IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Dux Rickon Spark

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dux Stark
Docent Spreuken en Bezweringen
avatar

Posts : 93

Wizard ID
Leeftijd: 25
Partner: I'm living like a rockstar
Bekwaamheid: Zwarte Kunsten & Spreuken & Bezweringen

BerichtOnderwerp: Dux Rickon Spark   wo jul 11, 2012 11:57 am

Naam:
Dux Rickon Stark
Leeftijd:
25
Familie:
Catelyn & Eddard Stark [Parents]
Robb(35), Bran(30), Arya(28) & Sansa(28) [Siblings]
Bloedstatus:
Volbloed
Partner:
Blow me one last kiss <3
Huisdier:

Martell, White cat with green eyes
Bekwaamheid:
Zwarte Kunsten & Spreuken en Bezweringen

Twee afdelingsmogelijkheden:
Zwadderich
Reden voor keuze:
Zoals je misschien al gedacht zou hebben is Dux een jongen die gevaarlijk kan zijn. De jongen kan op sommige momenten het liefste persoon zijn dat je kent tot je hem te ver drijft. Zijn gedrag word feller, veel impulsiever en de manier waarop hij je dan meestal aanspreekt is vrij gemeen, sommigen zouden het zelf omschrijven als duister. Verder weet hij zelf ook wel wie hij moet vertrouwen en wie niet, zijn karakter heeft ook een vriendelijke kant die openstaat voor heel veel.
Vakkenpaket:
Leraar Spreuken en Bezweringen

Uiterlijk:
Qua uiterlijk is hij eerder schrikwekkend dan aangenaam om naar te kijken. De jongen zijn bovenlichaam en zijn arm en rug staan vol met tattoeages die elk een betekenis voor hem hebben. Zijn haar is gitzwart en halflang. Meestal heeft hij een zonnebril op zijn gezicht die niets van zijn ogen prijsgeeft. De kleur van zijn ogen is donker, bijna zwart, maar hier en daar zie je toch enkele zilvergrijze spikkels erin. Qua bouw is hij dan weer heel atletisch gebouwd, hij heeft dus een afgetraind lichaam. Que kleding vind je hem in de vrije tijd met gewone casual kledij hoewel hij zo eigenlijk meestal een witte tanktop en een zwarte broek draagt. In zijn lip draagt hij ook een piercing.
Innerlijk:
Qua opzichten lijkt Dux een gemenerd. Wat eigenlijk best nog wel zo is. Meestal loopt hij rond met een niet al te vrolijk humeur, en daardoor zul je hem ook niet vaak zien lachen. Een woord verkeerd en hij schiet uit zijn krammen. Van schelden is hij niet vies, hoewel hij zich voor de leerlingen meestal nog probeert in te houden. Hij heeft dus een opvliegend karakter. De jongen heeft ook een vertrouwensprobleem. Alleen bekenden laat hij zijn andere kant zien. Een jongen die kan lachen met genoeg zaken en die voor je zorgt dat je er zelf een hekel aan krijgt. Deze krijgt de buitenwereld echter niet te zien.
Geschiedenis:
Dux is geboren in Transylvanië in Roemenië. De eerste vijf jaren van zijn leven verliepen best goed. Zijn siblings waren allemaal een paar jaar ouder als hem. Nadat hij dus 5 was geworden gebeurde er verscheidene zaken. Zijn ouders gingen op reis met zijn twee zusjes en kwamen dus niet meer terug uit waar ze ook waren. Daardoor waren alleen hij, Robb(15 toen), en Bran(10 toen) dus nog bij elkaar. Drie jongens alleen in Transylvanië, was al zowiezo geen goed idee. Met zijn drieeën gingen de jongens dan maar gewoon op de straat wonen. Al zag Robb al snel in dat dit niet goed was voor zijn jongere broers. Dus gingen ze het bos in en begonnen zo aan hun tocht door het land. Dux leerde werken met zelfgemaakte pijlen en bogen, met messen met alles wat een normaal kind van die leeftijd nog niet mag eigenlijk. Maar een drie jaar later scheiden de wegen van de drie broers. Dux zelf ging verder op tocht ondanks zijn leeftijd( 8 ). Hij raakte van alles afgezonderd en begon een woede te ontwikkelen voor zijn ouders. Verdriet omgezet tot pure woede. Op zijn dool kwam hij hier en daar wel dorpen tegen maar hij was te koppig om daar hulp te vragen. Dux leerde zichzelf beter verweren met zijn wapens en zijn toverstaf, die hij uiteindelijk op zijn 11de had verkregen, tot hij op zijn 15de iets zag overvliegen wat hij niet voor mogelijk hield. Een draak! Blijkbaar een die was ontsnapt of wat dan ook, want hij stuitte ook meteen op een kerel met vuurrood haar. In Charlie had hij dan uiteindelijk een soort vader gevonden.
Charlie nam hem mee naar het drakancentrum en zo leerde hij de wonderbaarlijke beesten beter kennen. Dux begon met hen te werken zoals Charlie dat had gedaan. Ondertussen leerde die hem nog verscheidene andere spreuken. Zo nu en dan ging Dux er op uit zocht naar een stad om beter te zeggen. Daar begon hij een liefde te creëren voor tattoo’s. De eerste waarmee hij mee thuis kwam was er een op zijn arm. Charlie had het afgekeurd maar hij begreep de jongen enigszins wel. Charlie had hem ook verteld over een extra persoon. Ene Lyra Lupin. Al was die op een of andere manier ingevrozen of hoe hij het ook moest zien. Jaren verstreken en Dux begon zich meer te ontwikkelen in de zwarte kunsten en in Spreuken en Bezweringen, maar er was niets wat hij liever deed dan met de draken bezig zijn. De inkt op zijn lichaam nam ook toe naar mate. Wanneer hij bijna 20 was, gebeurde er echter iets wat hij niet verwachtte. Lyra werd wakker, Dux had haar gade geslagen van op een afstand, natuurlijk had hij ook wat met haar gesproken als ze het zelf wilde. De twee groeiden meer en meer naar elkaar toe, en zij kreeg hem te zien hoe hij was bij bekende mensen. Nu vijf jaar later had de jongen besloten om naar Zweinstein te gaan. Om er les te geven. Charlie had het aangemoedigd, en dat had hem er tot toe aangezet. Anders zat hij waarschijnlijk nog jaren lang bij de draken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Dux Rickon Spark   wo jul 11, 2012 12:24 pm

Dux wordt ingedeeld bij Zwadderich c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dux Rickon Spark
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: