IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Albus Severus Potter

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Albus Severus Potter
Dreuzel
avatar

Posts : 91

Wizard ID
Leeftijd: 13 Years
Partner: -
Bekwaamheid: Verweer tegen Zwarte Kunsten & Zwerkbal

BerichtOnderwerp: Albus Severus Potter   vr maa 09, 2012 8:41 am

Naam;
Albus Severus Potter
Leeftijd;
13
Familie;
Harry Potter x Ginny Wemel
James Sirius Potter & Lily Loena Potter
Bloedstatus;
Volbloed
Partner;
Ain’t nobody =D
Huisdier;
Uil: Yral
Bekwaamheid;
Verweer tegen Zwarte Kunsten & Fabeldieren
Ook is hij een perfect zwerkbalspeler, mede dankzij dat hij het al zoveel gespeeld heeft met zijn vader en zijn broer en zus.

Twee Afdelingsmogelijkheden;
Zwadderich en Griffoendor
Reden voor keuze;
Albus is een jongen die wel houd van avontuur, hij staat altijd in voor zijn vrienden en zorgt er ook voor dat iedereen die in hem gelooft trots op hem kan zijn om wie hij is, over zijn dapperheid zou je een boek kunnen schrijven. Maar de jongen heeft ook een andere kant, hij is op sommige momenten zo sluw als een vos, een soort duisternis is hem soms te baas en hij geniet er van om in die staat mensen pijn te doen. De jongen lijkt in veel opzichten op zijn beide ouders, alleen heeft hij ook de twijfels van zijn vader met zich meegekregen.
Vakkenpakket;
Toverdranken, Zwerkbal, Verweer tegen Zwarte Kunsten, Verzorging van Fabeldieren, Gedaanteverwisseling, Spreuken en Bezweringen, Kruidenkunde, Leer der Zwarte Kunsten, Geschiedenis van de Toverkunst, Astronomie

Uiterlijk;
Albus heeft half lang donker haar en helder blauwe ogen met hier en daar wat spikkels groen in. De jongen is iets groter dan een gemiddeld dertienjarige. Over zijn uiterlijk is hij vrij tevreden, hij vind zich zelf niet lelijk, maar ook niet mooi dus dat zit wel goed. Mensen noemen hem soms wel schattig al begrijpt hij niet bepaald waarom.
Innerlijk;
Albus is opgegroeid in een volstrekt normaal gezin, afgezien van de magie dan. Hij heeft geleerd om altijd eerlijk te zijn, en naarmate de jaren verder gingen ontwikkelde de jongen door met zijn vrienden rond te trekken het avontuurlijke in hem, al had hij dat ook wel van zijn ouders, de dapperheid kwam ook ineens op. Hij gedraagd zich perfect zodat zijn ouders trots op hem kunnen zijn, ook al mispeuterd hij hier en daar ook wel eens wat en heel soms gaan die dingen over naar wat ergere zaken soms onder dwang, maar ook uit zichzelf. Er hangt een bepaald soort duisternis over hem heen, en dan blijft het niet onmogelijk om altijd de brave zoon te spelen.

Geschiedenis;
De jongen is vanaf hij was geboren gezien als een perfecte zoon. In zijn babytijd werd hij natuurlijk genoeg vertroetelt door zijn ouders, maar hij speelde toen ook al met de kinderen van zijn vaders vrienden die geregeld op bezoek kwamen. Naarmate hij ouder werd ontwikkelde hij werkelijk pas de interesse in magie, al was het voorbestemd dat ook hij een tovenaar zou worden. Zijn vader leerde hem samen met Ron zwerkballen en hij meesterde de bezem al heel snel, misschien wel sneller als Harry zelve. Hij had wel het geluk, dat iedereen om zich heen genoeg om elkaar gaf en van elkaar hield dat de situatie thuis helemaal niet slecht was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Albus Severus Potter   vr maa 09, 2012 9:46 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Griffoendor
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Albus Severus Potter
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: