IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Sketching and thinking

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grace Scott
Dreuzel
avatar

Posts : 6

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: No, I didn't see somebody who look nice.
Bekwaamheid: verweer tegen zwarte kunsten, astronomie

BerichtOnderwerp: Sketching and thinking   zo jul 08, 2012 9:45 pm

Verveeld zat Grace aan het zwarte meer. Ze had haar huiswerk al af dus ging ze hier nadenken voor een sjaal. Ze had alleen geen inspiratie. Ze pakte haar schetsboek en tekende een patroon. Heel even keek ze om zich heen of ze iemand zag maar ze zag alleen haar kat Coco die lekker in de zon zat te slapen. Ze keek weer naar het patroon op haar schetsboek en vroeg zich af of ze de stippen moest vervangen door streepjes. Haar gedachten dwaalden af naar haar huis en vooral naar haar zus. Hoe zou het met haar gaan? Vast goed, lily kan behoorlijk kattig zijn als dat nodig is, net zo als zijzelf eigenlijk. Als ze wordt gestoord terwijl ze bezig is kan ze dat heel irritant vinden. Opeens heeft Grace even heimwee naar haar huis en wil ze heel graag terug. Gewoon, om te shoppen naar het park te gaan of om gewoon weer even het echte stadsgevoel te hebben. Natuurlijk krijgt ze wel brieven van haar ouders en haar zus maar het zou toch fijn zijn om ze even te zien.
Opeens schrikt Grace weer wakker uit haar gedachten door dat Coco is opgestaan en nu in haar tas zit te rommelen. Grace pakt Coco uit haar tas en kijkt haar aan. Coco kijkt een beetje geïrriteerd terug. Die denkt vast waarom pak je me uit jouw tas net terwijl ik op zoek was naar wol. Grace grinnikt even.
Dan kijkt ze weer naar haar ontwerp en pakt een pen, ze verbeterd even wat dingen en dan is het af. Ze zal morgen wel weer verder werken. Net als ze bezig is met het inpakken van haar tas ziet ze opeens iemand voor haar staan. Ze kijkt degene aan en bedenkt zich of ze die persoon al eens eerder heeft gezien, nee volgens mij niet. Dan staat ze op en pakt haar tas met een vriendelijke stem zegt ze:'Hallo, ken ik jou ergens van?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sketching and thinking
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Buiten Zweinstein :: Het Zwarte Meer-
Ga naar: