IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Severa Sneep

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Severa Sneep
Docent Occlumentie & Kruidenkunde
avatar

Posts : 9

Wizard ID
Leeftijd: 24
Partner: komt nog wel ooit
Bekwaamheid: Kruidenkunde en Toverdranken

BerichtOnderwerp: Severa Sneep   zo maa 11, 2012 11:09 am

Naam;Severa Sneep
Leeftijd;24
Familie;Serverus Sneep
Bloedstatus;volbloed
Partner;nog niet aanwezig
Huisdier;slang en varken
Bekwaamheid;Kruidenkunde en Toverdranken

Twee Afdelingsmogelijkheden; Zwadderich
Reden voor keuze; beide ouders zaten in Zwadderich (het is haar thuis)
Vakkenpakket; Kruidenkunde

Uiterlijk; Lang golvend zwart haar wat tot op der onderrug komt, in combinatie met Severa der wat bleke huid komen der groene ogen erg goed uit.
Innerlijk;Severa is aardig als het haar zo uitkomt en over het algemeen maakt ze zich eerder zorgen om haar planten en dieren dan om mensen. Hoewel ze voor de mensen om wie ze geeft engelen geduld kan opbrengen.
Geschiedenis;Severa was 2 jaar oud toen haar vader stierf en heeft haar moeder eigenlijk nooit gekend. Ze weet alleen dat haar moeder een volbloed heks was en net als zij een geboren Zwadderaar. En natuurlijk dat haar moeder al vanaf het eerste moment dat ze Serverus zag smoor verlieft op hem was, maar Severus had alleen oog voor Lily. Na de dood van Lily wachten Severa’s moeder een paar jaar voor ze opnieuw contact zocht met Serverus en het leek toen voor een tijd wel goed te gaan. Maar toen Severa geboren werd lied hij iets te goed merken dat die er nog altijd van droomden om bij Lily te zijn. Severa’s moeder kon dit niet aan en verdween uit zijn leven en dat van haar dochter. Severa groeide op in een weeshuis wat niet de meest idealen plek is voor een jonge heks. En omdat ze daar nogal werd gepest is ze meer om planten en dieren gaan geven dan om mensen, ook al heeft ze in haar jaren op Zweinstein geleerd dat er ook mensen zijn die je wel kunt vertrouwen. Hoewel ze nog nooit iemand heeft toevertrouwd hoe graag ze der vader zou hebben leren kennen.
Ze heeft haar vaders talent voor Toverdranken geërfd iets waar ze zelf erg trots op is maar ook is ze verzot op Kruidenkunde want zonder goede kwaliteit ingrediënten kun je nooit een goede toverdrank maken, en de enige manier om zeker te zijn van de kwaliteit van je spullen is om ze zelf te kweken.
In haar leerling tijd op Zweinstien heeft ze wachter in het zwerkbalteam gezeten van Zwadderich en ze was zelf alleen te vrede haar cijfers als ze het hoogst mogelijke haalde in de hoop dat der vader trots op der zou zijn als die het wist. Zweinstein is haar thuis geworden de enige plek waar ze zichzelf kon zijn zonder dat mensen er een probleem van maakte en ze zou graag in de voetsporen van haar vader treden als docent van Zweinstein en wie weet zou ze het nog wel eens afdelingshoofd worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Severa Sneep   ma maa 12, 2012 5:06 am

Je Karakter Kaart is goedgekeurd!

Je bent ingedeeld in; Zwadderich!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Severa Sneep
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: