IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Mea June Edwards

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mea Edwards
Docent Gedaanteverwisseling
avatar

Posts : 28

Wizard ID
Leeftijd: 26 years old already.
Partner: One more fcking love song, and I'll be sick.
Bekwaamheid: Gedaanteverwisselingen.

BerichtOnderwerp: Mea June Edwards   wo jul 18, 2012 10:24 am

Naam; Mea June Edwards
Leeftijd; 26 Years
Familie; My parents. And my little bro.
Bloedstatus; Mudblood
Partner; Oh, no.
Huisdier; Cuddle The Hoptoad.
Bekwaamheid; Gedaanteverwisseling.

Twee Afdelingsmogelijkheden; Ravenclaw & Hufflepuf.
Reden voor keuze; Mea is redelijk slim, en niet snel op haar mondje gevallen. Ze is toch heel aardig tegen iedereen, zelf al kent ze de persoon in kwestie niet.
Vakkenpakket; - [ Leraar ] Gedaanteverwisselingen.

Uiterlijk; Mea heeft een normale gestalte, rond de 1,70 m. Ze is redelijk slank, en heeft een lichte huid. Haar haar is bruin met af en toe een lichte glans in het zonlicht. Het krult lichtjes, hoewel ze het soms stijlt. Haar ogen zijn warm bruin, en lijken altijd wel te glimlachen. Haar schoenmaat is 39.
Innerlijk; Mea is vriendelijk tegen iedereen, maar heeft de irritante eigenschap om niet echt geduldig te zijn. Ze houdt ontzettend veel van lezen, en kan hier hele nachten voor opblijven, om slechts dat ene boek te lezen. Aan de ene kant is ze wel redelijk realistisch, maar af en toe kan ze een vreselijke romanticus zijn die niemand achter haar zoekt. Stiekem gelooft ze in de ware, omdat ze teveel boeken erover gelezen heeft. Mea kan af en toe kwaad worden, maar meestal vergeeft ze de persoon al snel. Dit is een eigenschap die ze van zichzelf niet kan uitstaan. Ze heeft een grote passie voor boogschieten, en is hier ook best wel goed in. Ze heeft niet echt een voorkeur voor muziek smaak, ze kan op alles wel wat dansen, wat haar tweede grote passie is.
Geschiedenis; Mea werd als klein kind geboren in een buitenwijk van Londen. Ze heeft twee totaal niet tovenaarachtige ouders, maar die wel redelijk dromerig zijn. Haar moeder werk in de stoffenwereld, en maakte vaak kleren voor “rode loper” gelegenheden. Haar vader was een professor aan de universiteit, maar in zijn vrije tijd schilderde en schreef hij veel. Ze werd naar een schooltje gestuurd in de buurt, en hoewel ze een gewoon meisje was met een paar vriendinnen, voelde ze zich er nooit echt thuis. Ze was dan ook blij toen ze na een paar jaar naar een andere school werd gestuurd, waar ze haar laatste jaar lagere afmaakte. De leerkrachten hadden nooit echt klachten over haar, maar soms gebeurde er dingen die ze niet echt konden uitleggen. Mea kon zich er altijd wel uitpraten, maar op een gegeven moment hadden zij er ook genoeg van. Dus ze was blij toen ze klaar was met haar lagere school. In datzelfde jaar nog kreeg ze haar brief van Hogwarts, en was ze eerst zeer argwanend. Wie nu niet, maar toen er iemand was geweest om het allemaal uit te leggen begreep ze het. Wat ze kon. Wat zou kunnen.
Haar eerste jaar in de school was geweldig, ze kon het goed vinden met iedereen, doordat ze al aardig was van de eerste keer. Haar cijfers vielen mee, alleen voor bezweringen en gedaanteverwisselingen had ze echt plezier erin. De rest van de vakken studeerde ze voornamelijk omdat het moest. En toen was het alweer tijd om afscheid te nemen. Gelukkig bestond er nog iets al uilenpost, en zo bleef zo corresponderen. Haar leven verliep rustig, tot het vijfde jaar. Ze stond redelijk onder stress, en met weinig geduld is dat niet echt handig. Gelukkig kon ze voor al haar examens door gaan, en had ze rust in een welverdiende vakantie. In haar laatste jaar liep het eindelijk mis. Ze had meegedaan aan de selectie trainingen en was in het zwerkbalteam terecht gekomen. Een behoorlijke prestatie, al vond ze het zelf. Mea werd helaas verliefd op de captain van het team toen. En toen ging het mis. Ze vergat haar studie's half, begon te stotteren in zijn buurt, en verloor al haar zelfvertrouwen. Het ergste was toen hij haar beste vriendin toen meevroeg naar het bal, en zij ja zei. Een paar dagen was ze er helemaal kapot van, maar heeft toen besloten zich niks meer aan te trekken van jongens. Ze storte zich op haar half gezonken studie, en bouwde die weer op, en vertrok van de school met een prachtig diploma. Van haar ouders kreeg ze haar hoptoad toen ze af studeerde, die ze Cuddle noemde. Omdat het zo lief klonk.
Ze kreeg een post bij het ministerie aangeboden, en volgde er verschillende opleiding, gestuurd door het ministerie zelf. Uiteindelijk haalde ze haar diploma, maar ze deed er niets mee. Haar hart lag nog steeds bij Hogwarts, na al die jaren. Dus toen ze even nadacht, pakte ze haar koffers en ging terug. Mea zag dat de vacature van gedaanteverwisselingen openstond, en ging ervoor. Ze kon at least proberen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Mea June Edwards   vr jul 20, 2012 2:45 am

Goed gekeurd! Ze klinkt als een echte Ravenklauwer die een goede lerares Gedaanteverwisseling zal zijn! Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mea June Edwards
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: