IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Alexander Lightwood

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexander Lightwood
Docent Summoning
avatar

Posts : 58

Wizard ID
Leeftijd: 25
Partner: Will you ever fall in love with me?
Bekwaamheid: Summoning

BerichtOnderwerp: Alexander Lightwood   wo jul 11, 2012 3:03 am

Naam;
Alexander 'Alec' Gideon Lightwood
Leeftijd;
25
Familie;
Robert Lightwood (Dad //Wizard // 51)
Maryse Lightwood (Mum // Wizard // 53)
Isabelle Lightwood (Sister // Wizard // 23)
Jace Lightwood (Adopted Brother // Wizard // 24)
Maxwell 'Max' Lightwood (Brother // Wizard // 15)
Bloedstatus;
Volbloed
Partner;
Will you ever fall in love with me?
Huisdier;
Russian blue cat - Yrith
Bekwaamheid;
Summoning

Twee Afdelingsmogelijkheden;
Huffelpuf/Griffoendor
Reden voor keuze;
Alexander heeft het nooit echt makkelijk gehad. Hij moest altijd zijn uiterste best doen om een doel te bereiken. Toch vind hij het leuk om te presteren, aangezien hij blij is met zijn resultaten. Hij heeft ook de nodige portie lef, aangezien hij met vreemde wezens moet omgaan en angst niet echt handig is. Hij heeft het zichzelf zeg maar aangeleerd.
Vakkenpakket;
Summoning [teacher]

Uiterlijk;
Hoewel hij redelijk gespierd is, is hij niet echt groot. Zijn ogen zijn lichtblauw en hij heeft stroblond, warrig haar.

Innerlijk;
Alec is een vriendelijke jongeman die graag zijn best doet om anderen het naar hun zin te maken. Hij heeft veel humor en kan daarom lachen met de meest idiote dingen. Als hij het mikpunt is van grapjes, vind hij het meestal niet erg. Hij is een tikkeltje verlegen, maar eens hij zich goed voelt in een bepaalde groep, bloeit hij helemaal open. Het duurt heel lang voor hij geïrriteerd raakt, kwaad is hij bijna nooit. Helaas is hij niet echt vergevingsgezind. Als hij vind dat je genoeg kansen hebt gekregen, zal hij ook ophouden met proberen en gewoon niet meer omgaan met de persoon in kwestie.

Geschiedenis;
Alexander is opgegroeid met een jongere zus, een jongere broer en een jongere geadopteerde broer. Jace was altijd zijn beste vriend, en de twee deden echt alles samen. Ondanks dat ze geen bloedband hadden, gedragen ze zich als echte broers. Zijn ouders waren allebei wizards, dus het was normaal dat hij op zijn 11de verjaardag een uitnodiging kreeg om aan Hogwarts te komen studeren. Zijn studententijd verliep niet zo makkelijk. Hij was niet zo heel erg slim en een beetje onhandig. Vrienden maken, daar had hij geen probleem mee, hij was best een sociaal iemand. Een jaar later kwam Jace studeren aan Hogwarts. Izzy volgde opnieuw een jaar later. Max was gewoon nog te jong om op school te komen voordat Alec zou afstuderen. De drie waren weer herenigd en staken heel veel ondeugende dingen uit. Vooral Jace was een echte rebel. Izzy nam het werk veel serieuzer. Helaas liet ze zich nogal snel uitdagen door de twee broers, en sleurden ze haar mee in de actie. Ondanks zijn onvermogen om zich lang te concentreren en de afleiding van zijn broer en zus, spande hij zich zo hard mogelijk in en studeerde hij uiteindelijk toch af.

Hij ging echter niet terug naar huis. Via via had hij geruchten opgevangen over een nieuwe soort skill in de magie; summoning. Hij trok naar Ijsland, waar deze vorm van magie ontdekt was. Hij experimenteerde, samen met een groepje wetenschappers-wizards, en verfijnde zijn technieken en vergrootte zijn kennis. Het vak interesseerde hem enorm, en daarom ging hij door tot hij alles goed onder de knie had. Hij werd steeds beter, en uiteindelijk vertrok hij terug naar Hogwarts, om zijn kennis aan te bieden en leerlingen te leren over deze nieuwe vorm van magie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Alexander Lightwood   wo jul 11, 2012 3:19 am

Meneer is aangenomen als leraar c: en hij wordt ingedeeld bij Huffelpuf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alexander Lightwood
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: