IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Weet geen titel:#

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chayenne Drago
Dreuzel
avatar

Posts : 21

Wizard ID
Leeftijd: 11
Partner: Nope
Bekwaamheid: Verweer tegen de Zwarte kunsten

BerichtOnderwerp: Weet geen titel:#   do jun 07, 2012 4:30 am

Chayenne liep zelfvoldaan de Grote Zaal binnen samen met haar mede- eerste jaars.
De hogere klasseren keken hun met grote starende ogen aan en sommige eerste jaars keken zenuwachtig voor zich uit, wat een onzin, waarom zou ze ook zenuwachtig zijn, de hoed zou meteen weten dat ze in Zwadderich thuis hoort, nergens anders!
De eerste jaars gingen keurig in een rij staan voor een oude hoed op een kruk,
Nadat de hoed zijn rijm opgenoemd had, die hij volgens haar ouders elk jaar zelf verzon, begon de vrouw naast de hoed de namen op te noemen.
Toen Chayenne opgeroepen werd, liep ze naar voren, zo arrogant mogelijk, ze moest aan iedereen laten zien wie ze was. Ze ging op de oude kruk zitten. De vrouw had de hoed niet eens op haar hoofd gezet of het riep al Zwadderich!
Chayenne stond weer op en liep naar de achterste tafel, waar ze aan ging zitten ze grijnsde naar de gezichten die haar aankeken en keek weer naar het tafereel dat zich bij de sorteerhoed afspeelde. Dit eerste jaar, zou perfect voor haar worden, dat wist ze...

* Ik hoop dat het niet erg is dat ik de sorteer seremonie in deze Rpg zet, ik weet niet zeker of het wel of niet mag, excuus als het dus niet mocht*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Weet geen titel:#
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Grote Zaal-
Ga naar: