IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Gaelia [RPG]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Gaelia [RPG]   zo jul 29, 2012 7:54 am


De Moïra en de legende van Gaelia.

Hoe Gaelia precies ontstaan is weet niemand. Maar er gaat een legende, die de schepping van Gaelia moet verwoorden. En deze zal ik gaan vertellen.

“Millennia geleden was Gaelia helemaal niets, een rotsvlakte waar geen leven op kon leven. De godin van alles, Moïra, had medelijden met dit zielige stukje land en verdeelde het in vier stukken. Elk stuk kreeg zijn eigenschappen en de mogelijkheid om erop te kunnen leven.
De Moïra had vijf kinderen, om precies te zijn, vijf pups. Elke wolven pup kreeg een van de beheerste elementen van Moïra geërfd. Moto kreeg het element Vuur, Maji kreeg het element Water, Dunia kreeg het element Aarde, Giru kreeg het element Lucht en de laatste en slimste pup Roho kreeg het spirituele element Geest.
De pups gingen, vlak nadat ze hun eigen element hadden gekregen, hun eigen weg. Ieder nam een eigen plek in bezit. Moto nam Sarrland, Maji ging naar Galatië, Dunia nam Harcourt in bezit en Giru veroverde Bisange. Wat er van Roho is gekomen weet niemand. De pups hebben hun slimme broer daarna nooit meer gezien. Sommige zeggen dat hij is gaan reizen om meer wijsheid te krijgen en beter met zijn element om te kunnen gaan, maar niemand weet het zeker.

De overgebleven pups waren echter geen goden en stierven uiteindelijk. Maar niet voordat ze zich hadden voortgeplant. Elke afstammeling van de vijf pups kreeg hetzelfde element mee. En als er werd gepaard tussen twee elementen, kreeg iedere pup maar één van de twee elementen. Zo leefde de legende van de Moïra, moeder van ons alle, en de schepping van Gaelia voort. En zelfs Roho, de verdwenen pup, waarvan men zegt dat ze hem af en toe zien rond zwerven.”

Naam: Gaelia
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Anime wolven met elementen.
Omschrijving: Zie uitleg hierboven
Link: www.gaelia.onlinemmorpg.net
Eventuele banner/afbeelding: x

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Gaelia [RPG]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: All About Potter :: Reclame-
Ga naar: