IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 September Vergil Cephei

Ga naar beneden 
AuteurBericht
September Cephei
Dreuzel
avatar

Posts : 42

Wizard ID
Leeftijd: 18
Partner: Lolz. Nay.
Bekwaamheid:

BerichtOnderwerp: September Vergil Cephei   ma jul 02, 2012 9:52 am

Naam: September Vergil Cephei
Leeftijd: 18, hij is eenmaal blijven zitten (als dat kan, anders kannie wat mij betreft ook gewoon zeventien zijn)

Familie; September kent zijn echte ouders niet, maar is opgegroeid in een low-class pleeggezin waar hij het, ondanks hun lage inkomen, prima naar zijn zin heeft. Hij kan enorm goed met zijn pleegouders overweg en houdt zielsveel van hen. Het zijn vrij losse mensen die hem vrij laten in zijn doen en laten, omdat ze weten dat het toch geen zin heeft om hem te beperken.
Ze hebben hem volgens niet al te veel regels opgevoed maar wel altijd bijgebracht op te staan voor de zwakkeren.

Bloedstatus; Dreuzeltelg
Partner; Geen vaste relatie/romantic interest. Hij heeft wel met redelijk wat verschillende mensen het bed gedeeld toen hij nog een jaar of twee jonger was, al doet hij dat soort dingen inmiddels niet meer.
Huisdier; Nawp
Bekwaamheid; Bezweringen, kruidenkunde

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor of Zwadderich (Heel misschien nog Huffelpuf, but I don't know, sorteerhoed knows best I suppose xD)
Reden voor keuze; Laten we vooropstellen dat het September geen ruk uitmaakt in welke afdeling hij komt; ruzies tussen afdelingen, vooroordelen and stuff; het interesseert hem simpelweg niet echt en het klinkt hem als teveel gedoe om te onthouden in de oren.
Griffoendor past bij hem omdat hij zonder meer moedig is en zeker bereid is voor anderen te strijden als dat moet.
Echter, en dat maakt dat hij weer beter bij Zwadderich past en wat tegen Griffoendor werkt, is toch het feit dat hij zeker niet de held uit wil hangen. Hij is niet stom en weet ook wel wanneer de strijd aangaan alleen maar gaat zorgen dat hij zijn verlies op een presenteerblaadje aangereikt krijgt.
Hij is weer niet bepaald sluw (teveel gedoe en te omslachtig voor hem) en eigenlijk ook niet zo ambitieus, mede omdat hij nog niet precies weet wat hij nou exact wil, en dat zijn twee dingen die hem weer niet zo'n enorm geschikte Zwadderaar maken.
Huffelpuf zou een optie kunnen zijn, omdat September op zich best zijn handen uit zijn mouwen kan steken, maar wellicht past zijn onzedige verleden niet zo best in het Huffelpuf plaatje; hij is trouw aan vrienden, maar was dat destijds niet echt aan mensen met wie hij eh.. de nacht doorbracht.
Ravenklauw wordt hem niet echt; September is gewoon geen studiebol.
Vakkenpakket; Toverdranken, bezweringen, VTDZK, kruidenkunde

Uiterlijk; Ongeveer 1,80, gespierd en athletisch. September draagt praktische en soms lichtelijk alternatieve kleren, al houdt hij niet van teveel accesoires aan zijn lijf; alleen maar lastig.
Zijn haar is aan de zijkanten weggeschoren en iets langer bovenop, al kan je het niet echt een mohawk noemen. eerder een fauxhawk...

Innerlijk; September heeft meerdere lagen. Allereerst is er de oppervlakte; de stoere en vooral relaxete gozer die zich het vuur nou niet echt uit de sloffen loopt, die sociaal is, goed met het andere geslacht overweg kan en die altijd in is voor een beetje lol trappen.
Daaronder zit iemand die veel meer begaan is met de wereld om hem heen dan hij graag laat merken. Hij heeft iets lichtelijk rebels in zich; als het erop aan zou komen en een groep zou worden onderdrukt, is de kans groot dat hij op zou staan, maar alleen als het reëel is.
Daar weer onder huist een soort verlangen naar geborgenheid. Hoewel zijn pleegouders hem die wel aardig geven, draaide het in zijn leven op romantisch gebied voornamelijk om lust; hij kon met zijn uiterlijk makkelijk meisjes krijgen, had een paar dingen meegemaakt waardoor hij zich kut voelde en wat doe je dan? Je probeert het te vergeten door net zo hard misbruik van anderen te maken als zij van jou, zo simpel was het, maar dat zorgde er wel voor dat er iets miste voor hem.

September heeft op zich een redelijk kort lontje en je moet hem niet boos maken, maar hij kan absoluut tegen een grapje. Hij blijft zelden lang boos en kan vaak met de meesten goed door een deur, al wordt hij ook geregeld als arrogant gezien, aangezien hij aardig overtuigd is van zichzelf.

Hoewel hij zeker niet laf is, is September ook absoluut niet achterlijk. Hij is moedig als dat moet, maar als hij in de minderheid is, zal hij niet blijven staan, niet als hij niemand te beschermen heeft in elk geval, dan ligt het anders. On average in elk geval is hij liever laf dan dat hij afgerost in de goot ligt, hopend dat iemand hem maar uit zijn leven verlost. Gezond verstand, noemt hij het zelf. Hij ziet het nut niet in van roekeloosheid omdat het je toch alleen maar oplevert dat iemand je aftuigt of iets dergelijks; niet iets waar je voor gaat, als het even kan.

September kan enorm lui zijn. Voor vrienden heeft hij veel over, maar in andere gevallen moet hij nogal worden overtuigd.
Hij heeft last van uitstelgedrag en eigenlijk is het een wonder dat hij het naar de zevende heeft geschopt. Het is dat hij redelijk getalenteerd is, want als hij voor praktijk even mager scoorde als voor theorie was het echt een drama geweest.

Houd van: Pizza, actie, mensen die sympathiek en gezellig zijn, een cafétje op zijn tijd, hardrock, motoren.

Geschiedenis; September is in nogal een tokkie milieu opgegroeid. Hij heeft het er over het algemeen goed gehad, maar is daardoor niet opgegroeid als een modelschoonzoon.
Zijn jeugd verliep redelijk vlekkeloos en het feit dat hij een tovenaar bleek zorgde ook voor weinig commotie. Net zoals dat gaat met uit de kast komen hadden zijn pleegouders het eigenlijk wel geweten; er waren immers vaak genoeg van die kleine dingen voorgevallen die niet echt normaal waren. Het was geen punt.
Echter, toen hij vijftien was ging er wat mis; in korte tijd was hij zowel van een zwaar auto-ongeval als van een liquidatie getuige geweest, wat een diepe indruk op hem achterliet. Hij voelde zich schuldig dat hij in beide gevallen alleen maar had toegekeken en niet had geprobeerd in te grijpen en kon niet met de beelden omgaan die hem in nachtmerries lastigvielen.
Dus besteedde hij de nachten maar anders. Redelijk ongebruikelijk voor een vijftienjarige, maar ach, wat niet kon hè..
Sex, drugs and rock 'n roll, dat was hoe hij probeerde wat hij had zien gebeuren te verwerken. En drank, drank vooral.
Uiteindelijk heeft een toverdrank op school zijn lichaam weten te redden, weten te zuiveren en hij vond iemand die hem leerde om te gaan met wat hij gezien had, zodat hij het enigszins kon laten rusten. Dit zorgde dat hij zijn nachtleven ook weer aardig op de rails had. En dat hij niet meer met elk meisje dat zich beschikbaar stelde en er niet verkeerd uitzag in bed dook.
Op de leeftijd van zeventien was alles weer aardig stabiel, wat tot op de dag van vandaag zo is gebleven.

Het tovenaarschap heeft hem enorm veel opgeleverd, al was het maar het feit dat zijn organen erdoor weer zo goed als nieuw zijn.
Hij is er enorm ruimdenkend door geworden; de wetenschap dat je jaren naast een pretty much onzichtbare gemeenschap kan leveren heeft zijn ogen geopend voor het feit dat iets er best kan zijn, ook al zie je het niet.
Eerlijk is eerlijk; als dreuzel was er waarschijnlijk weinig van hem terechtgekomen en had hij nu waarschijnlijk burgers staan omkeren bij de McDonals...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: September Vergil Cephei   za jul 07, 2012 11:32 pm

Je karakter mag 18 zijn en nog op school zitten als hij een jaar is blijven zitten Wink Ik keur je karakter kaart goed c: De sorteerhoed plaatst September bij Zwadderich, aangezien zijn gedrag daar meer past en zijn moed overtreft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
September Vergil Cephei
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: