IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Jack Lupe

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jack Lupe
Dreuzel
avatar

Posts : 7

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: not yet...
Bekwaamheid: zwerkba en Bezweringen

BerichtOnderwerp: Jack Lupe   di mei 15, 2012 5:20 am

Naam; Jack Lupe
Leeftijd; 15 Jaar
Familie; Jack's hele familie is gestorven, hij heeft ze nooit gekend. Alleen zijn kleine broertje Sam leeft nog.
Bloedstatus; Volbloed
Partner; nog niet...
Huisdier; Oehoe, genaamd: Thunder
Bekwaamheid; Vliegen, Bezweringen.

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor!!!!!!
Reden voor keuze; Ik denk dat Jack goed in Griffoendor zou passen, omdat hij dapper is. Bovendien zat zijn hele familie in Griffoendor, en het is belangrijk voor hem om hen op de volgen.
Vakkenpakket;
- Toverdranken
- Spreuken en Bezweringen
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Zwerkbal

Uiterlijk; Jack heeft donkerbruin haar, lichte srpoeten en heldere ogen.
Innerlijk; Sam is dapper, een beetje brutaal en ook is hij best slim. Hij maakt snel vrienden. Hij is nooit erg alleen, zodra hij een goede vriend zal hebben, zal hij hem heel trouw blijven. Sam weet hij altijd gerust te stellen als die onzeker is, en dat doet hij ook graag, dan zegt hij dingen als:"Je ouders zouden trots op je geweest zijn, en dat ben ik ook". Hij is erg aardig en niet verlegen (tenzij het om zijn droommeisje gaat tongue ), Jack is een goede en zorgzame oudere broer voor Sam.
Geschiedenis; Toen zijn ouders stierven heeft Jack het weeshuis weten te ontlopen en is met Sam naar een woud gevlucht, ze leerden een wolven-roedel kennen en daar is Sam opgegroeid. Zowel Jack als Sam werden geteisterd door nachtmerries, maar Jack troostte zijn broertje en stelden hem gerust, als Sam erachter zou komen dat Jack bang was, zou hij pas écht wanhopig worden en dat wilde Jack niet. Helaas was Jack terecht bang, het woud werd veranderd in een stad en de wolven werden stuk voor stuk van het leven beroofd. Er zat weer niets anders op dan vluchten en dit keer wist Jack een verlaten boswachters hutje te vinden. Sam had een diepe kogelwond opgelopen en had een trauma voor mensen gekregen en Jack, die er zonder kleerscheuren vanaf gekomen was, had zijn broertje lang en geduldig verzorgt, hij had nooit opgegeven en had Sam zelfs grotendeels over zijn trauma heen geholpen. Nu was hij dan ook vastbesloten om zijn kleine broer te beschermen en hij zou nooit meer echt kunnen leven als Sam dood ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Jack Lupe   di mei 15, 2012 7:44 am

Ik keur je karakterkaart goed, ik blijf de geschiedenis van de broers vreemd vinden dat ze bij de wolven zijn gaan wonen.. Maar ik lees niks over hoe Jack er achter kwam dat hij magisch bloed had? Want als hij zijn familie niet gekend heeft, wat bijna niet kan als hij vier was toen zijn broertje Sam geboren is.

De sorteerhoed heeft Jack ingedeeld bij Griffoendor door zijn dappere hart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jack Lupe
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: