IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Nice to meet you

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Nice to meet you   di jul 24, 2012 7:54 am

Het geluid van sneeuw dat knerpte onder zijn schoenzolen ging helemaal verloren door de wind die langs het terrein waaide. Sneeuw viel met bakken uit de hemel en zijn vest was al helemaal doorweekt door de smeltende sneeuw. De derdejaars Griffoendor had er net een les verzorging van fabeldieren opzitten aan de rand van de bos. De les was nog niet fatsoenlijk begonnen of het was al beginnen te sneeuwen waardoor iedereen die bij de les was geweest nu alles te drogen moest gaan hangen voordat ze verkouden werden. Rillend kwam Teddy aan bij de leerlingenkamer en zette meteen koers naar de jongensslaapkamer om droge kleren te gaan halen. Het was de laatste les voor vandaag geweest, dus opzich kon het geen kwaad als hij gewoon dreuzelkleren aantrok, toch? Nadat hij droge kleren had aangetrokken, ging de jongen met zijn hand door zijn vochtige haar om het terug een beetje in model te krijgen. Niet dat het echt veel hielp, maar iets was beter dan niets. Teddy gritste een boek van zijn bed dat hij aan het lezen was en liep de trappen terug af naar beneden waar hij de stoel die bij het haardvuur stond innam. Ontspannen sloeg hij het boek open en begon te lezen waar hij de vorige avond gestopt was. Ja, hij las boeken en dan vooral die van shakespeare. Best cliché dat hij die juist leuk vond, maar het waren gewoon de enigste boeken die hij echt las. Eigenlijk best spijtig dat er op Zweinstein niet zoiets als drama gegeven werd, anders had hij dat vak waarschijnlijk allang als zijn lievelingsvak bestempeld.

Wat remoer bij het portretgat zorgde ervoor dat Teddy voor de zoveelste keer geïrriteerd opkeek van zijn boek en de jongens een dodelijke blik toewierp. Dat was echt al de tiende keer dat de overige Griffoendors besloten om lekker kinderachtig te doen. Was het echt zo veel gevraagd om even rustig te kunnen lezen zonder dat iemand hem stoorde. Met een zucht stond hij op en duwde de mensen die op zijn pad stonden ruw aan de kant. Na een paar minuten was hij het echt gewoon kotsbeu dat ze hem niet gewoon rustig lieten lezen. De trappenhal zag er redelijk verlaten uit, dus waarschijnlijk waren de meeste mensen in de leerlingenkamers huiswerk aan het maken of iets dergelijks. Langzaam begon hij de trappen af te dalen en sloeg beneden aangekomen meteen af naar rechts. Bij de astronomietoren was meestal niet echt veel volk te vinden, dus daar zou hij wel even op zijn gemak kunnen lezen. Ja, naar de astronomietoren, want de bibliotheek was niet echt een plek waar hij zich op zijn gemak voelde. Misschien omdat er daar redelijk veel Zwadderaars rondliepen en zijn afdeling en die afdeling elkaar wat haatten. Het wilde niet zeggen omdat Lyra zijn zus was, de Zwadderaars vriendelijk tegen hem deden. Misschien deden ze net iets minder gemeen tegen hem dan tegen anderen, waarschijnlijk omdat Lyra hen dan een kopje kleiner maakte. Bij die gedachte verscheen er een glimlach op Teddy’s gezicht terwijl hij de trappen die naar de toren leidde beklom. Daar aangekomen liet hij zich in een hoekje langs de muur naar beneden zakken en ging door met lezen. Nu maar hopen dat er geen mensen waren die naar boven kwamen.

‘nd Connor
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nice to meet you
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» It's nice to meet you.
» Nice to meet you~
» Welp, nice to meet you
» Hi, Nice to meet you! [+Hollypaw]
» Meet Sami!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: Astronomie Toren-
Ga naar: