IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Akira Inugami

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akira Inugami
Dreuzel
avatar

Posts : 2

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: Nobody can have my heart
Bekwaamheid: Gedaantewisseling

BerichtOnderwerp: Akira Inugami   zo aug 26, 2012 9:35 am

Naam; Akira Inugami
Leeftijd; 15
Familie; Geen levende bloedverwanten maar pleegouders. Zijn pleegouders waren vrienden van zijn gestorven ouders, beiden hebben ze met zijn ouders gestudeerd aan Zweinstein. Zijn pleegmoeder was van Ravenklauw en zijn pleegvader van Zwadderich. Iets wat blijkbaar vaak afgekeurd werd. Zijn ouders waren beiden Zwadderaars al kon zijn moeder gerust ook in Griffoendor zijn ingedeeld.
Bloedstatus; volbloed
Partner; geen
Huisdier; op school neemt hij zijn zwarte uil Raikiri mee. Thuis bij zijn pleegouders heeft hij een grote, bruin wolf, Kiba.
Bekwaamheid; Gedaanteverwisseling (hij wilt een faunaat worden)

Twee Afdelingsmogelijkheden; Griffoendor of Zwadderich
Reden voor keuze; Akira is simpelweg een pest joch. Hij zal snel de gelegenheid nemen om iemand voor schut te zetten. Leerkrachten moeten veel moeite doen om respect te krijgen. Akira maakt niet snel vrienden en is vaak op zichzelf.
Vakkenpakket;
Astronomie
- Toverdranken
- Verzorging van Fabeldieren
- Spreuken en Bezweringen
- Kruidenkunde
- Verweer tegen de Zwarte Kunsten
- Geschiedenis van de Toverkunst
- Gedaanteverwisselingen
- Zwerkbal
- Magische Literatuur Keuzevak
-Summoning?


Uiterlijk; Akira is een slanke, lange jongen. Nu (wnr hij 15 is) is hij 1m75, hij zal 1m85 worden tegen zijn 19e. Hij is lichtjes gespierd, heeft heldere ogen en warrig half lang zwart haar.
Innerlijk; Akira is diep vanbinnen eenzaam. Hij lijd veel pijn door het verlies van zijn ouders. Die pijn wilt hij wegspelen door irritant te doen, hij verbergt zichzelf. Hij heeft vaak de pest aan iets maar eenmaal zijn zinnen op iets gezet (goed of slecht) dan gaat hij ervoor. Liefde kent hij niet maar daar kan eens verandering in komen.
Geschiedenis;
Akira was een doodnormale jongen die een gelukkig leven leidde met zijn ouders en wolf. Toen hij zeven was verloor hij zijn ouders toen hun auto op 'magische' wijze in brand vloog. Akira heeft zijn ouders zien sterven en voelt wrok voor diegene die zijn ouders vermoord heeft. De mordenaars zijn nog steeds niet gevonden. Sindsdien woont hij in bij vrienden van zijn ouders die het voogd hebben gekregen. Akira veranderde sindsien heel erg. Van een levendige, aangename jongen naar een ingedogen, zwarte jongen. De enige waar hij zijn hart aan kon luchten was zijn wolf, Kiba. In zijn kindertijd heeft hij vaak met zijn wolf gespeeld en leerde zo de natuurlijke wijze van leven.
Zo kwam ook zijn obsessie om een faunaat te worden. Sinds zijn tiende koestert hij de droom om een wolven faunaat te worden. Hij was dan natuurlijk blij met de brief voor zijn toelating op Zweinstein.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyra Lupin
Moderator & Klassenoudste
avatar

Posts : 530

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I'll be your teddywolf forever
Bekwaamheid: Fabeldieren (Draken)&Kruidkunde

BerichtOnderwerp: Re: Akira Inugami   ma sep 03, 2012 5:15 am

Zijn afstandelijkheid heeft de sorteerhoed tot het besluit laten komen de jongen bij Zwadderich in te delen! Je karakterkaart is goed gekeurd er staan geen rare dingen in =]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Akira Inugami
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: