IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Promise of return

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Belinda Lestrange
2de Jaars
avatar

Posts : 278

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: F'CK OFF x
Bekwaamheid: Leer der Zwarte Kunsten &&' Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Promise of return   wo jan 30, 2013 7:55 am

Damn. Damn. Het was het enige wat ze kon zeggen tegen zichzelf, hardop en vloekende in haar hoofd. De korte winterstop die ze thuis had mogen meemaken had haar leven er niet gemakkelijker op gemaakt. Sterker nog, er was iets vreselijks gebeurd. Paniek begon zich uit te breken, terwijl ze in de regen het verboden bos betrad. De sneeuw die haar het er iets makkelijker op maakte om sneller te bewegen en juist de achterkant van haar gewaad vies maakte, deed er even niet toe. Belinda had gehuild, dat was te zien aan haar rode ogen en de tranen die langzaam maar zeker tot ijspegels bevroren. Lichtelijk snikkend beet ze op haar onderlip, terwijl de zwarte hoodie ver tot over haar hoofd getrokken was. De lucht was zeer donker, hoogstwaarschijnlijk een storm op komst. Perfect hoe ze haar gevoelens kon beschrijven. Er was een noodlot uitgebroken en niet zo'n kleintje ook. Ze moest iemand hebben om het tegen te zeggen, ze kon het niet langer aan voordat ze in zou storten. Voor de zekerheid had ze dan ook een klein Bont Bosuiltje meegenomen vanuit de uilentoren. Uiteindelijk aangekomen op een wildvreemde, maar open plek haalde ze het tedere dier uit haar verwarmde voorkant uit het gewaad vandaan en hield hem vast. ''Astjeblieft, zoek Scarlett zo snel mogelijk.'' Zei ze ietwat smekend, alsof haar leven er vanaf hing. Gauw bond ze een briefje om zijn pootje met de tekst 'Scar. Het open bos. Snel. x'. Normaal zou ze een langer bericht geven, maar dit gaf duidelijk weer dat het een noodsituatie was.

(&again: SCARLETT <3)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett Roseblood
Dreuzel
avatar

Posts : 93

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: » ℓσνє ιѕ ∂єα∂, ℓσνє ιѕ gσηє, ℓσνє ∂ση'т ℓινє нєяє αηумσяє «
Bekwaamheid: Vervloekingen 'nd Fabeldieren

BerichtOnderwerp: Re: Promise of return   wo jan 30, 2013 8:06 am

Vanuit het gebouw was aan de donkere wolken te zien dat er dreigend weer op komst was. Toch had ze geen moment geaarzeld en had na het bericht dat de onbekende uil haar geleverd had meteen besloten om de zwarte buitenlucht in te gaan. De koelte overviel haar toen ze naar buiten stapte, maar ze was er vrij snel aan gewend en begon er van te genieten. Met snelle stappen baande ze zich een weg door het boos. De roodharige meid was door de schaduwen niet op te merken. Scarlett sloeg het eerste beste stukje bos in wat op haar pad kwam. Het bleek de goede. Door de regen waren voetstappen of stemmen bijna onhoorbaar. De schim van Belinda was wel iets wat haar meteen opviel. Ook al was ze pas een paar minuten buiten, de regenstorm had ervoor gezorgd dat haar haren aan haar gezicht plakten. Toen ze de meters dat ze van elkaar verwijderd waren overbrugd had, legde ze haar hand voorzichtig op haar schouder. "Belinda?" Haar stem klonk lichtjes schoor, en ze beet kort op haar onderlip toen ze merkt dat haar vriendin zachtjes snikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Belinda Lestrange
2de Jaars
avatar

Posts : 278

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: F'CK OFF x
Bekwaamheid: Leer der Zwarte Kunsten &&' Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Promise of return   wo jan 30, 2013 9:12 am

De kou sloeg tegen haar huid aan, dwars door de stof van het gewaad, maar het deerde haar niet. Enkel de pijn die bij iedere bonk te pas kwam die haar hart maakte. Om zo min mogelijk aan haar lot te denken, ijsbeerde ze met haar hoodie omlaag om zo ware haar eigen as heen. Ze had niet het idee dat er iemand naar haar kwam zoeken, überhaupt aan gedacht dat iemand naar buiten zou komen. Vooral met dit weer, de levende wezens in het bos waren toch niet zichtbaar. En ook al was ze niet ver, het boeide haar allemaal op het moment niet meer. Ze probeerde het snikken te vermijden, maar hoe meer ze het probeerde te stoppen, des te meer er op kwam dagen. Langzaam was ze stil gaan staan, had het idee dat de uil zijn weg kwijt was geraakt of dat hij Scarlett niet kon vinden. De regen had haar bruine, lange haar die uit haar hoodie stak nat gemaakt. Zodat die nu als het ware aan haar gewaad kleefde en enkele plukjes aan haar gezicht. Met duistere ogen keek ze de omgeving rond, er klonk niets gevaarlijks op komst qua onbekende gevaren die in het bos leefden, maar toch hield ze haar toverstok op scherp. Veilig en wel in een zak van haar gewaad, kon hem er zo uittrekken als ze hem nodig had.
Op dat moment voelde ze een hand op haar schouder en schrok lichtelijk, al was dat niet zichtbaar omdat enkel haar ogen wijd open waren geschoten. Gelijk had ze in de gaten dat het Scarlett was, die haar had bereikt. ''Je bent er,'' zei ze, met haar gezicht nog half verscholen door de hoodie. Maar daarna keek ze haar aan. De roodharige meid had vast toch al gemerkt dat ze aan het snikken was, of er in ieder geval meteen mee op houd. Een poging tot om te stoppen dan. ''Oh Scarlett, weet je zeker dat er niemand je gevolgd is?'' Fluisterde ze, net boven het getik van de regen uit, in haar oor toen ze ietwat dichter bij was gekomen en ook op iedere schouder een hand had gelegd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Promise of return   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Promise of return
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Fanfic] Warriors: Bloodclan's return.
» Return of the Warrior

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Buiten Zweinstein :: Het Verboden Bos-
Ga naar: