IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 It's all about sacrifice.. ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Belinda Lestrange
2de Jaars
avatar

Posts : 278

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: F'CK OFF x
Bekwaamheid: Leer der Zwarte Kunsten &&' Vervloekingen

BerichtOnderwerp: It's all about sacrifice.. ~   wo jul 25, 2012 9:45 am

Verslagen gooide ze kiezels richting het meer, wat normaal twee of driemaal een lichte kets en plons zou moeten veroorzaken. Nu was het een hardere kets, als bevestiging dat het overduidelijk in ijs was veranderd. Zonder ook maar iets bij zich te hebben qua lesmateriaal of überhaupt een schoudertas, hing ze rond bij het Zwarte Meer. Het was tenslotte zondag, geen enkele les zou plaatsvinden vandaag. Misschien voor sommige leerlingen wat buiten het rooster om, maar dat waren geen officiële natuurlijk. Het vroor dodelijk, toch had Belinda enkel maar een mouwloos en laag topje aan. Een kleine striem van haar buik was te zien, haar navel en lijkbleek huid. Daaronder een zwarte skinny jean, ze droeg namelijk vooral zwarte kleren. Maar niet afstotelijk gothic, gewoon net allemaal perfect goed. Ook een simpele mascara en dun oogpotlood lijntje was het enige wat ze qua make-up op had. Alles om natural beauty, zo was ze gewoon geboren.
Doordat ze zo ver weg in gedachten zat, door de zoveelste perkament die ze had ontvangen vanochtend van Narcissa met de melding dat ze geen informatie zou vrijgeven via de uilenpost, had ze niet in de gaten dat ze van achteren beslopen werd. Niet door leerlingen van haar eigen afdeling of door een docent ofzo. Nee, wraaknemers die haar haatten vanwege haar afkomst. Van de geschiedenis waar ze geen enkel ding aan kon veranderen. Met haar toverstok ergens verderop neergelegen samen met haar gewaad bij een boom, kon ze die nooit meer op tijd bereiken. Met de gedachte dat er toch niemand hier zou komen, had ze die veilig op een afstandje laten liggen. Drie Griffoendor jochies, een jaar ouder dan haar, dachten dat het grappig zou zijn om haar aan een boom te hangen. Nadat ze de omgeving hadden gecheckt op eventuele meerdere bezoekers en er toen zeker van waren dat er niemand in de buurt was om zo nodig te hulp te schieten, trokken ze hun toverstokken. Toen het knerpende geluid van een misstap klonk, draaide ze zich vliegensvlug om en zag ze dat het al te laat was. Wanneer haar ogen wijd opengesperd raakten, hadden ze al een zweep uit hun toverstokken laten komen. Eén schoot om haar middel, de ander om haar nek en de laatste schoot om haar voeten. Dit zorgde ervoor dat ze een flinke smakker maakte en een hap sneeuw nam. Een pijnschreeuw verliet haar mond, maar werd gestild door de witte vlokken. Zodra ze in de lucht getild werd, begon ze wild te spartelen en aan het dikke materiaal rond haar nek te trekken voor enige grip naar lucht. Al gauw kleurde haar hoofd rood, deed ze alles om los te komen. Maar de verstrengeling was te sterk en voordat ze het in de gaten had, was ze ondersteboven aan de boom gehangen. Aan een hoge tak, zodat ze net niet met haar handen bij de grond kon komen. Maar ze hing wel laag genoeg om voor ieder levend wezen opgemerkt te worden. Natuurlijk zorgden ze er dan voor dat er niemand deze kant op kwam en eventueel de andere wezens vanuit het Verboden Bos wel, gezien die aan grensde aan dit gebied. Een touw om haar handen gebonden, evenals haar voeten plus een plakker op haar mond wat voorkwam dat ze zou gaan schreeuwen om hulp uit woede. Alsof het nog niet erg genoeg was dat de kou in haar huid sneerde. Zonet had ze het niet zo erg gevonden, maar nu begon het volledig te irriteren. Vooral omdat haar topje nu richting haar borst trok en meer huid vrijgaf. Steeds erger begon haar hoofd rood aan te lopen en ze kon er niets aan doen. De toverstok die aan haar behoorde lag ver buiten bereik om hem te pakken. Enkel schreeuwen, wat meer als neuriën klonk door de magische geluidsdemper op het ding wat op haar mond geplakt zat, was het enige wat ze kon doen. Ze zou ze nog wel krijgen...

[&Billie]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's all about sacrifice.. ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Buiten Zweinstein :: Het Zwarte Meer-
Ga naar: