IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Alexis Austin

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexis Austin
Dreuzel
avatar

Posts : 50

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: I'm feeling sexy and free.
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Alexis Austin   do jul 26, 2012 8:27 am

Naam:: Alexis Austin
Leeftijd:: 16
Familie::
Moeder:: Selene Austin
Vader:: Charles Austin
Broers/Zussen:: Patrick Austin
Bloedstatus:: Halfbloed
Partner:: No thanks boys.
Huisdier:: Aria :: Kitten :: http://ftourini.deviantart.com/gallery/11548869#/d2dt04m
Bekwaamheid::
:: Verzorging van Fabeldieren
:: Kruidenkunde

Twee Afdelingsmogelijkheden:: Huffelpuf of Ravenklauw
Reden voor keuze:: Alexis is vriendelijk, zal niet aarzelen om mensen te helpen en zal haar vrienden nooit in de steken laten. Daarom zou ze goed in Huffelpuf passen volgens mij. Maar daarnaast is ze, ondanks dat ze nogal dom lijkt, erg slim. En ook al lijkt het alsof ze soms helemaal niet oplet doet ze dat wel en is we goed mee met de lessen. Daarom zou ze ook in Ravenklauw kunnen passen.
Vakkenpakket::
:: Kruidenkunde
:: Gedaanteverwisselingen
:: Waarzeggerij
:: Verweer tegen de Zwarte Kunsten
:: Spreuken en Bezweringen
:: Verzorging van Fabeldieren
:: Geschiedenis van de toverkunst
:: Magische literatuur
::Magische mineralen en edelstenen
:: Toverdranken

Uiterlijk:: Alexis heeft blond haar tot op haar schouders. Er zit een natuurlijke slag in, maar meestal krult ze haar haren nog wat bij, waardoor ze een heel klein beetje korter lijken. Als ze deze echter stijlt zijn ze wat langer. Ze heeft blauwe ogen die meestal het meeste zeggen over hoe ze zich voelt, en vaak is er wel een glimlach te vinden op haar gezicht. Ook is ze ;ooi slank, niet overdreven mager, maar ook niet dik of zo. Ze weet dat ze best knap is en durft haar charmes dus wel te gebruiken.
Innerlijk:: Alexis is een vrolijk persoon dat zoveel mogelijk probeert om de positieve kant van het leven te zien. Ze gedraagt zich soms een beetje dom, maar ze is eigenlijk best slim. Haar inzet is niet super, maar als ze iets echt moet leren dan zal ze dat ook doen. Vaak heeft ze wel leukere dingen te doen dan leren, zo ziet zij het toch. Als ze een opmerking krijgt van een leerkracht is dat niet raar, maar ze is gelukkig nooit te ver gegaan. Alexis maakt snel vrienden en als ze door heeft dat het echte vrienden zijn dan doet ze ook alles voor hun. Naast het aardige kan ze ook wel eens brutaal zijn, maar slecht bedoeld ze het niet. Je moet alleen geen ruzie met haar maken, want dan kan ze zich niet meer inhouden.
Geschiedenis:: Veel is er in Alexis haar verleden niet gebeurt. Ze is opgegroeid met twee geweldige pleegouders, waarvan een een tovenaar was, en de andere een dreuzel. Vanaf het moment dat ze het kon begrijpen werd haar verteld dat men niet wist wie haar echte ouders waren, maar superveel heeft dat haar nooit uitgemaakt. Ze had de beste ouders die ze zich kon wensen. Ook had ze een oudere broer, die ook neer Zweinstein ging. Ze keek altijd naar hem op. Hij was de tovenaar die ze zo geweldig vond. Maar wat ze echte niet wisten was dat Alexis ook ene tovenaar was. Het begon onopvallend, maar haar vader had het al meteen door. Hij was zo trots als maar kon. Toen ze de brief ontving van Zweinstein twijfelden zij en haar ouders ook niet lang. Nu kan ze zich niet meer voorstellen dat ze niet op deze school zou zitten.


Laatst aangepast door Alexis Austin op do jul 26, 2012 10:43 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor O'Macinsons
Administrator & Klassenoudste
avatar

Posts : 565

Wizard ID
Leeftijd: Almost 16
Partner: I'll be there when you're insecure, letting you you're always lovely.
Bekwaamheid: Spells { Protection & Transformation }

BerichtOnderwerp: Re: Alexis Austin   do jul 26, 2012 10:06 am

Je bent geaccepteerd, en ingedeeld bij Huffelpuf! Welkom C:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alexis Austin
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: