IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Gwen Bryson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gwen Bryson
Dreuzel
avatar

Posts : 46

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: Right, it seems that sometimes, love is just around the corner.
Bekwaamheid: Transfiguratie

BerichtOnderwerp: Gwen Bryson   do jul 12, 2012 10:56 am

Naam; Gwen Bryson
Bijnaam; "Mrs. Gwendolyn" zoals ze zichzelfs soms voor de grap noemt.
Leeftijd; 16
Familie; Sheryl Bryson - mam
George Bryson - pa
Leah Bryson - grote zus (19)
Matt Bryson - broeder (14)
Fynn Bryson - bro (12)
Kate Bryson - zussie (12)
Bloedstatus; Modderbloed
Partner; Geen
Huisdier; Geen
Bekwaamheid; Gedaanteverwisselingen


Twee Afdelingsmogelijkheden; Ravenklauw of Zwadderich
Reden voor keuze;

Gwen zou een Ravenklauw kunnen zijn, ze is ontzettend intelligent en houdt zich graag bezig met lezen en onderzoeken, maar het betekend voor haar verder niets. Vaak word er bij haar vanuit gegaan dat ze dom is door haar nonchalante gedrag. Stiekem heeft ze een grote verbeeldingskracht.
Ze zou bij Zwadderich passen omdat ze niet de vriendelijkste is. Meestal kan het haar geen moer schelen wat anderen denken, behalve als het haar dierbaren zijn. Gwen heeft er geen problemen mee om vals te spelen, ze werkt volgens de techniek "het doel heiligt de middelen".

Vakkenpakket;


- Toverdranken
- Waarzeggerij
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Voorspellend Rekenen
- Leer der Oude Runen
- Gedaanteverwisselingen
- Magische Literatuur


Uiterlijk;
Gwen kleed zich altijd erg netjes, casual, vaak draagt ze een haarband of heeft ze haar haren opgestoken. Onschuldig en lief. Maar ondanks haar kleding heeft ze niet altijd een zachtaardige uitstraling, waarschijnlijk door haar gezicht en de manier waarop ze loopt en beweegt. Ze heeft lichtblond haar, best fel maar het ziet er niet "nep" uit. Haar natuurlijke haarkleur is eigenlijk rood en ze denkt er over om ooit weer terug te gaan naar haar rode kapsel. Ze heeft fel blauw/groene ogen en brede wenkbrauwen. Gwen is niet heel aantrekkelijk of knap, ze wil ook niet het standaard meisjeshoofd hebben. Ze is gewoon Gwen en daar is ze tevreden mee.

Innerlijk;

Gwen is niet het vriendelijkste meisje dat je zult tegenkomen.
Ze snauwt anderen af, maakt gemene grappen en als ze een sarcastische opmerking maakt kijkt niemand verbaasd. Vaak handelt ze naar zichzelf, en de hele school is er zeker van dat deze "blondine" nogal egoïstisch is. Toch zijn er veel mensen die achter haar staan, die haar mogen. Sommigen omdat ze haar grappig vinden of haar bewonderen, anderen omdat ze haar proberen te begrijpen en nieuwsgierig zijn waar haar gedrag vandaan komt.
Maar ergens in haar schuilt een lieve zus. Als ze ziet dat iemand niet tegen een belediging kan, echt verdriet of pijn heeft, zal zij de gene zijn die de anderen afkapt. Vaak krijgen anderen alleen deze kant te zien als het een één op één moment is. Als ze echt medelijden met je heeft, kan ze behulpzaam zijn (vooral richting anderen die jonger zijn dan haar).
Een pluspuntje van haar karakter is dat ze een goede dosis humor. Anderen aan het lachen maken is voor haar geen problemen, en het fleurt haar humeur ook op. Ze is het type dat grappig is zonder het echt te proberen en onopvallend ineens met een opmerking komt. Als ze in een ruzie verstrikt raakt weet ze zichzelf er altijd wel uit te kletsen. Jammer genoeg neemt ze haar leven niet echt serieus. Verantwoordelijkheidsgevoel heeft ze zeker, maar alleen voor haar broertjes en zusjes, want dat zijn de enigen die ook haar andere, zorgzame kant kennen.
Het vertrouwen van Gwen is moeilijk te winnen. Ze gaat al snel af op een eerste indruk, en omdat ze beseft dat ze geen lief persoon is weet ze ook niet of haar "vriendin" wel altijd achter haar zullen staan. Soms vraagt ze zich af wie er naast haar ziekenhuisbed zouden staan als ze in coma lag. Zeker niet haar vrienden, alleen haar familie. Daarom is ze zeer beschermend over haar familie. Vaak maken de leerlingen op Zweinstein haar familie belachelijk door het beroep van haar ouders of omdat het allemaal dreuzels zijn, maar dat zijn de enigen die Gwen wel verdedigd.
Zelfvertrouwen komt ze niet te kort. Ze laat anderen zijn wie ze zijn, zo lang ze dat ook bij haar doen. Ze heeft zichzelf geaccepteerd zoals ze is en is daar tevreden mee. Naast haar scherpe karakter is ze wel erg intelligent. Haar schoolprestaties boeien haar niet zo (tenminste, zo komt ze over), maar ze haalt altijd nog goede resultaten ondanks dat ze vrij weinig voor school uitvoert. Ze denkt snel en heeft een ontzettend goed geheugen. Ze heeft ook een ander soort intelligentie, namelijk een grote verbeeldingskracht. In haar hoofd barst het van de fantasie. Dit is niet goed aan haar te merken omdat ze zich nooit in een ander verplaatst, maar dat komt omdat ze dit met opzet blokkeert. Dat heeft met haar verleden te maken.


Geschiedenis;

"Zullen we trouwen?" vroeg de blonde vuilnisman op een dag. "Oké," was het antwoord. "Nee, serieus?" "Ja." "Echt?" "JA."
Sheryl en George Bryson waren een gelukkig stel. Beide dreuzels. Beroepen met een lage status. George was een geliefde vuilnisman die altijd in een vrolijke bui zijn werk deed en de mensen op straat met een ware glimlach begroette. Sheryl was schoonmaakster bij een rijke familie thuis en had daar altijd leuke verhalen over, die ervoor zorgden dat haar kinderen later niet rijk zouden willen zijn. Want bij hen thuis was het zoveel gezelliger! Een jaar na hun huwelijk werd hun eerste kind geboren; "Leah", maar daar bleef het niet bij. De Brysons hadden een grote kinderwens. Toen was het de beurt van Gwen om geboren te worden.
Uiteindelijk waren ze met z'n zevenen; Sheryl, George, Leah, Gwen, Matt, en ten slotte de tweeling, Finn en Kate. Alles was goed en mooi.
Toen ze tien was begonnen de eerste vreemde dingen te gebeuren, die er op wezen dat ze misschien wel een heks was. Haar verbeelding wist haar hier bij te helpen, en s'avonds, als iedereen in bed lag begon ze verhalen te schrijven en schetsen te maken in haar boek. Ze verdiepte zich in ingewikkelde boeken en leerde zichzelf van alles.
Tot Leah op een vroege leeftijd besloot om naar een speciale school te gaan voor slimme leerlingen. Haar ouders waren het er niet mee eens, maar ze vertrok toch. De ouders van Gwen kregen het plotseling erg druk met hun baan en het werd krap bij kas. Dus wie bleef er over om voor de familie en het huis te zorgen? Gwen. Doordat ze altijd maar bezig was met haar broertjes en zusje en met het onderhoud van haar huis bleef er geen tijd meer over om aan zichzelf te denken.
Op haar twaalfde kreeg ze de letter van Zweinstein. Dol enthpusiast was ze.
Het afscheid van haar familie was moeilijk, maar met haar vertrek van huis kwamen een heleboel vrijheden erbij. Daarnaast was het nu de beurt van haar broertje om op de familie te letten. In haar eerste jaar ontdekte ze dat ze zichzelf erg te kort had gedaan. Door haar gevoeligheid werd ze populair, maar iedereen vertelde haar dat ze zoveel meer kon. Dat ze slim was en talent had en ze vroegen waarom ze dat nog niet eerder ontdekt had.
Gwen ontmoette Joe, die uiteindelijk haar beste vriend werd. Bij hem voelde ze zich op haar gemak, had ze veel zelfvertrouwen en hij lachte altijd om haar grappen en haar gezichtsuitdrukkingen. Ze vertelde hem van alles, haar diepste geheimen. Maar wat ze niet doorhad was dat haar gevoeligheid en haar medeleven haar erg kwetsbaar maakte. Toen ze op een dag een tegenstander aanmoedigte - zoiets kleins - kreeg ze de wind van voren. Blijkbaar hadden kleine dingetjes zich opgestapeld en Joe veranderde van vriend naar vijand. Niet alleen was ze hem verloren, maar ook al haar andere vrienden, want Joe verteld hen alles wat Gwen hem ooit had verteld. Hierdoor sloot ze haar gevoelens af, en beloofde aan zichzelf dat ze zich nooit meer zo open zou stellen, ook al was het haar beste vriend. Het vertrouwen in anderen kwijnde langzaam weg, daarmee ook haar gevoeligheid en door haar schooljaren heen werd ze steeds egoïstischer en is ze veranderd in de Gwen die ze nu is.
Dat kleine stukje Gwen van vertrouwen, gevoeligheid en fantasie is er nog wel, maar het is lastig om die naar boven te halen. Toch, als iemand dat zou lukken, zou ze een geweldig persoon kunnen zijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David Smith
Afdelingshoofd Ravenklauw & Docent MME
avatar

Posts : 425

Wizard ID
Leeftijd: 34 Jaar
Partner: I've lost so many, but I don't want to lose you
Bekwaamheid: Leer der oude Runen - Bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: Gwen Bryson   ma jul 16, 2012 6:46 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Zwadderich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Gwen Bryson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: