; James heeft een goed stel hersenen die hem in Ravenklauw zouden kunnen brengen, en een sterk gevoel voor rechtvaarigheid dat hem in Griffoendor zou kunnen brengen.
Vakkenpakket; Waarzeggerij, Oude Runen, Voorspellend Rekenen, Magische Literatuur; Toverdranken, Spreuken en Bezweringen, Kruidenkunde, Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Geschiedenis van de Toverkunst, Gedaanteverwisselingen

Uiterlijk; James heeft zwart haar dat de ene dag wel doet wat hij wil, de andere niet, maar meestal licht over zijn voorhoofd valt. Hij heeft indringende, helder blauwe ogen. Hij is niet gek lang voor een jongen, slechts 1.70, en heeft over het algemeen een vrij normale lichaamsbouw, al zeggen sommigen dat hij wat aan de magere kant is. James ziet dat zelf absoluut niet zo.
Innerlijk; James is een zachtaardige en zorgzame jongen, die eigenlijk iets te vroeg volwassen is moeten worden. Op het eerste gezicht is hij heel open en vrolijk, en altijd in voor een geintje, en zal hij nooit gezelschap uit de weg gaan, maar wanneer hij denkt dat er niemand kijkt, laat hij dit masker vallen en kan hij vaak gewoon stilletjes in een hoekje zitten, voor zich uitstarend. Hij is niet de persoon om zijn problemen aan iedereen tentoon te spreiden en zal ze meestal opkroppen, zodat hij niemand tot last is. Hij is erg beschermend over de mensen waar hij om geeft en heeft een sterk gevoel van rechtvaardigheid, dat hij nooit zal verdrukken, en hierdoor zal hij altijd een van de eerste zijn die tegen oneerlijkheid en onrechtvaarigheid ingaat. Ondanks alles wil hij in het goede van mensen geloven, ook al gaat dat hem niet altijd gemakkelijk af.
Geschiedenis; James werd geboren op een regenachtige dag in maart in een Dreuzelziekenhuis, omdat zijn moeder - die een Dreuzel was - zich daar meer op haar gemak voelde. Hij groeide op in een bescheiden huis in een Dreuzelbuurt, ook al was zijn vader een tovenaar; dit wederom omdat zijn moeder en zijn broer Edward, die geen tovenaar was, zich daar meer op zijn gemak voelden. James' vader werkte bij het Ministerie van Toverkunst, en wist dus al vrij vlug dat James later terecht zou komen op Zweinstein en dus een tovenaar was. Om deze reden waren hij en James onzettend close, closer dan hij met Edward was. James keek ontzettend naar zijn vader op, en nam diens sterke gevoel voor rechtvaardigheid - dat hij ontwikkeld had tijdens de Oorlog - haast automatisch over.

Zijn vader had geen gek hoge positie op zijn werk, maar hoog genoeg dat het voor hem een stressvol bestaan was. James zag dit nooit echt, hij was er nu eenmaal te jong voor, maar zijn moeder zag het wel, en probeerde haar man op een wat lager pitje te krijgen. Thomas moest hier echter niets van weten, ging met volle overtuiging voor zijn baan, ook al was hij er vaker fysiek slecht aan toe. James merkte wel dat zijn vader vaak ziek oogde, maar wanneer hij ernaar vroeg, kreeg hij een aai over zijn bol en een glimlach die hem zei dat alles in orde was en dat hij zich nergens druk over hoefde te maken.

Uiteindelijk zou uiteraard blijken dat het alles behalve in orde was. Enkele weken na James' elfde verjaardag, twee maanden voor James voor het eerst naar Zweinstein zou mogen, stierf Thomas Lefroy aan een hartaanval, door alle stress die gedurende de jaren aan zijn lichaam was gaan vreten. Zijn dood was James een klap in het gezicht, en hij kwam weken niet uit zijn kamer, tot grote zorg van zijn moeder. Hij kwam pas weer naar buiten toen hij zijn schoolspullen moest gaan inkopen, al was hij toen een compleet andere James als de jongen die weken in zijn kamer had gezeten. Hij was vastbesloten zijn vader trots te maken, en ging voor de volle honderd procent voor zijn lessen op Zweinstein. Over het algemeen kan hij nu goed met de dood van zijn vader omgaan, maar vaak wordt hij overvallen door het gevoel dat hij dingen gemist heeft met hem, en dan kan hij weer even dat jongetje van elf worden dat zijn vader mist en voor niemand aanspreekbaar is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: James Lefroy   ma apr 09, 2012 5:10 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd! Mooie sheet (:

Je bent ingedeeld in; Ravenklauw!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
James Lefroy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: