IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 When I see you my heart beats faster

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: When I see you my heart beats faster   do aug 16, 2012 11:17 pm

Een glimlach verscheen toen de laatste les was afgelopen. Ze had op haar donder gekregen omdat ze haar huiswerk niet af had. Nou kon zij er wat aan doen dat ze te druk was met Teddy. Daarbij had ze drie vragen niet gemaakt. Dus wat het probleem nu helemaal. Het had toch gekund dat ze die drie vragen niet begrepen had. Maar nee dan kreeg ze het gezeur te horen dat ze dan naar hem toe had moeten komen. Met een zucht liet ze haar tas op haar bed vallen en pakte haar mantel en haar staf. Voor twee dagen geen zeurende leraren of huiswerk wat de volgende dag al weer af moet zijn. Want het was weekend. Dat betekende dus dat ze leuke dingen konden doen. En al helemaal nu het sneeuwde. Glimlachend deed ze haar mantel aan voordat ze naar buiten stapte. Eenmaal buiten keek ze omhoog en een grote grijns verscheen rond haar lippen. Vervolgens keek ze naar een paar Griffoendors die elkaar bekogelde met sneeuwballen. Snel liep ze hen voorbij voor dat ze er zelf een tegen haar aan kreeg. Voordat ze uit het zich was voelde ze dan ook iets tegen haar rug aan komen. Snel pakte ze een hoop sneeuw en maakte die tot een bal en gooide hem terug waarna ze er vandoor rende. Eenmaal bij het zwarte meer bleef ze kort staan en keek over het water. Vervolgens keek ze om haar heen om te kijken of Teddy er was. Maar natuurlijk was hij er nog niet. Ze was hier te vroeg. Victoire besloot een stukje te gaan lopen en deed de kap van de mantel op. Ze had geen zin om klitten in haar haren te krijgen of dat ze ziek werd. Ze kon het nog steeds niet geloven dat Teddy en zij nog steeds een relatie hadden. Voor zo ver ze wist waren jongens veel ijzend en dwongen ze vrouwen haast het bed in. Nou ja dat zeiden haar vriendinnen dan. En natuurlijk hebben ze haar gewaarschuwd dat Teddy dit ook zou doen. Maar het is onzin. Ze hadden namelijk nog nooit gekust in dat jaar dat ze wat hadden. Ondanks dat ze het niet durfde fantaseerde ze er wel over. Over hoe het was en hoe het zou gaan. Ze hoopte dat het perfect was. Ze keek weer om haar heen en plots kwam er een gedachte omhoog. Een leuke gedachte nog wel. Dit was een perfecte plek en daarbij was het best romantisch toch? "Kom op Vic, het hoeft niet perse romantisch te zijn.", fluisterde ze tegen haar zelf. Zolang het maar met de juiste persoon was. En dat was Teddy zeker. Victoire liep weer terug naar de plek waar ze elkaar zouden ontmoeten en ging op een boom stam zitten en wachtte op hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   vr aug 17, 2012 7:15 am

Voor de zoveelste keer schrok Teddy weer wakker door en por in zijn ribben en keek hij terug half slapend naar professor Binns die vooraan in de klas rond zweefde en wat brabbelde over de geschiedenis van de toverkunst. Waarom lieten ze die geest eigenlijk nog les geven? Iedereen sliep toch in die lessen. Gelukkig voor hem was dit de laatste les voor het weekend, dus moest hij nog maar een paar minuutjes volhouden waarna hij een heel weekend in de buurt van Victoire kon doorbrengen. Door die gedachte krulden zijn mondhoeken om in een brede glimlach en meteen zonk hij weer weg in een dagdroom. Het schelle geluid van de bel zorgde ervoor dat hij half van zijn stoel viel en een chagrijnig gezicht trok toen een van zijn vrienden hem vierkant uit lachte. Zonder nog een woord met de jongens te wisselen, pakte hij zijn tas in en liep naar buiten. Doordat hij al zijn spullen van de grond had moeten rapen was hij bijna te laat voor zijn afspraak met Victoire en dat kon hij haar echt niet aandoen. Teddy zou het nooit over zijn hart kunnen krijgen om het meisje te kwetsen en dat deed je als je te laat kwam op een afspraak, volgens hem dan. Een wit sneeuwtapijt strekte zich uit over heel het terrein en een wat geniepige grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij ene handjevol sneeuw van de grond raapte en naar het zwarte meer rende. De pretlichtjes begonnen spontaan in zijn blauwe ogen op en neer te dansen toen hij een glimp van een gedaante opmerkte. Op dit moment waren alle leerlingen normaal in de leerlingenkamer, dus dat kon niemand anders dan het meisje waar hij van hield zijn. Zo stil mogelijk liep de jongen naar voren totdat hij achter Victoire stond. Met een onschuldige grijns trok hij de kap van haar hoofd af en smeerde de sneeuw over haar nek uit. “Heb je me gemist?” De vrolijke toon was duidelijk in zijn stem te horen en liefdevol drukte hij een lichte kus op haar wang. Verder had hij nooit durven gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   vr aug 17, 2012 7:35 am

Terwijl ze op hem wachtte was ze in haar gedachten heel ergens anders dan het zwarte meer, nee ze was terug in de tijd gegaan. Een heel stuk terug. De tijd van de paard en wagen. Het leek haar een geweldige tijd met al die jurken en al het andere. Je hoefde daar geen zorgen te maken over huiswerk. Of te laat komen in de les. Nee daar ging alles anders. Je zorgde voor je gezin, molk de koeien of de geiten, maakte vers eten klaar en zorgde voor de gewonde. Ze wist niet waarom ze er nu plots aan moest denken. Daarbij zag ze het al helemaal voor haar dat Teddy een zoon van een adel, en zij was enkel een dienst meid. Een verboden liefde. Dat was best spannend. Terwijl ze hier aan dacht beet ze kort op haar lip en keek naar beneden. Ze wist vast en zeker dat ze dan samen weg liepen om stiekem te trouwen en voor altijd gelukkig te zijn. Ze zouden dan ergens in een bos kunnen wonnen. Kinderen krijgen, en koeien kopen, heel veel koeien. Ze vond de kalven altijd schattig en dat terwijl ze in deze wereld de toverwereld veel leuke dieren kende. Voor haar was de koe bijzonder. Net zoals voor de dreuzels een draak of meerminnen bijzonder waren. Zacht grinnikte ze om haar zelf en keek weer op naar het meer. Ze vroeg zich af hoe het leven onder water was. Vast prachtig. Terwijl ze in gedachten was merkte ze niet dat er iemand aan kwam rennen. Ze schrok zich dan ook wild toen de kap van haar mantel af werd getrokken en ze iets kouds in haar nek voelde. Victoire schoot omhoog greep naar haar staf waarna ze zich om draaide en de persoon die het gedaan had woedend aan keek. “Heb je me gemist?” Toen ze de kus op haar wang voelde verdween de boosheid en een glimlach verscheen rond haar lippen. "Ik mis je altijd," sprak ze liefjes. Victoire veegde de sneeuw uit haar nek waarna ze zelf ook sneeuw van de grond haalde en het in zijn gezicht smeerde. "Koud he?", vroeg ze met een grote grijns op haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   ma aug 20, 2012 1:30 am

Eigenlijk mocht hij van geluk spreken dat hij zo'n vriendin als Victoire had. Ze was lief, zorgzaam en had een goed gevoel voor humor, iets dat niet alle meisjes hadden. De meeste meisjes die hij kende, kwamen niet naar buiten als het sneeuwde omdat hun kleren anders vies en nat werden. Snel hief hij zijn armen op met zijn handpalmen naar voren toen Victoire zich woedend omdraaide en haar toverstok zowat in zijn gezicht duwde. Gelukkig zorgde de kus op haar wang ervoor dat de boosheid wegsmolt. Haar antwoord zorgde ervoor dat er een liefdevolle glimlach op zijn gezicht verscheen en hij wilde net een paar passen naar voren zetten om het blonde meisje een knuffel te geven toen ze een pak van dat ijskoude spul in zijn gezicht gooide. Even trok er een huivering door zijn lichaam toen de sneeuw in water veranderde en langs zijn hals zijn gewaad inliep. Met een grimmige trek om zijn mond, veegde hij met zijn mouw zijn gezicht af. "Ja, het is inderdaad koud." Voorzichtig zette hij een paar stappen naar voren en sloeg zijn armen om Victoire heen terwijl hij zijn neus in haar haren verstopte. "Misschien is het leuk om te weten dat ik jou ook heb gemist?" fluisterde hij zachtjes in haar oor en zijn mondhoeken krulden om in een brede glimlach. Ja, hij mocht zichzelf wel een gelukzak noemen op dit moment en daar was hij erg blij mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   ma aug 20, 2012 1:55 am

De reactie van Teddy deed haar een kleine glimlach op haar gezicht verschijnen. Ze had hem toch een soort van laten schrikken zoals hij bij haar had gedaan. En dat had hij verdient. Maar natuurlijk ging ze hem terug pakken. Als ze het nu niet deed zou ze het later doen. Misschien over een paar dagen, maar het zou ook kunnen dat het een maand later is. Als ze het tenminste niet vergeten was. Maar in die tijd zouden ze wel weer wat anders bij elkaar hebben gedaan. Zo waren ze beide gewoon. Maar dit keer deed ze het direct aangezien ze de kans er gewoon voor zag. Ze schoot dan ook in de lach toen ze hem zag huiveren en hem het sneeuw van zijn gezicht af zag vegen. "Ja, het is inderdaad koud." Victoire grinnikte nog wat na toen Teddy voorzichtig een paar stappen naar haar toe deed en ze zijn armen om haar heen voelde. Ze deed het zelfde bij hem, maar zorgde er voor dat ze in zijn gewaad zaten zodat haar handen wat warme zouden worden. Ze grinnikte toen ze zijn neus in haar haar voelde. "Ik gebruik nog steeds de aardbeien shampoo.", glimlachte ze. Victoire beet zacht op haar lip toen ze zijn woorden hoorde en glimlachte. "Das fijn om te weten.", fluisterde ze zacht en legde haar hoofd tegen zijn borst aan. Vervolgens keek ze hem aan en glimlachte kort toen ze nog wat sneeuw zag. Victoire veegde het voorzichtig weg en grinnikte toen ze voelde dat zijn wangen koud waren. Ze legde haar beide handen tegen zijn wangen en keek in zijn ogen. Langzaam liet ze haar blik naar zijn lippen gaan. Zou ze het doen? Het leek er immers op dat als ze op hem moest wachten dat ze nog langer zou moeten wachten. Liefdevol liet ze haar duim over zijn lippen gaan terwijl haar ogen weer naar de zijne keek. Aarzelend liet ze haar hand naar zijn achter hoofd gaan en ging op haar tenen tegen hem aan staan. Victoire boog naar hem toe en drukte voorzichtig maar vooral nieuwsgierig haar lippen op de zijne
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   ma aug 20, 2012 11:19 am

De sneeuw was gewoonweg...koud. Waarom konden ze niet gewoon warme sneeuw maken zodat kinderen niet ziek werden al ze erin wilden spelen? Dat zou pas cool zijn, warme sneeuw. Dan moest hij geen moeite meer doen om zijn handschoenen te zoeken de waarschijnlijk ergens tussen de rommel in zijn hutkoffer lag. Nee, Teddy was nooit echt goed geweest in het opruimen van dingen, had hij waarschijnlijk van zijn moeder. Waarom zou je ook iets netjes opbergen wat je de volgende dag al terug nodig had? Gelukkig voor hem waren er huiselven die de boel een Bertje proper hielden, anders had hij straks niets meer om aan te trekken en kon hij alleen in zijn boxershort naar de lessen gaan. Victoire zou het waarschijnlijk niet erg vinden om hem in een boxer te zien rondlopen, maar hij wist zeker dat de leraren daar anders over dachten. "Mijn favoriete shampoo," antwoorden hij zachtjes grinnikend op haar opmerking terwijl hij zachtjes door haar haren streelde. Een tevreden zucht kwam over zijn lippen toen ze haar hoofd op zijn borste legde en liefkozend keek hij haar aan. Momenteel was er niets anders dan liefde in zijn blauwe ogen te zien terwijl hij zo op haar neerkeek. Een grijns was op zijn gezicht te zien toen ze nog wat sneeuw van zijn gezicht veegde, maar die verscheen al snel in een verwarde uitdrukking toen ze haar handen op zijn wangen legde en ze zag hoe haar ogen soms naar zijn lippen afdwaalden. Zou ze echt...nu? Teddy's adem stokte even in zijn keel toen hij merkte dat haar gezicht dichterbij kwam. Op dit moment had hij al lang gewacht, maar hij had die stap nooit durven nemen omdat hij dacht dat ze boos zou worden ofzo. De eerste paar seconden dat ze haar lippen op de zijne drukte, deed hij niet. Toen hij tot de conclusie kwam dat hij wel iets moest doen om dat betoverende moment vast te houden, kuste hij haar zachtjes terug en ging zelfs met zijn tong lang haar lippen om toestemming te vragen. Langzaam sloot hij zijn ogen zodat hij nog meer van de kus kon genieten terwijl hij zachtjes uit zijn neus ademde. Nu wachten totdat ze hem toestemming gaf, daarna kon hij nog zien hoe hij zich zou gedragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   ma aug 20, 2012 9:41 pm

Ze glimlachte lichtjes toen hij zei dat het zijn favoriete shampoo was. "De mijne ook." lachte ze zacht. Ze keek hem aan toen ze zijn vingers door haar haren voelde gaan en de glimlach stond nog steeds op haar gezicht. Victoire was blij dat ze tot nu toe alleen waren bij het meer. Ze was het soms helemaal zat als ze gingen fluiten of iets anders. In het begin kon ze het nog wel begrijpen. Zelf deed ze het ook bij andere. Maar kom op na een jaar nog. Misschien waren ze gewoon jaloers en deden ze daarom zo. Maar dan nog was het kinderachtig in haar ogen. Ze grinnikte zacht toen ze Teddy tevreden hoorde zuchten toen ze haar hoofd tegen zijn borst legde. Ze keek op naar hem en zag de liefkozende blik in zijn ogen. Toen ze haar handen dan ook op zijn wangen had liggen zag ze dat zijn blik veranderde. Ze moest toe geven dat zij ook verbaast zou zijn als Teddy zo bij haar zou doen. Maar nee zij was de gene die de volgende en ook haast de eerste stap zette. Ze hadden elkaar namelijk enkel kusjes gegeven op de wang of voorhoofd. Maar nog nooit had ze zijn lippen op de hare gevoeld. Toen ze dan ook haar lippen op de zijne had gedrukt had ze meteen spijt. Het leek er namelijk op dat Teddy dit niet wou aangezien hij niks deed. Letterlijk niks, net op het moment dat ze besloot hem los te laten en zich te verontschuldigen zoende hij haar terug. Een lichte bloos verscheen rond haar lippen toen ze zijn tong langs de huid van haar lippen voelde glijden. Shit wat moest ze nu doen. Ze kon haar lippen openen en hem toestemming geven of hem afwijzen door het niet te doen. Maar aan de andere kant, ze was te nieuwsgierig om het niet te doen. Naar een korte aarzeling opende dan ook haar lippen en had onder tussen haar ogen gesloten. Ondertussen liet ze haar vingers door zijn haren gaan en drukte zich nog iets meer tegen Teddy aan om iets van zijn warmte te kunnen voelen aangezien ze het toch wat kouder vond worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   wo aug 22, 2012 9:09 am

De glimlach op zijn gezicht zou niemand op dit moment van zijn gezicht kunnen vegen, zelfs een zwadderaar niet. Het moment was gewoon perfect, zelfs beter dan in zijn dromen. Victoire's lippen voelden zacht aan en ze rook gewoon bijna beter dan anders. Voorzicht liet hij zijn hand door haar lange haren glijden en zijn mondhoeken krulden zich tegen haar lippen om in een glimlach toen ze zijn hoofd dichter naar haar toe duwde. Zijn hart maakte een sprongetje toen ze haar lippen opende en langzaam begon hij met zijn tong op onderzoek te gaan, zorgde er wel voor dat hij hem niet te diep stak. Straks zorgde hij er nog voor dat ze moest overgeven of iets dergelijks. Ja, Teddy was best onzeker over dingen als dit, gewoon omdat hij het perfect wilde doen. Victoire verdiende een perfecte kus. Ze was gewoon altijd lief, lachte veel en zorgde ervoor dat hij zich altijd weer goed voelde. Hij wist dat veel andere jongens nu in zijn schoenen wilden staan, dus hij mocht zichzelf wel gelukkig prijzen. Onder zijn oogleden veranderden zijn ogen weer van kleur. Van diepblauw naar zachtroos. Bij zo van die hevige emoties als deze had hij het transformagiër-gedoe nog altijd niet in de hand. Zou zijn moeder ook met dat probleem gezeten hebben of niet? Ok, wacht. Teddy, dit is niet het moment om daarover na te denken. Zet gewoon je gedachten op nul. Nog altijd gleden zijn vingers door haar haren heen terwijl hij zijn best deed om niet te ruw te zijn met het spelletje dat hun tongen speelden.Volgende wordt beter, veel beter

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   do aug 23, 2012 3:07 am

Victoire rilde kort toen ze zijn hand door haar haren voelde gaan. Ze vond het zo schattig dat hij zelfs voorzichtig was met haar haren. Hij was sowieso schattig, en iedereen die dat niet in zag keken gewoon niet goed genoeg of kende hem totaal niet. Ze durfde trouwens te wedden dat er genoeg mensen waren die hem totaal niet deden maar gewoon deden alsof. Zij kende hem, en natuurlijk zijn beste vrienden kende hem. Dat was logies anders was het je beste vrienden niet toch? Victoire kon haar zelf wel voor haar hoofd slaan toen ze hier aan dacht. Ze wou niet eens aan andere denken. Nee ze wou aan Teddy denken. Een zacht gegrinnik verliet haar mond toen ze voelde dat zijn lippen omhoog krulde. Ze vond het wel grappig omdat zo te voelen. Normaal zag ze het altijd, en tja dit was toch wel een beetje vreemd. Het was totaal anders dan ze gezien, gehoord of gelezen had. Dit was gewoon beter. Fantastischer dan in haar dromen, misschien kwam het wel gewoon door Teddy. Toen ze haar lippen eenmaal geopend had voelde ze haar hart sneller kloppen dan het al deed. Voorzichtig gaf ze zich zelf een kneepje in de hand zodat ze zeker wist dat het geen droom was. Ze kon nog net een auw onderdrukken wat natuurlijk vreemd zou zijn geweest. Teddy zou dan misschien denken dat hij iets fout had gedaan. Of nog erge hij zou dan misschien denken dat hij haar pijn had gedaan. Terwijl dit toch zeker niet het geval was. Hij deed haar alles behalve pijn. En ze wist ook zeker dat hij dat ook nooit zou doen. Toen ze eenmaal in de gaten had hoe het moest vond ze het heerlijk. Daarbij leek het net als of ze een stukje dichter bij Teddy was gekomen. Wat natuurlijk een onzin was, maar zo voelde het wel. Terwijl haar handen nog steeds in zijn haar zaten speelde ze het spelletje mee en liet uiteindelijk een hand langs zijn nek en hals naar zijn borst glijden. Ze liet hem verder naar beneden gaan en sloeg vervolgens die arm om hem heen. Na een tijdje trok ze zich terug om op adem te komen en keek hem nog steeds blozend aan. "Dat was nieuw.", grinnikte ze zacht. Victoire had een grote glimlach op haar gezicht en het duurde niet lang voor ze haar lippen weer op de zijne te drukken om nu eens met haar tong wat onderzoek te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teddy Lupos
Dreuzel
avatar

Posts : 82

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: Victoire, I really love you. You're my breath.
Bekwaamheid: Verweer tegen de zwarte kunsten x Gedaanteverwisselingen

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   ma aug 27, 2012 10:26 am

Een warm gevoel nestelde zich in zijn buik en verspreide zich na een tijdje over heel zijn lichaam. Dit moment was gewoon perfect, mocht van zijn part voor eeuwig blijven duren. Teddy had al veel over dit moment gedroomd, altijd op een andere manier. Maar geen van die dromen kon de werkelijkheid overtreffen. Eerlijk gezegd had hij nooit gedacht dat het zo magisch zou worden en dat hij niet zo zat te klunzen. Dat zou echt typisch iets voor hem zijn, even iets verkeerds doen en er zo voor zorgde dat ze met z'n tweeën in het meer lagen. Ergens hoopte hij dat de reuzen octopus vandaag in een goede bui was en hen uit het meer wilde vissen moest hij toch nog gaan klunzen. Sorry hoor, maar hij was nog altijd veertien en de zoon van zijn moeder, klunzen zat gewoon in zijn bloed. Van verhalen hoorde hij dat zijn moeder altijd wel iets omstootte als ze ergens kwam en Lyra's herinneringen hadden dat alleen maar bevestigd. Over Lyra gesproken: zou zijn zus blij voor hem zijn dat hij zijn ware liefde gevonden had? Waarschijnlijk wel, net zoals hij blij was voor haar. Roddels verspreiden zich nogal snel op Zweinstein en zo zal het waarschijnlijk ook niet lang duren vooraleer iedereen wist dat hij en Victoire gekust hadden.
De honderdeneen gedachten werden ruw afgekapt door Victoire toen ze een van haar handen langs zijn nek naar beneden liet glijden en even gleed er een rilling over zijn ruggengraat toen ze haar arm rond zijn middel sloeg. Een zielig geluidje verliet zijn lippen toen ze zich terugtrok en langzaam opende hij zijn, nog altijd roos gekleurde, ogen. "Zeg dat wel," antwoordde hij grijnzend op haar opmerking terwijl hij zijn longen terug vulde met lucht. Natuurlijk had hij wat door zijn neus geademd, maar dat was ook maar zachtjes geweest. Hij wilde niet dat Victoire een hele lading verbruikte zuurstof over haar gezicht kreeg en zo misschien geïrriteerd raakte. Teddy hapte heel even geschrokken naar lucht toen ze haar lippen ineens terug op de Zijne drukte, maar al snel liet hij zich weer meenemen in de kus. Het was best prettig zo, even aan niets moeten denken. Alleen maar aan hem, haar en de kus die boven al zijn verwachtingen uit steeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoire Wemel
1ste Jaars
avatar

Posts : 124

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: I had no idea what love was until I felt for you Teddy. I love you ♥
Bekwaamheid: Verzorging van Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   do aug 30, 2012 3:17 am

Toen ze merkte hoe Teddy op haar aanrakingen reageerde voelde ze hoe iets haar lichaam warm maakte en haar nog gelukkiger maakte. Ze moest bekennen dat ze het fijn vond dat hij zich niet meteen terug had getrokken of bang werd. Het was natuurlijk een grote onzin en iets raars deed ze niet. Toch? Nee ze had enkel haar hand verplaatst. Zacht grinnikte toen ze het zielige geluidje hoorde. Het was best schattig moest ze bekennen. Hij was gewoon schattig. En dat zou altijd zo blijven. Toen ze in zijn ogen keek, zag ze dat zijn oog kleur veranderd was naar roze. Het duurde dan ook niet lang voor haar wangen begonnen te kleuren. Ze bleef hem aan kijken en beet zacht op de binnen kant van haar lip. Hij liet haar altijd weer makkelijk blozen. Niet dat ze dat haatte. Nee dat betekende enkel dat ze nog steeds zo verliefd op hem was als het begin. En dat was alleen maar een goed teken. Toen ze hem weer zoende liet ze haar hand weer door zijn haren gaan en naar een tijdje trok ze zich toch weer terug. Ze was hier niet om de hele tijd te gaan zoenen. "Je bent leuk," sprak ze zacht waarna ze kort een kus op zijn lippen drukte waarna ze een stap naar achteren deed en zijn hand pakte. "Kom,", Sprak ze terwijl ze hem licht mee trok. Terwijl ze naar de zon keek moest ze plots denken aan het bal. Ze moest toe geven dat ze de thema leuk vond. En ze had al een idee hoe haar jurk er uit zou zien. Maar haar moeder kennende had ze al lang een jurk voor haar in de kast liggen en kon ze er zelf geen uit zoeken. Maar dat maakte niet uit. Haar moeder en zij hadden de zelfde smaak qua kleren en daar was ze heel blij mee. Want stiekem in de vakanties als ze thuis was dan pakte ze wat kleren van haar moeder waar mee ze dan een kleine maar gekke mode show mee hield met haar vriendinnen. Haar blik viel weer op Teddy en een grote grijns verscheen rond haar lippen terwijl ze stopte en voor hem ging staan. Met een glimlach pakte ze ook zijn andere hand en sprong wat enthousiast op en neer. "Teddy, ik heb een vraagje.", met een lief glimlachje keek ze hem aan. Na een tijdje stond ze redelijk stil en haar glimlach werd enkel grote. "Wil jij mijn knappe prins zijn op het bal?", vroeg ze terwijl ze hem nieuwsgierig aan keek en op antwoord wachtte. Ze hoopte zodat hij ja zei. Want ze wou hem heel graag mee hebben. En tja ze zou zich eerlijk gezegd ook heel erg afgewezen voelen als hij nee zei. Straks had iemand anders hem al gevraagd en had hij ja gezegd. Niet dat ze dat zo erg vond, oké wel een beetje. Maar dan had hij het op zijn minst moeten zeggen toch? Kort schudde ze haar hoofd en liet haar blik enkele seconden vallen voor ze hem weer aan keek. Ze moest er niet aan denken. Teddy was niet zo'n iemand die het voor haar verzweeg. Daar kende ze hem te lang voor. Uiteindelijk keek ze hem weer glimlachend aan en beet kort op haar lip terwijl ze op een antwoord wachtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When I see you my heart beats faster   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When I see you my heart beats faster
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music and Magic {Lesson 1}
» Brave Hot Heart

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Buiten Zweinstein :: Het Zwarte Meer-
Ga naar: