IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Vasilisa Belikov

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vasilisa Belikov
Dreuzel
avatar

Posts : 70

Wizard ID
Leeftijd: 15 jaar
Partner:
Bekwaamheid: Zwerkbal

BerichtOnderwerp: Vasilisa Belikov   wo jul 25, 2012 11:33 am

Naam; Vasilisa Belikov
Leeftijd; 15 jaar, 8 augustus 2005
Familie; Parents&Brother died in a car accident
Bloedstatus; Volbloed
Partner;
Huisdier; Cat; Sully
Bekwaamheid; Zwerkbal

Twee Afdelingsmogelijkheden; Huffelpuf
Reden voor keuze; Ze had alle keuze uit de afdelingen, maar na omstandigheden in haar verleden besloot ze al die eigenschappen niet belangrijk waren. Dat ze veel liever in een afdeling zat met trouwe en loyale mensen dan slimme mensen of moedige.
Vakkenpakket;
- Verzorging voor Fabeldieren
- Astronomie
- Kruidkunde
- Voorspellend Rekenen
- Bezweringen
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Dreuzelkunde
- Toverdranken
- Muziek
- Leer der Oude Runen
- Transfiguratie
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Waarzeggerij
- Zwerkbal

Uiterlijk; Lichte huid, donker bruine haren en ogen die naar een blauw groene kleur neigen. Ze is tenger maar gespierd, haar haar komt tot over haar schouders en heeft een lichte slag er in. Ze is klein en draagt in haar vrije tijd allerlei kleding. Het maakt haar niet uit bij welke 'stijl' het hoort. Zolang het lekker zit vind ze het prima!
Innerlijk; Ze is een meisje dat een rustige kant heeft, maar ook vaak wordt gezien als een hyperactief stuiter konijn. Lissa staat bekend om haar vriendelijkheid en hoog tolerantie vermogen. Ze is makkelijk in mensen accepteren, en zal ook niet haar rug toekeren naar mensen in nood. Of het nu haar beste vriendin zou zijn, of een leerling uit een afdeling die haar haat. Het zijn nog steeds mensen, of beter gezegd levende wezens.
Geschiedenis;Lissa is op gegroeid in een rijke welvarend gezin, al had ze weinig familie. Haar opa, ouders en broer waren de enige levende in haar bloedlijn. Lissa hield van haar familie, ze hadden allemaal een hechte band, tot ze ongeveer tien was overleed haar opa uit ouderdom. Lissa had het er moeilijk mee omdat hij haar veel over magie had geleerd, omdat op jonge leeftijd al duidelijk was dat zij ook het magische talent van de bloedlijn had geërfd. Ze zong vaak en danste veel, zo bracht ze geregeld een bezoek aan het graf van haar opa en zat daar soms uren gewoon te zitten. Soms zong ze voor haar opa, en soms huilde ze stilletjes. Maar als haar ouders verdrietig waren of haar broer zorgde ze altijd voor een glimlach op hun gezicht. Want hun geluk was ook het hare. Een aantal maanden later kwam het gezin op Lissa na om bij een auto ongeluk, ze was de enige overlevende omdat haar ouders met hun laatste magie haar genezen hadden omdat ze zelf niet meer konden. Lissa heeft af en toe terug vallen dat ze zichzelf kwalijk nam dat haar ouders en broer er niet meer waren. Ze waren naar de dierentuin onderweg, omdat het een plek was waar Lissa graag naar toe ging, al was ze over het feit dat dieren op gesloten zaten in hokken niet eens. Maar als ze er zaten kon er maar beter goed voor ze gezorgd worden. Na de dood van haar familie kwam ze in een pleeggezin terecht, een heks die een gezin had met een mannelijke dreuzel. Het waren opperbeste mensen, en Lissa zag zichzelf als een last op hun schouders en hielp daarom overal waar ze maar kon. Ze hield van haar pleegouders, maar toch konden ze nooit tippen aan haar broer en ouders, op haar elfde jaar kreeg ze een gestreepte tabby van haar pleegvader. De kat was heilig voor haar aangezien het haar eerste cadeau was. Lissa's vader kwam uit de Sovjet Unie en daarom heeft ze geleerd Russisch te praten en te verstaan, en omdat ze er een aantal jaar gewoond had heeft ze af en toe nog een licht Russisch accent als ze Engels praat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor O'Macinsons
Administrator & Klassenoudste
avatar

Posts : 565

Wizard ID
Leeftijd: Almost 16
Partner: I'll be there when you're insecure, letting you you're always lovely.
Bekwaamheid: Spells { Protection & Transformation }

BerichtOnderwerp: Re: Vasilisa Belikov   wo jul 25, 2012 11:37 am

Geaccepteerd! Lissa is nu ingedeeld in Huffelpuf. c:

Liketheslightyrussianaccent
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vasilisa Belikov
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: