IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Lesson One

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mea Edwards
Docent Gedaanteverwisseling
avatar

Posts : 28

Wizard ID
Leeftijd: 26 years old already.
Partner: One more fcking love song, and I'll be sick.
Bekwaamheid: Gedaanteverwisselingen.

BerichtOnderwerp: Lesson One   za sep 01, 2012 11:47 am

Mea Edwars keek het lokaal eens rond, en zuchtte. Met een simpele vingerknip schoven de stoelen onder de banken, brandde het licht, en waren alle papieren en vuiligheden verdwenen uit het lokaal. Een kleine glimlach brak door op haar gezicht toen het licht vrolijk opflakkerde tegen de kale muren. Ze dacht snel een non verbale spreuk, en er verschenen wat boekenkasten, vol met interesante boeken over Transformatie, iets wat haar altijd al had geboeit, misschien dat ze daarom ook lerares was geworden. En zo was het tijd voor haar eerste les, ergens was ze wel zenuwwachtig, ondanks de woorden van het schoolhoofd, die haar veel succes had gewenst. Maar toch, zouden de leerlingen wel aardig zijn, vriendelijk, respectvol, beleeft? Zou ze kwaad moeten worden, een figuur slaan, of zouden ze zo onder de indruk zijn, dat ze gewoon zichzelf kon zijn, met een tikje lerares kant natuurlijk? Alle vragen spookten door haar hoofd, en ze zuchtte nogmaals, er was maar een manier om dat uit te vinden, en dat was om te confrontatie aan te gaan.
De bel ging, en haalde haar op z'n ruwe manier uit haar gedachten. Tja, ze kon niet veel twijfelen meer, haar les begon al! Snel zette ze zich klaar, achter haar bureau, benen over mekaar, handen rustig samengevouwen, terwijl ze de leerlingenlijst eens nakeek. Ze had nu alle studenten van 3 tot 6 samen die dit vak nog hadden, en ze was er maar benieuwd naar. Normaal had je maar 2 afdelingen in één les, maar het bleek anders te zijn de laatste tijd. Met schema's en alles. Wel, ze had nog wat werk voor hun klaarliggen, en terwijl de eersten het lokaal binnenstroomden, beval ze non verbaal een krijtje al hun benodigdheden op te schrijven op het oude schoolbord achter haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lesson One
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music and Magic {Lesson 1}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Zweinstein :: De Gangen :: De Lokalen-
Ga naar: