IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Andrew Davis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Andrew Davis
Dreuzel
avatar

Posts : 65

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: You're serious?
Bekwaamheid: Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Andrew Davis   di jul 24, 2012 11:31 am

Naam; Andrew Davis
Leeftijd; 16 years
Familie;
Mother: Johanna Davis
Father: Mark Davis
Sisters: Charlotte, Félicité, Daisy en Phoebe
Bloedstatus; Volbloed
Partner; You're serious?
Huisdier; Dustin, Grijze kat
Bekwaamheid; Gedaanteverwisseling

Twee Afdelingsmogelijkheden; Huffelpuf en Ravenklauw
Reden voor keuze; Andrew is iemand die bewust nooit een vlieg kwaad zou doen en altijd het beste met iedereen voorheeft. Je zou hem slim kunnen noemen omdat hij graag leest en zowat een halve bibliotheek thuis heeft staan. Door al die boeken leert hij best veel en zou op sommige vragen zonder aarzelen antwoord kunnen geven.
Vakkenpakket;
- Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Waarzeggerij
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Leer der Oude Runen
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Literatuur

Uiterlijk; Andrew heeft bruine haren die er bijna altijd weer voor zorgen dat het lijkt alsof hij net uit bed komt, maar dat is ook niet echt moeilijk als je er alleen maar je hand erdoorheen haalt als je opgestaan bent. Hij heeft licht groene ogen, al zijn er mensen die zeggen dat ze een blauwe kleur hebben als het licht uit een bepaalde hoek komt. De jongen heeft een gemiddelde lengte van 1.74m en heeft een normale lichaamsbouw. Als je in zijn buik port, zal je wel merken dat deze vrij stevig is, omdat hij een lichte sixpack heeft, maar daar loopt hij niet altijd mee te koop. Hij houdt erg veel van streepjes en heeft bijna elke dag wel een gestreept t-shirt aan. Heel soms kan het zijn dat hij een bril draagt terwijl hij deze helemaal niet nodig heeft. Dit doet hij gewoon om erg iets volwassener uit te zien.
Innerlijk; Mensen omschrijven Andrew meestal als een betrouwbare en eerlijke jongen. Hij is 16, maar soms kan hij zich echt gedragen als een kind van 4. Hij is een rasechte optimist en iemand die altijd wel met een glimlach op zijn gezicht rondloopt. Het spijtige is alleen dat hij altijd alles zegt wat hij denkt en zo mensen makkelijk kan kwetsen. Zoals iedere jongen houdt hij van tijd tot tijd wel eens van een grapje en soms vergeet hij te checken wat de gevolgen zouden kunnen zijn.. Als hij al eens ongelukkig is, laat hij dat meestal niet merken, gewoon omdat hij vindt dat anderen niet moeten weten hoe hij zich juist voelt. De enige die dat ooit zullen kunnen zien zijn de mensen die hem echt door en door kennen, mensen die hij zijn vrienden kan noemen. Het is niet makkelijk om hem echt te kwetsen, maar als je het eenmaal voor elkaar gekregen hebt is het moeilijk om zijn vertrouwen terug te winnen. Als hij je voor het eerst leert kennen komt hij meestal wat verlegen over, maar hoe meer je tegen hem begint te praten, hoe losser hij wordt in omvang. Andrew is echt dol op wortels en heeft er altijd wel eentje bij zich voor als hij zich ongemakkelijk voelt. Op zo’n momenten knabbelt hij graag aan iets zodat hij er geen random woorden zou uitgooien.
Geschiedenis; Andrew groeide op als de oudste en enigste zoon van Johanna en Mark Davis. Johanna was een heks die werkte als poetsvrouw voor rijke gezinnen terwijl Mark zijn geld bijeen zocht op het ministerie als hoofd van het Magisch Arrestatie Team. Je zou dus kunnen zeggen dat zijn ouders zelden thuis te vinden waren en dat hij dus kon doen en laten wat hij wilde. Mensen denken dat het geweldig is om zo’n leven te hebben, maar eigenlijk is het alleen maar saai aangezien zijn moeder hem verboden had om naar de stad te gaan en hij bijna altijd deed wat ze zij. Toen zijn zusjes geboren werden, werd het leven al een stuk minder saai, maar het was nog altijd niet genoeg om ervoor te zorgen dat hij op sommige momenten bijna doodging van verveling. Op het moment dat hij tien jaar oud werd, was hij het leven binnen zo moe dat hij stiekem de sleutel van onder de mat haalde en naar de stad trok. Charlotte was toen acht jaar, oud genoeg om even op de andere meisjes te passen. De allereerste keer dat hij de stad met eigen ogen zag was gewoon geweldig. Overal liepen mensen rond die inkopen deden of gewoon gezellig met elkaar stonden te praten. Op elke vierkante centimeter was er wel iets te zien en Andrew keek zijn ogen uit. Hij wist dat hij moest zorgen dat niemand ontdekte dat hij magische gaven had aangezien dit een stad vol met Dreuzels was, maar er was zoveel te zien dat hij dat kleine detail vergeten was. Toen hij zag hoe een dier slecht behandelt werd, ontplofte er iets in zijn binnenste en zijn handen begonnen licht te gloeien. Gelukkig voor hem liepen er niet een paar kinderen voorbij die ook magie beheersten en hem net optijd een steegje introkken vooraleer een Dreuzel de magie zou opmerken. Andrew vond uit dat de jongens verslaafd waren aan wedden en zo naïef als hij was nem hij er dan ook eentje aan. De jongens wedden dat zo’n jong iemand als hij nooit een faunaat zou kunnen worden omdat hij nog te zwak was en nog niet eens de simpelste spreuken onder de knie had. Nu moet je wel weten dat Andrew iemand was die zich niet zomaar liet uitlachen en na een beetje discusiëren waren ze eruit gekomen dat als hij op zijn zestiende in een Faunaat kon veranderen, hij 100 gouden galjoenen zou krijgen. Na een paar uur ging de jongen terug naar huis en merkte tot zijn grootste schrik dat zijn moeder al thuis was. Eenmaal binnen kreeg hij een grote preek over verantwoordelijkheid en beloofde om nooit meer naar de stad te gaan. Vanaf die dag probeerde hij zijn magie al onder controle te krijgen. Pas op het moment dat hij uitgenodigd werd om naar Zweinstein te gaan kon hij beginnen met het serieuze werk. Twee maanden na zijn zestiende verjaardag lukte het eindelijk om volledig in een Margay te veranderen, al deed het wel extreem veel pijn. Van de jongens die met hem gewed had hoorde hij niets meer, maar toch was hij blij dat het gelukt was en dat hij door het leven kon gaan als een ongeregistreerde faunaat zonder dat iemand ervanaf wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Andrew Davis   di jul 24, 2012 11:41 am

Goed gekeurd c: En wat schattig dat hij in een pussy veranderd xD Die kan Lyra wel aan x3. Je had mijn toestemming gekregen om een faunaat te worden. Dus hij wordt in gedeeld bij Huffelpuf!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Andrew Davis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: