IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 > Dominus Venenoris <

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dominus Venenoris
Afdelingshoofd Zwadderich & Docent Toverdranken
avatar

Posts : 172

Wizard ID
Leeftijd: 36 years
Partner: I need nobody
Bekwaamheid: Poisons

BerichtOnderwerp: > Dominus Venenoris <   zo maa 11, 2012 7:56 am

Naam; Dominus Venenoris
Leeftijd; 36 years
Familie; --
Bloedstatus; Modderbloed
Partner; --
Huisdier; een Ransuil George]
Bekwaamheid; Toverdranken

Twee Afdelingsmogelijkheden; Zwadderich en Ravenklauw
Reden voor keuze; Hij heeft een veelal sluw karakter en weet goed hoe hij mensen kan ompraten., hoe op hen in te spelen en hoe te misleiden. Dominus is soms bot en kortaf, andere momenten dan weer vriendelijk en op sommige momenten is hij uitdrukkingsloos. Dominous is goed bij de pinken en weet veel. Hij is meesterlijk in het maken van toverdranken, giffen en tegengiffen. Ook met de toverstok is hij handig, maar toch werkt Venenoris liever met de ketel.
Vakkenpakket; Toverdranken (leraar)
Uiterlijk; Hij heeft lang, inktzwart haar dat ver over zijn schouders hangt. Dominus heeft goudbruine ogen en dikke, donkere wenkbrauwen. Hij is gespierd en lang, zijn gezicht is eerder brut dan elegant en meestal heeft hij een nietszeggende uitdrukking. Venenoris heeft donkere, volle lippen en een tanige huid. Door zijn linker oor zit een diep litteken waardoor hij daar niet kan horen. Het viel niet te genezen met magie en sindsdien zit de wonde verborgen onder zijn dikke haren.
Innerlijk; Hij is sluw en nuchter. Als hij iets wil verkrijgen van iemand is eke stap nauwkeurig uitgedacht, dan wordt er rekening gehouden met elke uitweg. Dominus koestert een giftige haat tegen dreuzels, niet tegen dreuzeltelgen of snullen maar tegen Dreuzels. Hij houdt angstvallig verborgen dat hij zelf een modderbloedje is ook al was zijn moeder een snul. Als hij iemand echt moet, dan is hij hartelijk tegen die persoon. Als hij je niet moet, dan kan je het wel vergeten. Meestal laat hij geen emotie los, zoals tegen zijn leerlingen, hij heeft geen lievelingetjes enkel kinderen die hij niet moet.
Geschiedenis; Zijn vader was een rijke dreuzel, uit een Italiaanse adellijke familie. de Venenrois, zoals de familie heette, was een invloed rijke stam in Toscane. Het is een oude familie die afstamt vanuit de vroege middeleeuwen en hun achternaam betekend, van de giffen, omdat de eerste telgen van de familie alchemisten waren. Door een schandaal met een Siciliaanse maffia clan moest Rodrigez naar Engeland vluchten. In Engeland ontmoete hij Emma, de dochter van een bekende toverdrankenbrouwer, en een snul. Ze werden verliefd op elkaar en trouwden na een jaar, tijdens het hoogte jaar van voldemort tijdens de eerste tovenaars oorlog. Ze rond kerst kregen een kind en Emma legde uit dat ze van tovenaars afstamde. Rodrigez was woedend en verward, hij dreef Emma het huis uit en schold haar de huid vol. Die avond schrompelde Dominus' moeder over straat en werd gevonden door drie dooddoeners die woedend waren na de val van hun meester en hun frustratie uitwerken op voorbijlopende dreuzels. Eerst martelden de dooddoeners Emma en lieten haar voor dood achter, waarna ze stierf in de koude. Rodrigez Dumpte het kind op de stoep van een dreuzel weeshuis uit angst dat hij een Magiër zou zijn. Dominus groeide op in het weeshuis, hij was afstandelijk tegenover de andere kinderen die 'normaal' waren. Zijn eerste toverfeit was toen hij zijn begeleidster haar haar knalroze liet worden toen ze hem onterecht strafte. Perkamentus haalde hem op uit het weeshuis en nam hem mee naar de Wegisweg waar er inkopen werden gedaan. Dat jaar liet hij zich ook opnemen in een pleeggezin. Slakhoorn was metteen weg van hem en nam hem op in zijn Slakker clupje. Een jaar later nam Voldemort Zweinstein over, het lukte hem maar net om te ontsnappen aan het gerecht maar werd hij door Alecto kragge met een mes toegetakeld en door zijn oor gesneden, sindsdien is doof aan zijn linkeroor. A snel blijk hij een meesterlijk toverdrankenbrouwer te zijn, hij haalde uitmuntende S.L.I.J.M.B.A.L.len en P.U.I.S.T.en. Na zijn carrière op Zweinstein ging hij opzoek naar de herkomst van zijn familie. Een jaarlang trok hij door Engeland en Italië. Uiteindelijk ontdekte hij alles. Woedend en verward stortte hij mentaal in. Hij begon zich verder te verdiepen in het brouwen van toverdranken en kwam in contact met Toverdranken meesters over de hele wereld. Tenslotte soliuciteerde hij op zijn 29 voor de baan op Zweinstein.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: > Dominus Venenoris <   zo maa 11, 2012 8:00 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd! Let er wel op dat Zwadderich met 'ch' wordt gespeld Wink

Je bent ingedeeld bij; Zwadderich!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
> Dominus Venenoris <
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: