IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Grace Scott

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grace Scott
Dreuzel
avatar

Posts : 6

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: No, I didn't see somebody who look nice.
Bekwaamheid: verweer tegen zwarte kunsten, astronomie

BerichtOnderwerp: Grace Scott   do jun 14, 2012 5:09 am

Naam; Grace Scott
Leeftijd; 14 jaar
Familie;Vader: Peter Scott
Moeder: Claire Cherise
Zus: Lilly Scott
Bloedstatus; Volbloed
Partner; No, I don't see sombody who look nice.
Huisdier;Een kat genaamd Coco (van het merk Coco Chanel) die even slim kan zijn als haar door de wol van Grace heel sluw weg te pakken en er dan mee te gaan spelen.
Bekwaamheid; verweer tegen zwarte kunsten, astronomie

Twee Afdelingsmogelijkheden; Ravenklauw! anders Griffoendor
Reden voor keuze; Grace is heel slim maar laat dat niet merken, thuis las ze altijd veel boeken en maakte haar huiswerk altijd op tijd en houdt van nieuwe spannende dingen.
Vakkenpakket;
- Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Voorspellend Rekenen
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Literatuur

Uiterlijk; Grace heeft bruine ogen en donkerbruin (bijna zwart) haar. Ze is normaal lang vrij dun en draagt altijd de nieuwste mode.
Innerlijk; Grace is een echt modetypje en weet altijd de goede combinaties van kleren te maken. Haar geheim is dat ze eigenlijk heel slim is, wat ze niet laat merken want haar reputatie is dan naar de maan volgens haar.
Doordat ze soms zo bezig is met mode en haar uiterlijk floept ze er wel eens wat dingen uit of kan ze kattig overkomen, maar van binnen zit er nog steeds een aardig meisje in haar. Verder is ze heel creatief en laat dat ook graag merken in haar modecreaties.
Geschiedenis; Grace heeft heel haar leven in een vrij groot huis in het centrum van Londen gewoont. Ze had het altijd goed op school en haalde
goede punten voor kunst en schrijven haalde ze altijd negens of hoger en daar was ze heel blij mee, vooral ook omdat ze later mode-ontwerpster wou worden of modejournalist.
Haar vader en moeder runnen een goedbezochte kledingwinkel op de wegisweg en in de gewone wereld is haar moeder beroemd-modeonwerpster en haar vader heeft een goedverdiende baan bij de krant.
Toen Grace nog in Londen woonde ging ze vaak met haar zus shoppen bij bekende winkels en warenhuizen. Daardoor had ze een kledingkast vol met kleren, gekocht en zelfgemaakt.
Als haar zus en zij wat frisse lucht nodig hadden gingen ze naar Hyde-Park of de Londen Zoo waar ze dan uren keken naar dieren en in het park gingen badmintonnen, picnicken of lekker genieten van de zon.
Als het regende gingen ze vaak binnen zwemmen of maakte ze haar eigen kleren. Grace heeft altijd een klein ontwerpboekje mee voor als
ze een idee krijgt. Ze ging altijd naar de boekwinkel om de nieuwste Vogue te kopen, nu ze op Zweinstein zit krijgt ze die per post gestuurd omdat ze de mode wel wil bij houden.
In haar kamer op Zweinstein liggen ook naald, draad en stoffen zodat ze nog wel dingen kan ontwerpen.
Toen ze naar Zweinstein ging vondt ze dat geweldig. Iedereen zei ook altijd dat haar creaties iets 'magisch' hadden. Ze geniet van haar leven als tovenaar en heeft goede vrienden op Zweinstein.
In de zomervakantie gaat ze altijd dingen doen met haar oude vriendinnen die denken dat ze naar de modeacedemie is gegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Grace Scott   zo jul 01, 2012 6:59 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld bij; Ravenklauw!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Grace Scott
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: