IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Kim Myungsoo//L

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jay Jung
Dreuzel
avatar

Posts : 8

Wizard ID
Leeftijd: 16 jaar
Partner: We gon' party like; Lilililalala~
Bekwaamheid: Zwerkbal en spreuken en bezwering

BerichtOnderwerp: Kim Myungsoo//L   za apr 14, 2012 12:29 pm

Naam; Myungsoo Kim
Bijnaam; L
Leeftijd; 16 jaar
Familie;
Vader: Wonbin Kim
Moeder: Taeyeon Kim
Bloedstatus; Modderbloed
Partner; We gon’ party like Lilililalala~
Huisdier; //
Bekwaamheid; Zwerkbal en Spreuken en Bezweringen

Twee Afdelingsmogelijkheden; Ravenklauw en Zwadderich
Reden voor keuze; Myungsoo is heel slim, en weet zich goed te redden in bepaalde situaties. Myungsoo is niet snel iemand die het niet meer weet en heeft altijd een oplossing klaar liggen, hij heeft dus absoluut geen gebrek aan intelligentie, daarom zou hij goed bij Ravenklauw passen. Daarnaast is Myungsoo best sluw en lijkt hij op het eerste gezicht behoorlijk gemeen tegenover andere leerlingen. Toch is dit er vaker eerder uit dan hij er over na denkt. Myungsoo is altijd goud eerlijk, maar dit kan op zo’n momenten ook tegen hem werken. Hij zegt even gauw je bent mooi, als je bent hartstikke lelijk.
Vakkenpakket;
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Waarzeggerij
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Dreuzelkunde
- Leer der Oude Runen
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal

Uiterlijk; Zijn haar is zwart, hij gaat nooit de deur uit zonder gel in zijn haren en vind het dan ook verschrikkelijk als zijn haren nat worden, of als iemand hem ziet terwijl hij pas wakker is. Myungsoo die ook wel L genoemd word, komt uit Zuid-Korea, Seoul. Daarom heeft hij een Aziatisch uiterlijk. Myungsoo heeft donkerbruine tot zwarte ogen, het ligt er nu maar net aan in wat voor licht hij zich bevind. Myungsoo is zo’n 1.78 groot en heeft een slank, licht gespierd postuur. Hij weegt daarmee zo’n 62kg en dit is voornamelijk meer bespiering als vet. Myungsoo heeft een vrij ruige stijl. Hij gaat wel mee met de mode, maar blijft uiteindelijk bij zijn eigen stijl.
Innerlijk; MyungSoo of L, zoals velen hem noemen is een beetje een stil en afwezig type. Niet omdat hij niet durft te praten, maar simpelweg omdat hij het onzin vind. Hij heeft vaak een emotieloze blik op zijn gezicht die mensen afschrikt om met hem te praten. Dit is overigens alleen de buitenkant, want van binnen is L een lieve jongen die zijn emoties alleen niet weet te uiten. Niet veel mensen kennen L voor wie hij is, omdat je eerst door een enorme ijslaag heen moet, en er zijn maar weinig mensen die daar zin in hebben. Naast dat L een behoorlijk koud kan zijn is hij ook nog eens behoorlijk koppig. Hij weet altijd alles beter als anderen, en vaak heeft Myungsoo dan ook nog eens gelijk ook. Myungsoo is namelijk alles behalve dom en weet goed om te gaan met moeilijke situaties. Naast dit alles is L wel een beetje een opvliegerig type en is hij zeker niet bang om een gevecht aan te gaan met iemand. Zeker niet als het een gevecht is voor iets wat L maakt wie hij is. Nee, bepaalde snaren moet je bij hem niet al te strak spannen.

MyungSoo’s hobby’s bestaan voornamelijk uit: Fotograferen, Zwerkbal, rondhangen en spijbelen, koken en gitaar spelen. MyungSoo kan niet goed tegen mensen die aan hem vast blijven plakken, tevens kan hij niet tegen liegende mensen en heeft hij een ontzettende hekel aan een bad hair day. Naast dit alles heeft L een enorme passie voor muziek. Heel zijn leven draait er praktisch om, naast zwerkbal natuurlijk. Er gaat geen dag voorbij dat Myungsoo niet op zijn gitaar speelt, en hij is er dan ook aardig goed in geworden. Het allerliefste speelt Myungsoo dag en nacht gitaar, zo heeft hij zijn handen wel eens tot bloedens toe open gespeeld. Het kan hem gewoonweg niet schelen, net als wat anderen van hem denken, en dan vooral over het feit dat hij een modderbloedje is.
Geschiedenis; Myungsoo is geboren in een klein dreuzelgezin. Ze waren niet rijk, maar ook verre weg van arm. Myungsoo’s ouders hielden zielsveel van hun enige zoon. Dit wou echter niet zeggen dat ze Myungsoo verwende. In tegendeel zelfs! Myungsoo werd groot gebracht met de juiste normen en waarden, zonder hem zijn eigen mening af te nemen. Toen Myungsoo elf was en daar plots een vreemde meneer met een brief in de hand voor de deur stond werd het gezin verteld dat Myungsoo een tovenaar was en bij deze naar Zweinstein zou mogen komen, mocht hij dit willen. Myungsoo aarzelde geen seconde en zei meteen ja. Myungsoo’s ouders vonden het echter een minder idee. Ten eerste omdat hun zoon dan niet meer thuis zou wonen en ten tweede omdat het idee van een tovenaar zijn lichtelijk absurd was. Myungsoo, in wiens karakter koppigheid zeker niet ontbrak, wist zijn zin echter door te drijven en ging naar Zweinstein. Als Myungsoo in de vakantie weer naar huis gaat, lijken zijn ouders nog steeds niet blij met Myungsoo’s beslissing, maar ze hebben het leren accepteren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Kim Myungsoo//L   di apr 17, 2012 6:41 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Ravenklauw!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Kim Myungsoo//L
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: