IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Michael Morrison Matthews

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Michael Matthews
Dreuzel
avatar

Posts : 27

Wizard ID
Leeftijd: 14
Partner: None
Bekwaamheid: Everything

BerichtOnderwerp: Michael Morrison Matthews   za maa 10, 2012 1:54 am

Naam; Michael Morrison Matthews
Leeftijd; 14
Familie; Johnson Matthews x Mirane Grands
Bloedstatus; Volbloed
Partner; None
Huisdier; Rat: Morrison
Bekwaamheid; Spreuken en Bezweringen & Toverdranken

Twee Afdelingsmogelijkheden; Zwadderich / Ravenklauw of Ravenklauw / Zwadderich
Reden voor keuze; Michael Morrison Matthews is een jongen die veel van spanning houdt, ook vind hij het altijd wel leuk om een lolletje met iemand uit te halen, hierbij gebruik hij vaak zijn goede herseninhoud. Hij is slim, listig en toch ook wel een beetje lief, maar dat is geheim. Toch kan hij ook erg gemeen zijn, hij is een lichte sadist en word er gelukkig van wanneer een ander pijn heeft.
Vakkenpakket; Spreuken en bezweringen, Gedaanteverwisseling, Verzorging van Fabeldieren, Verweer tegen de zwarte kunsten, Toverdranken, Zwerkbal, Geschiedenis van de Toverkunst.

Uiterlijk; Michael heeft donkerbruine haren, die hij af en toe een beetje recht op draagt, maar meestal in een zwaai naar links. Zijn ogen zijn donkerbruin van kleur, wanneer hij lol heeft verschijnt er een mooie fonkeling in zijn ogen. Zijn lachje is een beetje scheef, maar zijn dunne lippen laten zijn lach erg mooi uitkomen. Michael is niet al te groot, klein eigenlijk, rond de 1,68. Hij schaamt zich er niet voor, want hij kan echt wel voor zichzelf zorgen. In zijn vrije tijd draagt hij meestal een blouse of trui en een wijde broek. Zijn blik is mysterieus, door zijn vreemde lach die hij eigenlijk non-stop op zijn gezicht plakt lijkt het of hij altijd vrolijk is, maar schijn bedriegt.
Innerlijk; Zoals gezegd is Michael een beetje sadistisch, hij doet dit niet expres, dit is gewoon zo. Hij vind vreemden interessant, vandaar dat hij ook zomaar iemand aanspreekt, hij is voor vrienden erg open, maar bij vreemden houd hij het toch wel een beetje achter. Hij volgt niet alle lessen die verplicht zijn, en gaat liever op onderzoek uit in de omgeving van Zwijnstein. Hij denkt vrij moeilijk, door zijn slimheid wilt hij overal achter zien te komen, hij wilt alles uitzoeken en wilt iedereen leren kennen. Hij denkt dat hij zijn lessen toch niet nodig heeft, omdat hij alles al weet. Hij houd ervan om met wat vrienden op te trekken, en vriendschappen met anderen afdelingen vind hij ook niet erg.
Geschiedenis; Zijn beide ouders wonen in Zweinsveld, ze waren aanwezig bij de grote tovenaarsoorlog, en beide vochten ze voor Zweinstein. Op die dag begon er iets tussen de twee te spelen. John en Mari kregen een paar jaar later hun eerste en enigste zoon. Ze besloten hem Michael Morrison te noemen, Michael omdat John’s vader zo heette en Morrison omdat Mari’s vader zo heette. Vanaf kleins af aan vond Michael het geweldig om zijn knuffels uit elkaar te rukken en te molesteren. Als kind trok hij veel op met anderen van zijn leeftijd, hij hield altijd al van avonturen en dat is in de loop der jaren alleen maar aangesterkt. Zijn fantasie sloeg volgens zijn ouders op hol, hij begon steeds meer afstand van hen te nemen, hij vond zijn ouders te saai, te goed en te gewoon. Dagen vlogen voorbij, zonder dat zijn ouders hem zagen. Ze hadden geen idee waar hij uit hing, tot ze hem op de dag dat hij 11 werd verplicht mee namen naar Zweinstein, hij werd ingedeeld en zijn vrijheid werd hem ontnomen. Toch heeft hij het wel naar zijn zin in Zweinstein, puur omdat er iets te beleven valt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/judith.platte
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Michael Morrison Matthews   za maa 10, 2012 4:57 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld bij; Ravenklauw!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Michael Morrison Matthews
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: