IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 { Ashlyn Ninox }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ashlyn Ninox
Dreuzel
avatar

Posts : 7

Wizard ID
Leeftijd: 14 years.
Partner: x
Bekwaamheid: Verzorging Fabeldieren // Gedaanteverwisseling

BerichtOnderwerp: { Ashlyn Ninox }   zo jul 29, 2012 9:46 am

Naam;
Ashlyn {Ash} Ninox
Leeftijd;
14 jaar
Familie;
Adair Ninox {Vader} // Brianna Connor {Moeder}
Bloedstatus;
Halfbloed
Partner;
x
Huisdier;
Southern White-faced owl ♀ // Eleanor
Bekwaamheid;
Verzorging Fabeldieren // Gedaanteverwisseling

Twee Afdelingsmogelijkheden;
Ravenklauw
Reden voor keuze;
Ondanks Ashlyn’s stille houding heeft ze een zeer goed stel hersens. Ze denkt op een andere manier over dingen na dan de meeste mensen. Sommigen zouden haar dom of raar vinden hierom, maar eigenlijk is ze hierom juist heel slim. Want echte intelligentie gaat verder dan een hoog IQ of hoge cijfers. (;
*Dit betekent niet dat ze lage cijfers krijgt, haar cijfers zitten rond het gemiddelde voor een Ravenklauw xD*
Vakkenpakket;
- Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Waarzeggerij
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Mineralen en Edelstenen

Uiterlijk;
Naast haar hoogblonde haar zijn Ashlyn’s heldere, grijze ogen haar meest opmerkelijke eigenschap. Haar haar hangt tot ver onder haar schouderbladen en is meestal geheel of half in een felle kleur geverfd (Ze heeft de voorkeur aan volledig roze of gedeeltelijk paars en blauw). Met 1.68m is ze niet verbazingwekkend lang. Haar gewicht is normaal, niet te dik, maar ook zeker niet te dun.
Innerlijk;
Ash is aan de buitenkant een zeer tot zichzelf gekeerd persoon die je niet vaak zal horen spreken. In werkelijkheid heeft ze zichzelf verleerd hoe ze met andere mensen om moet gaan, hoe ze ze moet benaderen als ze een vraag heeft of hoe ze lol moet maken met anderen. Ze is altijd alleen, of met haar uil. Nu ze in haar vierde jaar zit doet ze wel pogingen om meer op te vallen, maar nog niet echt met succes. Ze heeft moeite zich open te stellen voor anderen en houdt zich daarom liever gedeisd, zelfs al was het eigenlijk de bedoeling dat ze dit jaar uit haar schulp zou kruipen.
Geschiedenis;
In een klein houten huisje aan de rand van een groot bos, woonde een gelukkig stel met hun dochtertje. De moeder en het kind beschikten allebei over magische krachten. De vader was een zogenaamde dreuzel. De ouders hadden samen een afspraak over de educatie het kind: Ze zou de eerste jaren van haar leven op een dreuzelschool zitten, om op haar 11e naar Zweinstein te mogen. Zo zou ze van beide culturen wat mee krijgen.
Ash was op jonge leeftijd al gefascineerd door haar magische krachten. Ze begreep niet hoe ze plantjes kon laten groeien door ze enkel een paar keer aan te tikken, of kleine objecten kon verplaatsen zonder het aan te raken. De kinderen om haar heen waren net zo geïnteresseerd als zijzelf. Het kostte een paar jaar voor de kinderen om te beseffen dat dit vreemd was en niet hoorde te kunnen. In groep 4 had Ash geen vrienden meer over. Ze zat altijd alleen in de pauzes en niemand wilde meer tegen haar praten, behalve de leraar. Haar moeder zag dat het niet goed ging en liet Ashlyn naar een andere school gaan, maar er was geen verbetering te zien. Ash haar karakter werd achteruit gedrongen en het vrolijke meisje dat altijd op zoek was naar nieuwe manieren om de mensen om haar heen te laten lachen verdween. In plaats daarvan werd ze stil en afgezonderd, zonder enig echt interesse in menselijk contact, op dat van haar ouders na.
Haar ouders.. Die allebei werkten als ornithologen: vogeldeskundigen. In hun geval meer uilendeskundigen. Vaak was het paar in het bos te vinden, op zoek naar uilskuikens die uit het nest waren gevallen, en er waren ook altijd 4 of meer uilen in hun huis te vinden: De Barn Owl van haar moeder, een Short-Eared Owl die haar vader had geclaimt, een Elf Owl van Ashlyn en dan de geredde uiltjes die eens in de zoveel tijd kwamen en weer gingen. Terwijl Ashlyn haar rug naar de mensen toekeerde werd ze closer met de uilen en op den duur was ze ook vaak alleen in het bos te vinden. Ook een opmerkelijke verandering, was dat Ashlyn haar magische krachten minder zelf probeerde te gebruiken.
De dag dat Ash haar brief voor Zweinstein kreeg, was geen vrolijke dag. Tenminste, niet voor Ash zelf. Haar ouders konden niet vrolijker zijn. Maar Ash haar Elf Owl, Pip, was die morgen overleden, en het 11 jaar oude meisje kon niet over haar verlies heen komen. Haar vader regelde voor haar een zeldzaam uilensoort, een Southern White-Faced Owl, om haar huisdier te zijn tijdens haar tijd op Zweinstein, maar nooit zou deze andere uil haar Pip kunnen vervangen. Eleanor leek nergens op Pip, maar na haar eerste maanden op Zweinstein waardeerde Ash de uil wel. Ze scheen het enige levende wezen te zijn dat haar begreep.
Hoewel Ashlyn nu niet meer bang hoefde te zijn dat anderen haar getover raar zouden vinden, bleef ze een teruggetrokken meisje. Ze verwachtte gewoon niet dat iemand haar ooit zou begrijpen. Dit bleef haar eerste drie jaren op Zweinstein zo. Tot ze in haar vakantie voor het vierde jaar besloot dat het zo niet langer kon. Dit was mede dankzij een peptalk van haar vader.
Hij vertelde haar dat ze zonder het te proberen nooit vrienden zou kunnen krijgen. Natuurlijk praatte ze wel eens met iemand, maar er was nooit echt een connectie omdat zij zich afsloot voor vriendschappelijke gevoelens. Ze moest meer voor zichzelf op komen, meer laten merken wat een geweldig persoon ze was en misschien een tikje meer opvallen. Als eerste reactie hier op, verfde ze haar haar in opvallende kleuren. Ze deed oefeningen met haar ouders om als het ware te leren hoe ze met anderen om moest gaan. En voor ze het wist, was de vakantie over en was het weer tijd om naar haar school terug te keren.
Tot nu toe zijn haar pogingen misschien nog niet volledig geslaagd. Maar haar leeftijdsgenoten zien haar in ieder geval wel staan, met haar felle paarse en blauwe haar. Het heeft misschien wel het tegenovergestelde effect van wat ze wenste; ze wordt gek genoemd, mentaal niet helemaal correct, maar niets is minder waar. Het jonge uilskuiken Ashlyn wacht gewoon tot het perfecte moment om haar vleugels uit te slaan en de wijde wereld in te vliegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Connor O'Macinsons
Administrator & Klassenoudste
avatar

Posts : 565

Wizard ID
Leeftijd: Almost 16
Partner: I'll be there when you're insecure, letting you you're always lovely.
Bekwaamheid: Spells { Protection & Transformation }

BerichtOnderwerp: Re: { Ashlyn Ninox }   ma jul 30, 2012 9:27 am

Accepted. Ashlyn komt nu in Ravenclaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Ashlyn Ninox }
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: