IndexPortalFAQZoekenGebruikersgroepenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Summary
;; 22 Years Later

Het is 22 jaar geleden sinds Harry, Ron en Hermelien op Zweinstein hebben gezeten. De rust is wedergekeerd in de Toverwereld, Zweinstein heeft een nieuw Schoolhoofd, op het Ministerie is een nieuwe Minister van Toverkunst aangesteld en alles gaat van zijn leien dakje.
De kinderen van de oude-leerlingen van Zweinstein gaan nu naar de Magische school toe. Zoals gewoonlijk is er rivaliteit tussen Griffoendor en Zwadderich, zal er weer genoeg Zwerkbal gespeeld worden en zullen weer nieuwe geheimen van het kasteel worden ontdekt.
Het Seizoen
We mogen met trots meedelen dat de eerste sneeuw gevallen is! Ook de koude heeft toegeslagen. De directie wenst u nog een prettige dag verder.
Belangrijke Topics
Regels;
- Rules & Ranks

Informatie;
- Bekende Personages
- Points
- Wizard ID
- FaceClaim

Lessen;
- Lessen
- Aanmelden Docent

Sorteren;
- Sorteren
- Lijst
Het Team
// Admins
» Lyra Lupin
» Connor O'Macinsons
// Mods
» x

Deel | 
 

 Andreas Hellingsong

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Andreas Hellingsong
Dreuzel
avatar

Posts : 3

Wizard ID
Leeftijd: 16
Partner: Love is a fairytale, and I'm playing the bad guy in it
Bekwaamheid: Duelleren & Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Andreas Hellingsong   ma maa 12, 2012 8:02 am

Naam;
Andreas Hellingsong
Leeftijd;
16
Familie;
Andrew Hellinsong & Yasmine Hellingsong[Dead]
Anderson Hellingson [Twinz]
Bloedstatus;
Volbloed
Partner;
You wait and see
Huisdier;
Zwarte Kat: Alex
Bekwaamheid;
Vervloekingen & Duelleren
Twee Afdelingsmogelijkheden;
Zwadderich
Reden voor keuze;
-Zie Innerlijk
Vakkenpakket;
Toverdranken, Verweer tegen Zwarte Kunsten, Gedaanteverwisseling, Kruidenkunde, Astronomie, Spreuken & Bezweringen

Uiterlijk;
Hij heeft half lang zwart haar, en fel blauwe ogen die meestal niet veel goed voorspellen. Op zijn gelaat vind je geen enkele oneffenheid, dus in dat opzicht vind hij zichzelf best wel knap. Met zijn 1m76 is hij dus al zeker niet een van de kleinste jongens hier, qua gewicht zit hij ook wel goed met zijn 78 kilogram. Natuurlijk bestaan al die kilo’s niet uit vet maar uit spiermassa. De jongen is vrij breed geschouderd, en het staat hem ook wel goed. Op zijn schouderblad heeft hij een ster getatoeëerd staan die de kleuren groen en zilver draagt. Op zijn linker heup heeft hij een litteken dat gevormd is door een val die hij vroeger had gemaakt.
Innerlijk;
Andreas is vrij ijdel en daar heeft hij alle redenen toe. Door zijn verleden is er wel innerlijke schade verschenen. De jongen kan heel fel uit de hoek komen als mensen ook maar een verkeerd woord zeggen tegen hem, hij houd er van om andere de pijn te laten voelen die hij eens heeft door staan. Als het neerkomt op zichzelf verdedigen qua woorden is hij zeker niet op zijn mond gevallen dus hij heeft wel altijd een of andere pijnlijke opmerking klaar voor diegene die tegen hem in gaat, maar als het hem werkelijk te ver gaat gebruikt hij zijn spierkracht en zelfs zijn magie soms. Voor niets deinst hij nog terug, vroeger was dat wel het geval maar nu niet meer. De jongen weet van zichzelf dat hij goed is in een paar zaken, en tja eigenlijk is hij heel hooghartig. De manier waarop hij soms te werk gaat bij mensen word vaak omschreven als sluw en listig, maar ondanks alles is de jongen toch een ware romanticus, al gebruikt hij die troef natuurlijk niet op de goeie manier. Aan halfbloedjes heeft hij werkelijk een schijt hekel,als het kon dan zou hij die allemaal laten verdwijnen naar Azkaban of wat dan ook. Maar ze zijn het voor hem niet waard om op Zweinstein te zitten. Verder kan hij ook wel vriendelijk zijn als je werkelijk door zijn schild heen bent gedrongen, maar in de meeste omstandigheden zet hij gewoon een masker op. Het enigste waarvoor hij echt uitkomt is dat de jongen gepassioneerd is door muziek.
Geschiedenis;
Op 22 November, in een ziekenhuis in Kopenhagen, werden er twee jongens geboren, Andreas was de eerst geboren en zijn identieke tweeling broer Anderson kwam iets later. Hun ouders waren dol gelukkig geweest met hun twee zonen, een nieuw geslacht Helingsongs, een nieuw geslacht tovenaars. En dat hadden ze geweten, een maand na de geboorte werden de twee van elkaar gescheiden. Andreas zelf bleef met zijn moeder in Kopenhagen wonen, terwijl Anderson naar een ander deel van Denemarken ging. Als klein kind was hij werkelijk een schat geweest, tot hij vijf jaar werd, hij stak meer en meer uit met zijn vriendjes uit de buurt en tja dat apprecieerde zijn moeder niet altijd. Zeker niet toen ze hem op een dag in het ziekenhuis kon komen halen, door dat hij was gevallen op een uitstekende ijzeren buis en deze had zijn linker heup doorboort met bot en al. De jongen doorstond pijnen die hij nog nooit gevoeld had wanneer hij iets voor de hand had. Zelfs al van toen hij klein was lag hij in de smaak bij de meiden van zijn leeftijd, eveneens als bij zijn leerkrachten door zijn IQ. Maar de jongen vond het stom dat hij op een gewone publieke school zat, en dat wist zijn moeder. Steeds meer begon hij de rebel uit te hangen, hij ging minder naar school, en wanneer hij er was, dan had elke persoon daar dikke pech en kregen ze met hem te maken. Ja, hij was soms wel een echte boef. Maar hij gaf duidelijk wel om zijn moeder, en dat liet hij misschien te weinig merken.
Tot op de dag dat alles gebeurde. Andreas, die toen 8 was, kwam thuis van een dagje rondhangen, aangezien het weekend was, en daar vond hij zijn moeder dood op de grond. Woede stroomde door zijn aderen, terwijl er over zijn wangen alleen maar tranen vielen toen hij naast haar was neergeknield. Koelbloedig was ze vermoord, heel hun huis was om zeep geholpen, de mensen die dit gedaan hadden waren nog op zoek naar iets of iemand anders. En volgens hem was hij diegene. Met pijn in het hart rende hij naar boven, greep hij de gitaar van haar, en stopte wat kleren in een zak. Tranen blonken nog in zijn ogen, maar hoe langer hij boven bleef hoe kwader hij werd. De jongen belde naar de politie om het te melden en verdween dan uit dat huis en trok op zijn eentje de stad in. Een twee tal jaar lang hing hij rond bij vrienden of gewoon op straat, met zijn enigste inkomsten het gitaar spelen. Zijn kleren waren altijd netjes geweest, en daardoor werd hij dus ook wel rijkelijk beloond om vervolgens kost en inwoon bij het huis van een van zijn beste vrienden te betalen.
Op een dag, kwam er echter een jongen tevoorschijn, een die sprekend op hem leek buiten het haar dan. En zo kwamen de gebroeders Hellingsong na lang vechten voor hun vrijheid weer samen, en kreeg hij het gehele verhaal te horen van Anderson.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valaina Zwarts
3de Jaars
avatar

Posts : 382

Wizard ID
Leeftijd: 15 Jaar
Partner: I Still Aint Bovvered
Bekwaamheid: Vervloekingen

BerichtOnderwerp: Re: Andreas Hellingsong   ma maa 12, 2012 8:07 am

Je Karakter kaart is goed gekeurd!

Je bent ingedeeld in; Zwadderich!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://Unknown-Diva.deviantart.com
 
Andreas Hellingsong
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Next Generation :: Out of Character :: Sorteren :: Accepted-
Ga naar: