IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 ;; Bekende Personages

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: ;; Bekende Personages   do maa 08, 2012 8:47 am

Aangezien dit een Harry Potter forum is, zijn er altijd mensen die een bekende personage willen spelen.

Dit is mogelijk, maar alleen met toestemming van een Admin!
Hieronder zal ik een lijst maken met personages die je mag/kan spelen.

HarryxGinny;
- James Sirius Potter
- Albus Severus Potter - BEZET!
- Lily Loena Potter

RonxHermelien;
- Roos Wemel - BEZET!
- Hugo Wemel

DracoxAstoria;
- Scorpius Malfidus - BEZET!

RemusxTops;
- Teddy Lupos - BEZET!

BillyxFleur;
- Victoire Wemel - BEZET!

Alle andere characters, waarvan géén duidelijk afstammeling is, zal in overleg met de Admin mogen!

Mocht je een van de bovengenoemde personages willen spelen, plaats dan hier een bericht waarin je het volgende lijstje invult;

Code:
[b]Naam;[/b]
[b]Gewenste personage;[/b]
[b]Karakter;[/b]
[b]Voorbeeld post;[/b]

Voor vragen -> PB


Laatst aangepast door Valaina Zwarts op za maa 17, 2012 7:15 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
Roos Wemel
Dreuzel
avatar

Posts : 35

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: Love doesn't come in a minute, sometimes it doesn't come at all..
Bekwaamheid: Toverdranken

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   zo maa 11, 2012 2:21 am

Naam; Nadine
Gewenste personage; Roos Wemel
Karakter; Roos, of Rosie Wemel is een een eerstejaars Griffoendor; net zoals haar ouders. Ze heeft haar intelligentie van haar moeder geërfd, en daar weet ze ook goed gebruik van te maken. Ze is standvastig en als ze haar keuze heeft gemaakt is het moeilijk om haar van het andere te overtuigen. Dat kan haar soms wat eigenwijs maken, maar er zijn velen die haar daar juist voor mogen. Roos heeft een eigen vorm van humor en het komt vaak voor dat zij zelf de enige is die om haar grappen lacht, aangezien niemand iets van haar opmerkingen begrijpt. Soms kan ze wat egocentrisch zijn, vooral als het gaat om haar reputatie als leerling. Ze wil liever niet de regels overtreden en haalt graag goede cijfers; kan soms een erge betweter zijn. Haar ouders - met name haar vader - leggen soms veel druk op haar, maar dit blijft ze ontkennen tegenover anderen. Ze heeft veel medeleven en passie waardoor ze snel emotioneel word, soms vinden mensen haar wat overgevoelig. Ze laat zich vaak meeslepen door de problemen van anderen en ziet het als haar verantwoordelijkheid om die problemen op te lossen. Ze heeft altijd wel een mening ergens over en soms gaat ze daar iets te ver over door. Roos is niet verlegen, maar trekt ook niet alle aandacht op zich; en die combinatie maakt haar een goede vriendin en luisteraar. Haar gezicht straalt zelfvertrouwen uit, maar van binnen voelt ze zich snel aangesproken; ze kan heel slecht tegen kritiek. Roos is niet zo dol op concurrentie, ze vind andere "intelligente" mensen zeer vervelend. En ondanks haar trots, begint ze altijd hevig te blozen als een jongen haar ook maar aankijkt. Netzoals haar moeder houdt ze van boeken lezen, maar haar vader heeft haar zo ver gekregen om Zwerkbal ook eens uit te proberen en misschien dat deze Griffoendor wel een verborgen talentje is. Haar uiterlijk vind ze niet zo belangrijk, daar is ze zelden mee bezig; dat is te merken aan haar flinke bos krullen die altijd door de war zit.
Voorbeeld post;
Ze drukte de stapel boeken stevig tegen zich aan, hield haar kin in de lucht en stapte neerkijkend door de gangen van de school. De ginger glimlachte vriendelijk naar passerende leraren, gaf hen een beleefde knik waarbij haar krullen op en neer wapperden. Een aantal jongens die daar achteraan lippen imiteerden haar gebaar, op een zeer spottende manier, maar dat negeerde ze. Wat voor schijnheilig kind ze haar ook vonden, een goede reputatie bij de leraren en leraressen op deze school was van groot belang in de les en voor haar toekomst. Al waren er ook leraren die haar irritant vonden, juist omdat ze zoveel indruk probeerde te maken. Hmmm. Ze pijnsde even, keek naar een luide tikkende klok aan de muur waarvan de wijzers in de lucht zweefden in plaats van dat ze aan de klok vastzaten. Ze kon het nog steeds niet geloven; dit was Zweinstein! Ze had altijd zoveel verhalen gehoord van haar ouders, van Victoire, Teddy en andere oudere leerlingen. Al toen ze heel klein was droomde ze ervan om hier heen te gaan en nu liep ze hier rond, in haar eigen uniform, met het Griffoendor-embleem. Ze streek even over het embleem toen ze zag dat er een stofje op zat, maar liet per ongeluk één van haar boeken vallen. Ze knielde neer om het boek op te rapen maar plotseling besloot iemand om met zijn voet op het boek te gaan staan. De schoen drukte in de kaft en zou zeker schade veroorzaken. Roos keek verbaasd op en zag dat het een Zwadderich was. Natuurlijk, het kon ook niet anders. Er stond een brede grijns op het gezicht van de jongen. Roos balde haar vuisten, stond op en keek hem recht aan. Ze was niet zo klein als haar moeder, maar ook niet zo lang als haar vader; gemiddeld dus. De jongen had donkerbruin haar, in een slordige scheiding. Hij bukte, pakte het boek op en veegde het vuil van de voorkant. "De Augurei," las hij van de kaft en lachte. "Sinds wanneer zijn Wemels geïntresseerd in fabeldieren?" Roos fronsde en keek hem niet-begrijpend aan. Wat wist hij van haar familie? Hij drukte het boek terug in haar handen. "Rood haar, sproeten. Je bent een Wemel, toch?" Het klonk niet overdreven spottend, maar wel beoordelend. Alsof alle Wemels hetzelfde waren! "Is daar iets mis mee?" Vroeg ze op haar strengste toon. Ze deed haar best om niet nerveus over te komen, het lukte aardig. "Nee. Helemaal niet," grijnsde de jongen. Verblufd keek ze toe hoe hij zich omdraaide en de hoek om liep. Ze knipperde met haar ogen, haar mond stond open. Júist. Afkeurend schudde ze met haar hoofd en vervolgde ze haar weg naar het klaslokaal waar ze moest wezen. Het duurde nog wel even voor de les begon maar ze was liever te vroeg dan te laat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   zo maa 11, 2012 2:27 am

Goedgekeurd~!

Ik zal je naam veranderen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
Aswin Wright
Klassenoudste
avatar

Posts : 62

Wizard ID
Leeftijd: 15
Partner: Love is like heaven
Bekwaamheid: Bezweringen~Astronomie

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   do maa 15, 2012 10:31 am

Toch een poging wagen :3

Naam; Kaat
Gewenste personage; Teddy Lupos
Karakter; Teddy Lupos is een redelijk vrolijke en aardige jongen. Zijn vrienden kunnen altijd op hem rekenen en hij doet zoveel mogelijk zijn best om hen niet teleur te stellen. Meestal is hij erg behulpzaam, tenzij iemand hem kwaad krijgt of heeft gekwetst. Het kan onbewust gebeuren en daar houdt hij zelf ook wel rekening mee. Het is zeker geen goed idee om zijn vriendschap op de proef te stellen, want als je zijn vertrouwen eenmaal kwijt bent is dit voor altijd. Teddy heeft zijn ouders nooit gekend, maar heeft genoeg informatie van zijn peetvader en familie meegekregen om te weten dat zijn vader een weerwolf en zijn moeder, net als hij, een Transformagiër was. Dit wil dus zeggen dat hij zijn uiterlijk naar believen kan veranderen en dat gebruikt hij soms wel om mensen die zijn vrienden kwaad gedaan hebben terug te pakken. In tegenstelling tot zijn vader veranderd hij niet elke vollemaan in een weerwolf en daar is hij blij om. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn grootvader, Ted Tops, die is vermoord toen hij op de vlucht was. Hij is enorm trots op zijn ouders omdat ze hun best hebben gedaan om een wereld te creëren waarin hij gelukkig kan leven en zonder problemen zijn weg kan vinden. Natuurlijk sprong hij bijna op en neer van blijdschap toen zijn oom, Harry, voorstelde om bij hen te gaan wonen. Dat betekende dus dat hij niet echt meer als een wees bestempeld kon worden. Als mensen negatief over zijn ouders, vrienden of familie beginnen te praten kan het goed zijn dat die persoon in de ziekenzaal belandt, want niemand spreekt kwaad over diegene aanwie hij zijn leven zou geven. De jongen is als een blok voor Victoire Wemel gevallen en kan bijna niet zonder het meisje. Als er iemand aan haar komt, komt deze ook aan hem en daar zal die persoon voor boeten. Qua intelligentie is hij zoals de meeste, de ene dag gaat het goed en de andere dag weer wat minder. Net als veel leerlingen heeft hij soms wat hulp nodig van de slimmeriken en leraren, maar meestal is hij er wel door.

Voorbeeld post; Zo stil mogelijk naderde hij het blonde meisje met een grote grijns om zijn lippen. De lessen waren afgelopen en waarschijnlijk stond ze op hem te wachten. Zonder waarschuwing sloeg Teddy zijn armen om haar middel heen waardoor ze zich waarschijnlijk rot zou schrikken. "Hallo schoonheid." Grinnikend drukte hij een kus in haar nek en liet haar terug los. Deze keer had hij niets veranderd aan zijn uiterlijk en had zijn haren gewoon bruin gelaten. Nog altijd met een brede grijns op zijn gezicht pakte hij Victoire's hand vast en trok haar met lichte dwang mee naar het Zwarte meer. Dit was gewoon een geweldige plek: het water dat lichte rimpels vertoonde en de wind die het gras wat heen en weer deed waaien. Het waren details, maar de details maakten deze plek ook zo betoverend. Met een zucht van verlichting liet hij zich in het gras vallen en trok het meisje met zich mee. Eindelijk vakantie, eindelijk wat rust. "Al, kom er gezellig bijzitten." Wat hyper zwaaide hij naar zijn jongste pleegbroer en schoof een stukje op zodat hij er makkelijk bij zou kunnen. Sinds zijn oom had voorgesteld om hem te adopteren was hij veel vrolijker dan anders. Toen Albus bij hen zat veranderde Teddy op aandringen van een paar vrienden zijn haar leur van bruin naar blauw en van blauw naar roze. Op sommige momenten voelde hij zich net een atractie, maar als zijn vrienden er blij van werden vond hij het allemaal best.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   za maa 17, 2012 7:15 am

In overleg met Nicole, heb je toestemming om Teddy Lupos te spelen (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
Fred Jr. Weasley
Dreuzel


Posts : 6

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   do aug 30, 2012 8:01 am

Naam; Freedje
Gewenste personage; Fred Jr. Weasley, zoon van George Wemel
Karakter; Fred (Jr.) Wemel is een echte grapjas. Hij ontwerpt de gekste dingen in verband met zijn magie, leent artikelen van de fopshop van z'n pa en gebruikt deze op Zweinstein om anderen te laten schrikken. Hij is heel behulpzaam, maar ook zeer dominant. Dit trekje heeft hij overgenomen van zijn overleden oom, Fred Wemel. Hij probeert z'n vader altijd op te vrolijken als deze redelijk depressief is en zal alles doen om z'n vrienden gelukkig te maken en te houden.
Voorbeeld post;

Een lichte glimlach gleed rond Freds lippen toen hij naar zijn vader keek. De schim werd steeds kleiner, terwijl de Zweinstein Express het perron langzaam verliet. Fred vond het jammer dat hij nu zijn oom moest missen. Deze zou hem ook vast uitzwaaien. Volgens zijn pa was het een geweldige man. Zijn pa deed soms nog wel eens depressief. Volgens zijn pa was hij vernoemd naar zijn oom, wat hij wel leuk vond. Hij had gehoord dat zijn oom net zo erg op hem leek, ook qua karakter. Dat vond hij eigenlijk wel leuk. Nu was het echter de tijd om een nieuw jaar te beginnen en zijn pa daar even alleen achter te laten. Hij had beloofd om na zijn school de winkel mee te gaan runnen, aangezien zijn moeder dat niet kon omdat ze helemaal panisch van die fopartikelen werd. Ook zij had het vaak over zijn oom en hoe geweldig hij wel niet was, vast om zijn pa een pleziertje te doen. Toch, hij vond het moedig van zijn oom dat hij gestorven was om de anderen te beschermen, maar kon soms een brok in zijn keel niet verhelpen als hij naar de foto's keek die zijn pa in de keuken had neergezet, maar die ook in de woonkamer rondhingen. Hij schrok op van een geluid, een open gaande deur. 'Hé,' zei hij vriendelijk, waarna hij een beetje ging verzitten. Zijn nieuwe jaar was eindelijk begonnen.

--

(Ik heb het met Quinty al op een andere site over gehad, ik hoefde alleen maar het formulier in te vullen en goedgekeurd te worden, daarom maakte ik de naam alvast aan)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunset Moon
Dreuzel
avatar

Posts : 16

Wizard ID
Leeftijd: 14 jaar
Partner: Will you be the light on my path?
Bekwaamheid: Fabeldieren, bezweringen

BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   zo okt 21, 2012 2:38 am

Naam; Sunset Moon
Gewenste personage; Lily Loena Potter
Karakter; Lily is een vrolijk meisje, net zoals haar ouders, maar in eerste instantie kijkt ze de kat uit de boom, voordat ze op andere mensen afstapt. Als ze je nog niet kent is ze een beetje verlegen, maar na niet al te lang zal je dat niet meer bij haar terug zien. Verder is Lily slim, wat ze van haar moeder heeft en zal ze haar vrienden dan ook helpen met hun huiswerk.
Voorbeeld post; Het gekras van de uil maakte haar wakker. Lily tilde haar nog zware oogleden op en keek naar de witte sneeuwuil voor haar. "Wat doe je hier? Waarom ben je niet in de uilenvleugel?" haar stem klonk schor, en de uil kraste weer. "Ja ja, wacht even." want ze wist dondersgoed wat de uil wilde. Ze kwam overeind en pakte het pakje met uilenvoer onder haar bed vandaan, strooide wat op haar hand en hield dat de uil voor, die het voorzichtig uit haar hand pikte. Met een zucht graaide ze nog een keer onder haar bed, opzoek naar haar rooster. Ze liet haar blik door de kamer gaan, zou de hutkoffer van haar ouders er ook zo hebben uitgezien? Ze wist het niet. Ineens was het alsof ze echt wakker was. Wat zeurde ze nou? Ze was eindelijk op zweinstein!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ;; Bekende Personages   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
;; Bekende Personages
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Algemeen :: Het Forum-
Ga naar: